עבור לתוכן

למה אסור להשתמש בנגן דיסקים בזמן טיסה?

Featured Replies

פורסם

סתם משהו שנזכרתי בו פיתאום... אני זוכר שטסתי לאירופה לפני חצי שנה והדיילים אמרו לי שאסור להשתמש בנגן דיסקים וכששאלתי למה אמרו לי שזה בגלל שזה מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה או משהו כזה אני לא זוכר ממש...

יש לכם מושג למה?? :screwy:

• תגובות 40
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

באיזה חברה טסתה?

אל ג'זירה אייר ליינרס?

נראה לי הדיילים הסתלבטו עליך :lol:

פורסם

לי בכלל היה קטע דפוק עליתי על טיסה מאורלנדו לניו יורק ובכניסה למטוס החברה מחלקת גיימבוי לכול מי שרוצה שלא יהיה משעמם בטיסה

הקיצר לא לקחתי לא היה לי מה לעשות עם זה (למרות שזה בא עם משחקים וזה היה הרעיון הכי מקורי וזול לטיסות שראיתי אי פעם) חוץ מזה אני אוהב טיסות אז לא היה לי ממש איכפת באיזשהו שלב נמאס לי והוצאתי דיסקמן ושמעתי אחרי כמה דקות עברה דיילת ראתה את זה ואמרה לי שאני צריך לכבות אותו כי זה מפריע :screwy:

פורסם

אגב אם מדברים על טיסות,אף פעם אל תביאו שלט למצלמה שייצרתם בעצמכם.

אני מכיר אנשים שעיכבו אותם כמה שעות בגלל זה כי חשבו שזה מנגון להפעלת פצצה :s07:

פורסם

אגב אם מדברים על טיסות,אף פעם אל תביאו שלט למצלמה שייצרתם בעצמכם.

אני מכיר אנשים שעיכבו אותם כמה שעות בגלל זה כי חשבו שזה מנגון להפעלת פצצה :s07:

חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי :lol:

פורסם

נגנים מותר?

פורסם

לי בכלל היה קטע דפוק עליתי על טיסה מאורלנדו לניו יורק ובכניסה למטוס החברה מחלקת גיימבוי לכול מי שרוצה שלא יהיה משעמם בטיסה

הקיצר לא לקחתי לא היה לי מה לעשות עם זה (למרות שזה בא עם משחקים וזה היה הרעיון הכי מקורי וזול לטיסות שראיתי אי פעם) חוץ מזה אני אוהב טיסות אז לא היה לי ממש איכפת באיזשהו שלב נמאס לי והוצאתי דיסקמן ושמעתי אחרי כמה דקות עברה דיילת ראתה את זה ואמרה לי שאני צריך לכבות אותו כי זה מפריע :screwy:

אני מנחש שזה בגלל ששמעת אותו באוזניות זולות בלי בידוד נורמאלי, וכולם שמעו יחד איתך(או לפחות שמעו מספיק חזק כדאי שזה יפריע). אני מכיר את התופעה הזאת מניסיון אישי(בהסעות לבית ספר) וזה מעצבן ברמות.

סתם משהו שנזכרתי בו פיתאום... אני זוכר שטסתי לאירופה לפני חצי שנה והדיילים אמרו לי שאסור להשתמש בנגן דיסקים וכששאלתי למה אמרו לי שזה בגלל שזה מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה או משהו כזה אני לא זוכר ממש...

יש לכם מושג למה?? :screwy:

אני באמת מתקשה להאמין שבאמת אמרו לך שדיסקמן מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה.

פורסם

אז אתם כניראה לא טסים הרבה לחו"ל

כי תמיד מבקשים לא להפעיל דיסקים(בכל חברת תעופה)

למה? שאל אותם. מישהו שם על זה זין? לא ממש

פורסם

אני טס כמה פעמים בשנה,אף פעם לא אמרו לי לא להפעיל דיסקמן,כנראה בגלל שאני לא משתמש בדיסקמן :P

פורסם

סביר להניח ;)

פורסם

לפי מה שידוע לי זה שאסור להשתמש המכשירי חשמל במטוס בזמן המראה או נחיתה בכל שאר הזמן מותר.

הרי במלא במטוס מפעילים טלוויזיות אז אם אסור להדליק מכשירי חשמל וטלוויזיות מותר אז זה לא ממש מסתדר...

פורסם

חחח אמא שלי דיברה איתי בפלאפון מהמטוס לקראת נחיתה :kopfpatsch: :kopfpatsch::

פורסם

נגיד ודיסקמן אסור

אז נגן מותר?

פורסם

אין שום בעיה אם כל מכשיר חשמלי

אני משאר שהבעיה היא אם משתמשים במשהו אלחוטי, ואז באמת יכולה להיות הפרעה.

אבל מעבר לזה אין, אם יצא לי לפגוש מישהו יותר מעורב באל על אולי,

אז אני אשאל...

פורסם

זה נשמע כמו חרטה

מה ההיגיון בזה ששמיעת מוזיקה מפריעה לקשר עם הנמל תעופה?

זה לא אלחוטי אז אין קשר!!!

אין פה גלי רדיו שיכולים להפריע

אם זה היה עם אוזניות אלחוטיות אז זה משהו אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים