עבור לתוכן

הורדתם Kaspersky ואין אינטרנט? אופס... באג בעדכון התוכנה.

Featured Replies

פורסם

עדכון שהוציאה חברת האנטי וירוס קספרסקי לתוכנת Kaspersky Anti-Virus Personal Pro חוסם בפני המשתמשים את הגישה לאינטרנט. החברה: הבעיה תיפתר בקרוב.

העדכון האחרון שהוציאה חברת האנטי וירוס קספרסקי לחבילת האבטחה Kaspersky Anti-Virus Personal Pro חוסם בפני המשתמשים את הגלישה ברשת.

תגובת פאוור תקשורת, המייצגת את קספרסקי בישראל: "מדובר בתקלה נקודתית הנוגעת לחלק מהמשתמשים הפרטיים, כתוצאה מהורדת העדכון האחרון קספרסקי פרסונל 5.

מה עושים?

הפתרון: יש לפתוח את תוכנת קספרסקי, לגשת ל-Settings, משם ל-Configure real time protection, ולבחור ב-Troubleshooting.

במסך זה יש לסמן V על Disable Protection against network attack וללחוץ על אישור. הסרת החסימה מבטלת את העדכון הבעייתי ומעדכנת מחדש את התוכנה. יש להדגיש, כי התקלה נוגעת לחייגן האינטרנט בלבד ואינה משפיעה כלל על רמת האבטחה של המחשב".

הכתבה במלואה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3125038,00.html

אצלי, בלי קשר לכתבה, מזמן סימנתי את Disable Protection against network attack.

זה סתם אדיוטי (אם יש פיירוול).

פורסם

עוד מישהו נפל בפח כמוני? {3 שעות בלי אינטרנט}.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים