עבור לתוכן

שאלה על כרטיס מסך למחשב חדש...

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב:

6600 הרגיל - של 256 מגה זיכרון

6600GT של לידטק - 128 מגה זיכרון

6600 U - שרק שמעתי עליו

על איזה אתם ממליצים ולמה?

תודה

פורסם

6600GT של לידטק עם האוברקלוק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר למה?!

למה למרות שהוא רק 128 הוא יותר טוב?

פורסם

תיכף יבוא איזה משהו ויצעק עליך שתעשה חיפוש, אז אני אקדים אותו ואגיד לך שה256 מגה לא נותנים יתרון בד"כ, לפחות ברמה הזאת של הכרטיסים כי הכמות זיכרון הדרושה לרוב המשחקים היום מספיק 128, ויש הגורסים שברגע שיהיו משחקים (או משחקים קיימים כמו דום3) שבאמת ידרשו 256 מגה הכרטיס שלך בכל מקרה לא יוכל לעמוד בעומס והזיכרון הנוסף לא יתן שיפור משמעותי הנראה לעין, יתרה מזאת, יתכן ותקבל זיכרון איטי יותר מזיכרון שהיית מקבל לו היית קונה גירסאת 128, עוד פרטים ב"חיפוש" ;)

פורסם
  • מחבר

אבל ככה אני ישר מוריד את המשחקים העתידיים שיהיו ל256 מגה....

ומה זה האולטרה שיצא לכרטיס?

פורסם

תיכף יבוא איזה משהו ויצעק עליך שתעשה חיפוש, אז אני אקדים אותו ואגיד לך שה256 מגה לא נותנים יתרון בד"כ, לפחות ברמה הזאת של הכרטיסים כי הכמות זיכרון הדרושה לרוב המשחקים היום מספיק 128, ויש הגורסים שברגע שיהיו משחקים (או משחקים קיימים כמו דום3) שבאמת ידרשו 256 מגה הכרטיס שלך בכל מקרה לא יוכל לעמוד בעומס והזיכרון הנוסף לא יתן שיפור משמעותי הנראה לעין, יתרה מזאת, יתכן ותקבל זיכרון איטי יותר מזיכרון שהיית מקבל לו היית קונה גירסאת 128, עוד פרטים ב"חיפוש"  ;)

פשש... אחלה סיכום  ;)

קבל ח"ח.

אבל ככה אני ישר מוריד את המשחקים העתידיים שיהיו ל256 מגה.... / לא קשור. הכרטיס עצמו לא צריך ולא מנצל את ה256MB.

ומה זה האולטרה שיצא לכרטיס? / למרות השם, ה6600U נחות מה6600GT אבל טיפה עדיף על ה6600 הרגיל.

פורסם

אבל ככה אני ישר מוריד את המשחקים העתידיים שיהיו ל256 מגה....

ומה זה האולטרה שיצא לכרטיס?

:nono:

פורסם

:nono:

הוא בטח התכוון לגרסאות demo ולמשחקים חינמיים כי הוא בטח יודע שפה בפורום לא מדברים על דברים לא חוקיים... :)

פורסם
  • מחבר

התכוונתי מוריד את הסיכויי לשחק במשחקים שמיועדים ל256....

אז המסקנה הסופית היא שמכל הסוגים של ה6600, הטוב ביותר הוא הGT???

ואיזה חברה??

לידטק מספיק טוב?

כי זה מה שאני מתכוון לקנות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים