פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים חברים יקרים שיחקתי לפני כמה דקות במישחק והוא פשוט מהמם מישחק הארפדים היפה ביותר שראיתי בג'נר. ממליץ בחום! שיטות ההריגה מדהימות מתמיד הסאונד מעולה מעלה אדרינלין להרוג כמה שיותר. כמובן אני מדבר על גירסת ה PC אשר שוחררה לפני מספר ימים. תגיבו על המישחק תנו טיפים ושיטות מעניינות להריגה
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים משחק אדיר!! ממש יפה והגרפיקה יחסית דיי טובה שלא כמו שרואים בתמונות של גיימספוט... בקיצור מזמן לא נהניתי כ"כ ממשחק
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים באתי להוריד......את הדמו כמובן. ואז ראיתי את התמונות בגיים ספוט אז וויתרתי .
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים משחק משעמם! יש לי אותו לבוקס, אחרי שאתה מתלהב מהערפדית ומהפינישים מלאי הדם, המשחק פשוט נהיה מחזורי ומשעמם
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים באתי להוריד......את הדמו כמובן. ואז ראיתי את התמונות בגיים ספוט אז וויתרתי . הגרפיקה במחשק פי מאה יותר טובה ממה שיש בתמונות זה גרפיקה קצת יותר טובה ממקס פיין 2
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר הגרפקיה יותר יפה אפילו מבסרט הפתיחה! במיוחד עם פילטרים! מישחק תותחני!! ובכלל לא מחזורי עברתי דיי הרבה..כשאתם מקבלים את הבליידים שיורים אפשר למלות יריות בכפתור ימני בזמן מצצית דם מה שלא ידעתי בהתלחה והיה לי בגלל זה קשה להרוג את המפגר הזה בוס העתלפים..(איך שלא רושמים את זה) בקיצור המישחק ששוה כל KB במחשב חח הרג אותי מצחוק השמן הזה שמתעללים בו ועושים עליו ניסוים..
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מה שממש אבל ממש מעצבן אותי זה שאין SAVEים אבל זה לא כמו פאר קריי שם זה עם צ'קפויינטים אבל נגיד אתה יוצא מהמשחק זה לא מחשיב תצקפויינטים ואתה מתחיל הכל מתהחלה(השלב)!!!
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים נשמע כמו עוד משחק Kill 'em all בסגנון טרנסילבניה.יש קווסטים? שיפור דמויות? עלילה א-לינארית?
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים נשמע כמו עוד משחק Kill 'em all בסגנון טרנסילבניה.יש קווסטים? שיפור דמויות? עלילה א-לינארית?פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אני לא חושב שהמפתחים של המשחק בכלל מבינים את המשמעות של המילים האלו
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים :-\ הממממ....טוב, לפחות יש מחשוף! :gorgeous: מתכון להצלחת כל משחק גרוע כיום...ע"ע Psychotoxic
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר נשמע כמו עוד משחק Kill 'em all בסגנון טרנסילבניה.יש קווסטים? שיפור דמויות? עלילה א-לינארית?חחחחחחחחחחחחח אני רואה שלא שיחקתה בראשון וזה בכלל לא מישחק RPG.....טוב מי שלא שיחק בראשון אין לו מה לשחק בשני..
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר :-\ הממממ....טוב, לפחות יש מחשוף! :gorgeous: מתכון להצלחת כל משחק גרוע כיום...ע"ע Psychotoxic גרוע? תראה לי מישחק בג'נר הזה שלוקח אותו בלוד ריין בכלל לא רואה את הנסיך הפרסי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.