עבור לתוכן

למה אסור להשתמש בנגן דיסקים בזמן טיסה?

Featured Replies

פורסם

אולי הם פשוט לא רוצים לקחת סיכון...

• תגובות 40
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גם כשאני טסתי אמרו לא להפעיל דיסקמנים. (אבל יש בכל כסא חיבור לאוזניות לשמוע מוזיקה/קול של הסרט :smile1:)

פורסם

תשמעו, יכול להיות שהם חושבים שיש בזה רדיו, והם לא יודעים ממש באיזה נגנים יש רדיו או לא אז הם אוסרים על כל נגני המוזיקה... (זה נכון גם לי לא הרשו לשמוע בדיסקמן)

כנראה שגלי הרדיו יכולים להפריע לקשר של המטוס עם השדה תעופה או לא יודע מה...

פורסם

הייתה על זה כתבה בידיעות אחרונות ואמרו שמה שאין לזה סיבה אבל רוצים להיזהר:

פעם אחת במטוס כל המכשירים השתבשו והתברר שיש 14 מקלטים(זה היה בתקופה ההיא) דלוקים איך שכיבו את המקלטים(רדיו) הכל חזר לקדמותו

פורסם

הם דווקא אמרו שבסדר גמור להשתמש בH340 שלי פעם אחרונה שטסתי.

פורסם

אולי כי הם חסרי ידע ולא ידעו מה זה

חשבו שזה רק למוזיקה

הקטע של לשמוע רדיו זה באמת יכול להפריע לקשר במטוס

פורסם

גלי רדיו יכולים להפריע,

ממה שאני יודע, זה לא סביר בגלל שהתחומים בהם משתמשים בתעופה הם תחומים מאוד גבוהים,

מכשירים רגילים לא מגיעים אליהם בכלל.

אבל הם לא לוקחים סיכון.

פורסם
  • מחבר

פשיי כמה תגובות מהבוקר! :eek2:

נו מה קרה לכם אף פעם לא טסתם באל על?! תמיד תמיד תמיד לפני טיסה יש את הסרטון אנימציה הזה שאומר שאסור להאכיל תינוקות או משהו כזה ושאסור לעשן ושבזמן הטיסה אסוק להשתמש בדיסקמנים ובמחשבים ניידים וווקמן גם אני אני לא טועה...

פורסם

תמיד תמיד תמיד לפני טיסה יש את הסרטון אנימציה הזה שאומר שאסור להאכיל תינוקות או משהו כזה

O_o

פורסם

:lol: :lol:

אני טס רק בג'ורדן יונידט אייר ליינרס.

:)

פורסם

נזכרתי בעוד קטע המקום שאליו מחברים את האוזניות של ה PES (יענו המסכים הקטנים האלא) אז בגלל שהאוזן שלי קטנה זה כואב לי אחרי הרבה זמן ואם הייתי מחכה עד שנגיע לניו יורק בגלל הייתי מת הקיצר הוצאתי אוזניות שלי שלא נתקעות בתוך האוזן וחיברתי לשם וגם את זה אמרו לי להוריד =\

פורסם

BETTER SAFE THAN SORRY, חברות התעופה לא רוצות שמשהו ישתמש בגלל שמישהו השתמש בדיסקמן,

אני לא יודע מה הסיבה, אבל הם פשוט מעדיפות שישתמשו בכמה שפחות מכשירים אלקטורניים במהלך הטיסה.

פורסם

קצת יצר הרפתקנות לא הרג אף אחד ... וחוץ מזה , הטייסים תמיד צריכים לתרגל קצת נחיתות אונס , זה לא משהו שסימולטור יכול להמחיש בצורה טובה .

פורסם

^^^^

יש בזה משהו

עכשיו למשל החליטו להוסיף פיצ'ר חדש במטוסים של AirFrance

.....ברקסים

פורסם

אמממ משו עם שדות מגנטיים, לא?

כמו שאסור להפעיל מכשירים חשמליים ליד מוניטורים של בתי חולים וכאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים