פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים ^ ^ ^ ^ ^ ^איזה שטויות, אם יש ירידה ארוכה, תחזיק על הירידה ברקס אחרי זה אם יקרה משהו תביא בלימה הברקסים יהיו לוהטים ולא יעבדו,תמיד עדיף לבלום עם המנוע, אני לא מתכוון ללרדת ירידות על ראשון, אבל שלישי או במקרים אפילו רביעי, זה מסוכן לתת לאוטו לרוץ חופשי.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים היא לא מבוססת גז אלא בנזיןמנוע בנזין 1500 יחד עם מנוע חשמלי בהספק זהההמנוע החשמלי מנצל את העודפים שבכל אוטו אחר מתבזבזיםכמו בלימה והאטהוגם סיבוביי סרק
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אגב כמה מימי שהגיב כאן יש לו רשיון נהיגה? את הרישיון שלי קיבלתי היום מזל טוב לעצמי...טסט ראשון.. .
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים ברכבי הייבריד באמת ניתן לנצל את סיבובי המנוע לניצול טוב יותר של האנרגיה.במנועים רגילים, לא משנה עד כמה הסל"ד יהיה גבוה, האלטרנטור מקובע על המתח היוצא וההספק, מה שכן, סל"ד גבוה לרוב תורם גם לשחיקת האלטרנטור, בעיקר ברכבים קצת יותר ישנים או ברכבים אשר התקינו בהם אלטרנטורים סוג ד' (לאחר החלפה).
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים זה האוטו שלי : קיצר הוא לא עושה 7000 אלא 6200 אני לא מתכוון להתווכח. באמת שלא אני רק אומר שהפוקוס שאני נהגתי עליה הגיעה ל7000 סל"ד.... זה הכל
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים איפה בדיוק נהגת בפוקוס 1.6 שעושה 7000?? בין צומת עין הקורא לצומת בית עובד אם זה חשוב לך לדעת... היתי מצלם אבל אני מעדיף לשמור את העיניים על הכביש ואת הידיים על ההגה. מן קטע ביזארי שקיים אצלי...
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אני יודע שבמנוע ה1.6 המנתק הוא ב6500 ובמנוע ה2 ליטר הוא ב7000...ככה שנראה לי מוזר כל העניין הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.