פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים לא יודע אם זה כל כך קשור לפה, אבל יש למישהו רעיון על איך להביא למינימום צריכת חשמל של מחשב המשמש כראוטר?אני בעד לנסות, אבל אבא שלי אומר שזה בזבוז חשמל
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים לא יודע אם זה כל כך קשור לפה, אבל יש למישהו רעיון על איך להביא למינימום צריכת חשמל של מחשב המשמש כראוטר?אני בעד לנסות, אבל אבא שלי אומר שזה בזבוז חשמללא לחבר אליו מסךלא לחבר אליו שום דבר ב USBולא לשים עליו אף כרטיס PCI שאתה לא צריךכל זאת כמובן בהנחה שמהחשב משמש אך ורק כראוטר ולא כשום דבר אחר.חוצמזה, שצריכת חשמל של מחשב היא לא כזאת גדולה יחסית למכשירי חשמל אחרים בבית
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר מה שהתכוונתי זה האם המחשב תמיד צורך WATT לפי מה שרשום על הספק? נגיד אם המעבד לא עובד, אז הוא לא צורך פחות?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחשב שמשמש כראוטר בלבד יצרוך במקסימום העליון 100W שזה בחישוב מהיר עד 5 אגורות לשעה או 1.20 ש"ח ליום או 36 ש"ח לחודש.וזה לא משנה איזה ספק מותקן במערכת המחשב יצרוך תמיד רק את מה שהוא צריך, לדוגמה אפילו אם הספק הוא 350W והמחשב צריך סה"כ 100W חשמל הוא יצרוך 100W ולא יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.