עבור לתוכן

מחפש עצות ללימוד מילים לפסיכומטרי

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל קורס של קידום ביום חמישי. וקיבלתי 2 חוברות כאלה אחת של חשבון ואחת של מילים

אני מחפש עצות שיעזרו לי ללמוד טוב את המילים..

אגב מישהו היה פעם בקורס של קידום? או שהקורס כבר התחיל לו? ואם כן...יש מבחנים על היום הראשון של הקורס?

תודה

פורסם

אצלי הקורס התחיל יום חמישי עושים לך מבדק של לבדוק את המצב הראשוני ,לגבי המילים דיברתי עם מספר אנשים כל אחד לומד איך שנוח לו זה די אינבידואלי

למרות שכדאי לשמוע עצות מאנשים אחרים שקיבלו ציונים שמדברים בעד עצמם בעיקר אחד עם :o :o :o

פורסם

התחלתי יום ראשון (7.8) קורס של לחמן אבל מילים התחלתי ללמוד שבועיים לפני

אצלנו זה יותר קל כי זה בא בכרטיסיות שמצד אחד מילה ומצד שני המילה והפרוש ואז יענו אם אתה רוצה לבדוק את עצמך אתה אומר לעצמך מה הפרוש ואם פתאום שכחת אתה הופך בניגוד לקידום שנתנו לך ספר כמו מילום שיש מילה ופרוש וכדי לבדוק את עצמך אתה צריך להסתיר את הפרוש

פורסם

גם אני נרשמתי לקורס של לחמן, אבל במקום להתחיל במועד המתוכנן אנחנו מתחילים ב-17.8 בגלל "קיטנות אושוויץ" האלה.

תגיד, איזה אות אתה? אין לי כוח ללמוד את זה, למדתי רק 11 כרטיסיות למרות שאני עושה את זה דיי מהר.

פורסם
  • מחבר

זה ממש מעצבן המילון הזה

אי אפשר ללמוד ככה

אני חייב את הכרטיסיות האלה... מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

אגב יש מיונים אחרי המבדקים האלה בקורסים של קידום?

פורסם

ואוו כמה זמן לא כתבתי בפורום הזה...

בכל מקרה, השיטה הכי טובה היא ללמוד כל פעם אות (נגיד כל יום ללמוד אות שלמה) למחרת ללמוד עוד חדשה אבל לעבור ברפרוף על האותיות שכבר למדת...

כשתסיים את על האותיות תסמן במרקר את המילים בכל אות שאתה לא יודע, ואז תתחיל ללמוד רק אותן (אבל מידי פעם תעבור ברפרוף גם על המילים שאתה יודע לבדוק שלא שכחת אותם...)

זה קצת מייגע, ומטיש, אבל זה עובד! בדוק!!

אני לפסיכומטרי הגעתי כשאני יודע 98% מהמלים במילון שלי (ואני לא מגזים..) השיטה עובדת ! וזאת השיטה הכי טובה, עזוב כרטיסיות- סתם שיטה לעצלנים...

ושיהיה בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

מים שחקו אבן נפקא מינה צא אל גזוזטרתך, טול קפנדריה דרך האכסדרה, והתגודד עם עמיתיך בורי הסוד שאינם מאבדים טיפה כי אין סכין מתחדדת אלא בירך חברתה.

פורסם

^^^^ לאאאאאאאאעעעעעעעעעע.... פלאשבקים.... לאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעע...

בכל מקרה - אני קראתי את המילון איזה 4 ימים לפני המבחן פסיכו (היה משעמם בשירותים :smile1:), הגעתי לאות ד' ונשברתי. למי יש כח לזה? גם ככה הרוב הכרתי, ומה שלא - well...

ד"א, הוצאתי 150 בפרק עברית, אז יכול להיות שעליתי פה על שיטה :xyxthumbs:

לגבי הקורס: על ההתחלה עושים לך מבחן מעפן כזה של פרק או שניים. אל תתרשם ממנו יותר מדי, כי אומרים לך לא לנחש, ולא להמר וכו' וכו'. זה בעיקר מבחן כדי שתקבל ציון נמוך בהתחלה ותראה כמה שיפרת בקורס... שתצא מרוצה בכל מקרה.

בכל מקרה זה לא מבחן למיון - הם ממיינים לקבוצות שרירותית.

במהלך הקורס (ובעיקר בסוף) יש מבחנים יותר רציניים וסימולציות, שהן כבר יותר מציאותיות.

פורסם

ואוו כמה זמן לא כתבתי בפורום הזה...

בכל מקרה, השיטה הכי טובה היא ללמוד כל פעם אות (נגיד כל יום ללמוד אות שלמה) למחרת ללמוד עוד חדשה אבל לעבור ברפרוף על האותיות שכבר למדת...

כשתסיים את על האותיות תסמן במרקר את המילים בכל אות שאתה לא יודע, ואז תתחיל ללמוד רק אותן (אבל מידי פעם תעבור ברפרוף גם על המילים שאתה יודע לבדוק שלא שכחת אותם...)

זה קצת מייגע, ומטיש, אבל זה עובד! בדוק!!

אני לפסיכומטרי הגעתי כשאני יודע 98% מהמלים במילון שלי (ואני לא מגזים..) השיטה עובדת ! וזאת השיטה הכי טובה, עזוב כרטיסיות- סתם שיטה לעצלנים...

ושיהיה בהצלחה!  :xyxthumbs:

ללמוד אות ביום זה לא הכי טוב

כי לאות "א" לדוגמה יש יותר מילים מ"ו" וגם ב"מ" יש הרבה

ולא קשור שכרטיסיות זה לעצלנים

זה הרבה יותר נוח

פורסם

גם אני עושה קורס של קידום, שמתחיל ביום חמישי.

דבר ראשון הצלחתי להשיג כרטיסיות של קידום.. 8)

אם תפעיל קצת קשרים אולי תמצא, לפני כמה שנים גם לקידום היו כאלה כרטיסיות.

תעבור על החוברת "הסרת חלודה במתמטיקה", יש שם כמה נקודות שכדאי לחזור עליהן מאוד...(הרוב זה שטויות)

וכמו שאמרו כאן, תלמד אות אות,

יש לי כרטיסיות ואני לא כ"כ משתמשת בהן, רק לבסוף כשאני בוחנת את עצמי וגם זה לא תמיד,

ככה שזה ממש לא קריטי....

תכין את הטוסיק שלך לקבלת צורה של כיסא.... ;)

בהצלחה.

פורסם

א. אין מצב שאני לומד את כל האותיות האלה, אני הולך לנחש שם כמו גדול.

ב. מילולי זה חרא, כמותי שולט.

ג. רק אנחנו מתחילים באיחור של שבוע, כאילו הקורס הזה לא מספיק קצר גם ככה.

ד. איזה אות אתם? אני רוצה לדעת באיזה פיגור אני. :(

ה. למה אני עובד(ולומד מה-17) בחופש האחרון שלי?

TopGun- אז מה אם אומרים לא לנחש? הם לא יכולים לדעת שנחשת, תגיד שטעית.

.This test is overrated

פורסם

יופי גבר. כל הכבוד.

תבין, המבחן הזה לא קובע כלום, זה סתם שתראה מה זה פסיכומטרי...

מילולי זה ממש לא חרא - זה החלק שכולם מתלוננים עליו. אני מכיר אנשים עם ציונים של 140-150 בכמותי ואנגלית, ופחות מ-110 בעברית.

א. אין מצב שאני לומד את כל האותיות האלה, אני הולך לנחש שם כמו גדול.

אם אתה לא חזק בעברית ו/או קורא הרבה - סמוך עלי: כדאי לך ללמוד את המילים.

ד"א - אתה יודע שאתה לא אמור ללמוד את המילים עד תחילת הקורס, נכון? אתה אמור לסיים עד הבחינה עצמה...

פורסם

ב. מילולי זה חרא, כמותי שולט.

.This test is overrated

הנקודות של מילולי לא שוות פחות מהנקודות של כמותי, וכשיהיו לך חסרים איזה 15 נקודות למלגה תבכה שלא למדת את המילים

פורסם

אני הכנתי לי דף עם פינה גזורה. שמתי אותו כך שיסתיר את הפירוש ובדקתי אם אני יודע אותו. אם לא, סימנתי במרקר. ככה עברתי על כל החוברת. אחרי זה עברתי עוד איזה פעמיים שלוש עם הדף רק על המילים המודגשות. בסוף יצא 145 ;D

פורסם

זה דווקא נכון יותר לנחש את התוצאות, מכיוון שבטוח שגם בפסיכומטרי עצמו יהיו דברים שלא ידעת. הם פשוט רק רוצים שתראה שלא סתם שילמת להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים