עבור לתוכן

הפיכת רשת חוטית לאלחוטית - מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להפוך את הרשת הביתית החוטית שלי כרגע לאלחוטית. החוטית מורכבת מאלקטל ששדרגתי ל510 ומתפקד כמודם שמחובר לאינטרנט קבוע+נתב, והוא מחובר לסוויצ' פשוט אליו מחוברים המחשבים בבית.

אשמח מאד אם תענו על כל סעיף בנפרד, אחרת אני נוטה להתבלבל :)

אני רוצה לוודא שאלה האפשרויות שעומדות בפניי :

1. קניית Access Point אלחוטי, שאם הבנתי נכון הוא המכשיר האלחוטי ההכי מקביל לסוויצ' החוטי. אמת?

2. קניית נתב-סוויצ' אלחוטי וחיבורו במקום הסוויצ', וכמו כן ביטול תכונת הנתב באלקטל (אפשרי?)

3. קניית מודם-נתב אלחוטי שיהיה בעצם המכשיר היחיד ברשת, וניתן להגדירו שייחייג לבד ויישאר מחובר כל הזמן, ויתפקד כראוטר+סוויצ' אלחוטי.

4. תת סעיף של סעיף :) 3 האם המכשיר הבא עונה על הדרישות של סעיף 3? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2231&scat=281&tcat=45

תודה מראש.

פורסם

1. כן

2.כן

3.כן

4.כן, אבל מומלץ לקנות בחנות קצת יותר זולה. אני ממליץ על חברות כמו לינקסיס, d-link, netgear.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה, רק כמה שאלות כדי לוודא:

1. מחברים את האלקטל ליציאת LAN באקסס פוינט והיא מתפקדת כסוויצ' לכל דבר? אלחוטי וחוטי (במידה ויש עוד יציאות LAN)?

2. איך מבטלים את אפשרות הנתב באלקטל, אבל משאירים אותו ככה שיחייג לבד ויהיה מחובר תמיד?

3. רק כדי ממש לוודא, המכשיר יודע לעשות את כל מה שאמרתי?

4. כן, מישהו מוכר יד שנייה בטרייד זון :)

מצטער שאני קצת קרציה, פשוט אני רוצה להיות בטוח ולא להתקע אחר-כך עם משהו שלא עוזר לי (כבר קרה לי).

תודה שוב.

פורסם

המכשיר שאליו נתת לינק לא מצריך את השימוש באלקטל. אתה פשוט מחבר אותו למחשב עם כבל, מגדיר אותו וכל שאר המחשבים מתחברים באלחוט......

מספיק לך מה שאתה קונה וזהו. קח בחשבון שתצטרך גם כרטיסי רשת אלחוטיים במחשבים שתרצה בהם אלחוט.

הוספה להודעה הקודמת: גם edimax אחלה חברה ומאד מומלצת אבל אני לא מכיר את הדגם הזה ספציפית. ממליץ לך לבדוק במה אנשים משתמשים ואיך זה עובד להם. תעשה קצת סקר שווקים לפני שאתה מחליט על קניה של הנתב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים