פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים סתם משהו שנזכרתי בו פיתאום... אני זוכר שטסתי לאירופה לפני חצי שנה והדיילים אמרו לי שאסור להשתמש בנגן דיסקים וכששאלתי למה אמרו לי שזה בגלל שזה מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה או משהו כזה אני לא זוכר ממש... יש לכם מושג למה??
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים :lol: :lol: באיזה חברה טסתה? אל ג'זירה אייר ליינרס? נראה לי הדיילים הסתלבטו עליך
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים לי בכלל היה קטע דפוק עליתי על טיסה מאורלנדו לניו יורק ובכניסה למטוס החברה מחלקת גיימבוי לכול מי שרוצה שלא יהיה משעמם בטיסה הקיצר לא לקחתי לא היה לי מה לעשות עם זה (למרות שזה בא עם משחקים וזה היה הרעיון הכי מקורי וזול לטיסות שראיתי אי פעם) חוץ מזה אני אוהב טיסות אז לא היה לי ממש איכפת באיזשהו שלב נמאס לי והוצאתי דיסקמן ושמעתי אחרי כמה דקות עברה דיילת ראתה את זה ואמרה לי שאני צריך לכבות אותו כי זה מפריע
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אגב אם מדברים על טיסות,אף פעם אל תביאו שלט למצלמה שייצרתם בעצמכם. אני מכיר אנשים שעיכבו אותם כמה שעות בגלל זה כי חשבו שזה מנגון להפעלת פצצה
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אגב אם מדברים על טיסות,אף פעם אל תביאו שלט למצלמה שייצרתם בעצמכם. אני מכיר אנשים שעיכבו אותם כמה שעות בגלל זה כי חשבו שזה מנגון להפעלת פצצה חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים לי בכלל היה קטע דפוק עליתי על טיסה מאורלנדו לניו יורק ובכניסה למטוס החברה מחלקת גיימבוי לכול מי שרוצה שלא יהיה משעמם בטיסה הקיצר לא לקחתי לא היה לי מה לעשות עם זה (למרות שזה בא עם משחקים וזה היה הרעיון הכי מקורי וזול לטיסות שראיתי אי פעם) חוץ מזה אני אוהב טיסות אז לא היה לי ממש איכפת באיזשהו שלב נמאס לי והוצאתי דיסקמן ושמעתי אחרי כמה דקות עברה דיילת ראתה את זה ואמרה לי שאני צריך לכבות אותו כי זה מפריע אני מנחש שזה בגלל ששמעת אותו באוזניות זולות בלי בידוד נורמאלי, וכולם שמעו יחד איתך(או לפחות שמעו מספיק חזק כדאי שזה יפריע). אני מכיר את התופעה הזאת מניסיון אישי(בהסעות לבית ספר) וזה מעצבן ברמות. סתם משהו שנזכרתי בו פיתאום... אני זוכר שטסתי לאירופה לפני חצי שנה והדיילים אמרו לי שאסור להשתמש בנגן דיסקים וכששאלתי למה אמרו לי שזה בגלל שזה מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה או משהו כזה אני לא זוכר ממש... יש לכם מושג למה?? אני באמת מתקשה להאמין שבאמת אמרו לך שדיסקמן מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אז אתם כניראה לא טסים הרבה לחו"לכי תמיד מבקשים לא להפעיל דיסקים(בכל חברת תעופה)למה? שאל אותם. מישהו שם על זה זין? לא ממש
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אני טס כמה פעמים בשנה,אף פעם לא אמרו לי לא להפעיל דיסקמן,כנראה בגלל שאני לא משתמש בדיסקמן
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים לפי מה שידוע לי זה שאסור להשתמש המכשירי חשמל במטוס בזמן המראה או נחיתה בכל שאר הזמן מותר.הרי במלא במטוס מפעילים טלוויזיות אז אם אסור להדליק מכשירי חשמל וטלוויזיות מותר אז זה לא ממש מסתדר...
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אין שום בעיה אם כל מכשיר חשמליאני משאר שהבעיה היא אם משתמשים במשהו אלחוטי, ואז באמת יכולה להיות הפרעה.אבל מעבר לזה אין, אם יצא לי לפגוש מישהו יותר מעורב באל על אולי,אז אני אשאל...
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים זה נשמע כמו חרטהמה ההיגיון בזה ששמיעת מוזיקה מפריעה לקשר עם הנמל תעופה?זה לא אלחוטי אז אין קשר!!!אין פה גלי רדיו שיכולים להפריעאם זה היה עם אוזניות אלחוטיות אז זה משהו אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.