פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר המשחק האחרון ששיחקתי בסגנון הזה היה Oni, בשלהי 2001... LOL פרוש לסוליטר אם אתה משחק מישחקים בקצב הזה...
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים LOL פרוש לסוליטר אם אתה משחק מישחקים בקצב הזה... לידיעתך, אני מעדיף משחקים מז'אנרים יותר מאתגרים. ד"א, אל תזלל במשחקי הקלפים של מיקרוסופט. פריסל הדביק אותי למסך הרבה יותר מהז'אנר העבש שלך.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר דבר ראשון זה לא הג'נר שלי דבר שני אני מדבר על מישחקי מחשב אז הנינג'ה לא בסיפור..הנסיך הפרסי הרבה פחות יפה מבלדריין גם בגרפיקה וגם באפקטים. אני עדיין לא מבין איך נתנו לבן אדם שלא מבין במישחקים לנהל "פורום משחקים" לידיעתך, אני מעדיף משחקים מז'אנרים יותר מאתגרים. ד"א, אל תזלל במשחקי הקלפים של מיקרוסופט. פריסל הדביק אותי למסך הרבה יותר מהז'אנר העבש שלך. עכשיו אני מבין מה מאתגר אותך.... :
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אם זה כל כך מעניין אותך, אני מחפש במשחקים עלילה עמוקה ומסועפת (קונספירציות!), אפשרויות בחירה וסוף פתוח וכמובן פיתוח דמות.סלח לי על הזלזול, אבל הדברים האלה הרבה יותר אתגרים אותי מאשר Combo-ים מפוצצים וחיסול מאות כפילים של מפלצות כדי לשבור איזה High Score.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר אם זה כל כך מעניין אותך, אני מחפש במשחקים עלילה עמוקה ומסועפת (קונספירציות!), אפשרויות בחירה וסוף פתוח וכמובן פיתוח דמות.סלח לי על הזלזול, אבל הדברים האלה הרבה יותר אתגרים אותי מאשר Combo-ים מפוצצים וחיסול מאות כפילים של מפלצות כדי לשבור איזה High Score.אז אני רואה שלא שיחקתה במישחק וכשתשחק תדבר.אתה משחק מישחקי RPG\MMORPG גם אני אוהב את הג'נר הזה ואני משחק בו רק ברשת אבל זה כבר סטייה מנושא התדר.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אז אני רואה שלא שיחקתה במישחק וכשתשחק תדבר.אתה משחק מישחקי RPG\MMORPG גם אני אוהב את הג'נר הזה ואני משחק בו רק ברשת אבל זה כבר סטייה מנושא התדר.תודה על ההמלצה, אבל קריאת ה-Review הספיקה לי.ואם כבר מדברים על הסגנון - The Suffering קנה אותי.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים דבר ראשון זה לא הג'נר שלי דבר שני אני מדבר על מישחקי מחשב אז הנינג'ה לא בסיפור..הנסיך הפרסי הרבה פחות יפה מבלדריין גם בגרפיקה וגם באפקטים. אני עדיין לא מבין איך נתנו לבן אדם שלא מבין במישחקים לנהל "פורום משחקים" מותר לי לא לאהב משחקים גרועים...וגם העולם די איתי Bloodrayne קיבל 73 בממוצע ביקורות בעולם לעומת 92 שקיבל POP:SOT ו84 POP:WW קיבל
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים זה לXBOX ולPS2 חכה מה ייתנו לזה של הPC וכן הציון יכול להשתנות הרבה בין קונסולה אחת לאחרת...וד"א אם תסתכל שם הציון שהאנשים נתנו לו הוא 9
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מזל שיצא המשך כי הראשון היה זוועתי ממש.תמיד אהבתי את הקומבואים במשחק הזה ושלא כמו בנסיך הפרסיפה יש אפשרות לנסות כל מיני דרכים בלי הגבלה וזוויות מצלמה שהורסותמחכה לשחק בו כבר!
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים האמת, דווקא בגלל הביקורת הזאת אני חושב שאני ישחק במשחק... בקרובנשמע לא רע למשחק שהורג את הזמן.דרך אגב מישהו שמע משהו על dungeon siege 2 ? אומרים שהוא יהיה לא רע בכלל הרבה יותר טוב מהראשון.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מותר לי לא לאהב משחקים גרועים...וגם העולם די איתי Bloodrayne קיבל 73 בממוצע ביקורות בעולם לעומת 92 שקיבל POP:SOT ו84 POP:WW קיבל זה לא שהמשחק גרוע.. אתה פשוט אוהב רק משחקי-תפקידים לא שזה רע. אבל למה שלא תנסה משחקי-פעולה\אסטרטגיה טובים תאמין לי יש מלא. נסה את AGE OF MYTHLOGY אולי תאהב
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר האמת, דווקא בגלל הביקורת הזאת אני חושב שאני ישחק במשחק... בקרובנשמע לא רע למשחק שהורג את הזמן.דרך אגב מישהו שמע משהו על dungeon siege 2 ? אומרים שהוא יהיה לא רע בכלל הרבה יותר טוב מהראשון.DS2 מישחק RPG יפיפה שיחקתי בדמו ששוקל 1400MB (!!) נרא מישחק מבטיח מאוד! לחובבי RPG ובכלל אבל זה לא ממש קשור לנושא הדיון.
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים המשחק לא משהו בכלל, ריין זה משהו אחר, לפחות השקיעו במודל שלה. היא הסיבה שהמשחק הזה אולי שווה משהו.מישהו כבר סיים? כמה תלבושות יש לה? ראיתי רק 2 עד עכשיו. מה זה היה, עגילים בראש? מה זה הדבר הדפוק הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.