עבור לתוכן

עזרה ב GTA SAN ANDREAS מה אני עושה עם החברה הראשונה? אני לא מצליח לגמור... :-)

Featured Replies

פורסם

תשמעו, סיימתי את החלק הראשון של המשחק(או לפחות נדמה לי שאני בסוף) כי אני כבר הצלתי את החברה שלי מהאש ויוצא איתה למסעדות או רוקד איתה ומנשק בסוף והכל טוב, אה..גם עושה ראן ביי כל פעם והיא יורה בכל מה שזז. בסוף הפגישה אני מגיע לבית היא רוצה לשתות קפה וכל הזמן שתיתיאיתה,והבית רעד ופלעמים לא שתיתי(לא נראה שזה משנה לה).אני מנסה לסיים כבר את החיזור הזה ולהיות בקשר קבוע (או מה שזה נקרא במשחק) והקו של היציאות מגיע כמעט לסוף, אבל בכל יום זה לא מסיים את כל הסיפור, מה אני יוצא איתה לנצח? כמו כן כבר השתלטתי על כל הריבועים של ה גאנגסטרים הסגולים והצהובים, למעט שני ריבועים קטנים של כל אחד מהם. פשוט אין שם אנשים שלהם להרוג ואני לא יודע מה לעשות...

עזרה?!

פורסם

בקשר לכיבוש טריטוריות, אין מה לעשות.

אמנם שטח קטן, אבל כל מה שאתה צריך לעשות זה לארוב ולחכות באזור עד שיופיעו כמה חבר'ה מהכנופיה ותתחיל מלחמת כנופיות.

ד"א, שיטה טובה להתחיל מלחמה בשטחים כאלה קטנים היא להתחיל לירות במכוניות של הכנופיה.

פורסם
  • מחבר

אני בעצם שואל, מה קורה לאחר מכן? האם זאת הדרך להתקדם במשחק? לכבוש את כל השטחים? כי קודם לכן אחרי שכל העניין הזה עם השטחים התחיל בכלל לא קלטתי שצריך לעשות איתו משהו. פשוט המשכתי לשחק כרגיל. אח"כ הבנתי שצריך להעיף את שאר הכנופיות מהעיר. בכל מקרה אני תקוע עם החברה שלי שכל פעם שאני מזיין אותה, הקו הזה מגיע לסוף, ובפעם הבאה שאני מגיע, הכל כאילו לא קרה כלום ואין לזה סוף... מה אני אמור לעשות?

- האם התקשדמות עם החברה הוא הפיתרון?

- האם כיבוש שטחי הכנופיות הוא הפתרון?

מה קורה הלאה?

פורסם

המממ....אני סיימתי את המשחק גם בלי לצאת עם הטום-בוי הזאת...לא היה לי כוח לצאת עם אף אחת.

חוץ מזה, לא צריך לצאת איתה כדי להמשיך במשחק. וגם לא צריך לכבוש את כל הטריטוריות במשחק כדי להמשיך בעלילת המשחק.

אם אתה רוצה לסיים את המשחק על 100% אז צריך, אבל אתה אפילו לא על 25%....אתה רק בתחילת המשחק.

אתה בטוח שאין לך איזו משימה מסוויט או משהו?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תיקון (כבר תיקנתי את הכותרת) זה לא VS זה SAN ANDREAS. בכל מקרה:

אין לי שום משימות, לא ליד הבית ולא ליד הבית של החבר השמן הזה. המשימה האחרונה הייתה עם שוטרים וקשורה לאיזו משלוח נשק או משהו. הייתי צריך להיכנס לאיזה מתחם ולירות על המון חברה באיזה מחסן (אחרי צלצול טלפון). אני מפספס משהו?

פורסם

מצטער ידידי, אבל אני ממש לא זוכר.

תעזר במדריך - http://www.ncqf.net/gtafm.htm.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים