פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים תשמעו אני רוצה להתחדש מחשב כף יד אחרי 4 שנים כואבות במיוחד עם palm IIIxהקיצר בדקתי ככה לוחות יד שנייה וראיתי שבערך במחיר של פאלם חדיש אני יכול לקנות פוקט פי סי, המחיר הוא כזה :palm t2 - 800 ipaq 1930 - 900שקלהלכתי פורומים של פאלם, הלכתי לפורומים של פוקט פי סי, אבל כל אחד משוחד לצד אחר,בגלל זה אני רוצה לשאול פה את מי שיש לו נסיון עם המכשירים שיאמר לי מה כדאי יותר לקנות.הצרכים שלי זה בעיקר מולטימדיה, שינגן סרטים של divx ואם אפשר עם תרגום sub זה פשוט מעולה..
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר נוו בבקשה תגובות,יודעים מה עזבו את המכשירים שכתבתי, רק תכתבו לי מה היתרונות של והחסרונות של פלאם מול מחשב כף יד
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים יש לי ניסיון עם PPC, אחד היתרונות הוא, של לפוקט יש יותר אפליקציות, וכל מיני תוספות נחמדות, שלרוב אין לפאלם, הפאלם הוא תאכלס לעבודה, למרות זאת עם הפוקט רצוי וצריך שישמש גם לכמה דברים אחרים... תילך על הפוקט פי סי, אבל חפש לך אחד עם WIF ו בלוטוט'...
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר תודה אחי על העצה, אבל יש לי שאלה אליך.הצלחתי לנגן בפוקט פי סי שלך סרט עם תרגום??חשבתי עם הipaq 5550 מה אתה אומר עליו?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים תודה אחי על העצה, אבל יש לי שאלה אליך.הצלחתי לנגן בפוקט פי סי שלך סרט עם תרגום??חשבתי עם הipaq 5550 מה אתה אומר עליו?מה הכוונה סרט עם תירגום? וכן אפשר לנגן סרטים, יש לך מספיק כסף בישבילו? ובכלל כמה אתה מוכן להשקיע?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים בפלאם יש בעיה עכשיו אחרי הרבה שינוים ורכישות מחברות שונות וקנית חברות שונות אז מה שבסוף יצאה זה שעכשיו החברה שמיצרת את חומרת הפלאם תעשה חומרה תבנה חומרה עם windows mobile ומי שמיצרת את התוכנה עוברת למערכת מבוססת לינוקס אז אני מציא שתלך לppc ואז תיהיה לך תמיכה טובהhttp://www.engadget.com/entry/1234000370050377/
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר מה הכוונה סרט עם תירגום? וכן אפשר לנגן סרטים, יש לך מספיק כסף בישבילו? ובכלל כמה אתה מוכן להשקיע?אני מתכוון בסרט עם תרגום זה דיויקס עם קובץ sub, ואז יש תוכנה שמנגנת אותם כמו mv2player ?או שהוא יכול לנגן vcd ?בקשר למחיר, אני חושב שהאיפק 5550 נמכר היום ביד שנייה במחיר יפה.אני רק רוצה לדעת אם אתה חושב שזה מחשב טוב לצרכים של ניגון סרטים\ קליפים, שירים וכו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.