עבור לתוכן

Creative מודיעה על זמינות ותמחור של ה-X-fi

Featured Replies

פורסם

סוף סוף, הכרטיס...

creativex_screen001.jpg

פורסם

איזה כרטיס כוסון חח

ושמתי לב שכל הכרטיסים מסדרת X-FI הם אם PCB שחור!

ו Anatoli תעבור לצוות ביקורות ותיקח את כל הכרטיסים לביקורת

ותראה מה הוא שווה :smile1:

פורסם

גם כרטיסים מסידרת ה Audigy וה Live בעלי PCB שחור...

פורסם
  • מחבר
גם כרטיסים מסידרת ה Audigy וה Live בעלי PCB שחור...

אמת, אפילו אקצין ואומר שגם החיבורים שעל גבי האודיג'י 2ZS זהים לגמרי לחיבורים האילו (לפחות מבפנים).

Anatoli תעבור לצוות ביקורות ותיקח את כל הכרטיסים לביקורת

אם רק הדברים היו פשוטים כל כך. אבל אין לך מה לדאוג, אם ייצא לי לבדוק את הכרטיס, ללא כל קשר אם זה יהיה דרך האתר או לא, אני אפרסם את רשמיי ממנו.

Anatoli.

פורסם

איזה כרטיס כוסון חח

ושמתי לב שכל הכרטיסים  מסדרת X-FI הם אם PCB שחור!

ו Anatoli תעבור לצוות ביקורות ותיקח את כל הכרטיסים לביקורת

ותראה מה הוא שווה  :smile1:

חחחחחחחחחח :lol:

לי יש Audigy 2 ZS וגם הוא בעל PCB שחור

פורסם

אני חושב שיש גם קטע פיזיקלי בעניין הצבע ששום דבר לא הולך לאיבוד או משהו כזה

פורסם

נראה שהתינוק החדש גם צמא למתח, שמתם לב למחבר המתח של הפלופי בצידו הימני של הכרטיס?... או שמא מדובר במחבר שנועד להזין את ה"רעק" החיצוני, במידה ומדובר בגירסת הפלעטינום.

פורסם
  • מחבר

נדמה כי מדובר בחיבור לפאנל הנפרד, כפי שהיה בכרטיסים מסדרת האודיג'י. התוספת הזו דיי נפוצה ונמצאת גם על גבי האימו שלי שניתן להזין לו פאנל חיצוני עם מגוון כניסות ויציאות לצורך הקלטת מספר ערוצים במקביל (עד 8 למיטב זיכרוני).

Anatoli.

פורסם

רק קניתי AUDIGY 2 ZS האם זה ממש יהיה שווה לחליף אותו לגירסת גיימרים החדשה FATALETY X-FI FPS החדש או לא?

פורסם

רק קניתי AUDIGY 2 ZS האם זה ממש יהיה שווה לחליף אותו לגירסת גיימרים החדשה FATALETY X-FI FPS החדש או לא?

אני במקומך הייתי נשאר עם ה- Audigy 2 ZS (שאגב יש לי אותו במחשב) , לא צריך להשתגע...

פורסם
  • מחבר

אני במקום שניכם הייתי נוהג אחרת ומוכרת את האודיג'י וקונה איזה אימו או אודיופיל או ג'ולייט (שזה ד"א מה שעשיתי).

קודם כל אף אחד לא יכול לתת תשובה האם שווה כי עוד לא שמענו את הכרטיס. כמו כן, העובדה שיש משהו חדש לא אומרת שצריך להחליף, אם מה שיש לך עכשיו לא מספיק לך אז אתה צריך להחליף.

Anatoli.

פורסם

אנטולי אתה מתעלם מהעובדה שאתה משתמש בכרטיס למוזיקה והם כנראה למשחקים(סקייליין אני יודע שכן)

פורסם

מען האמת אני משחק די מעט אני מקשיב למוזיקה ויוצר קטעים עם תוכנות כמו פרוטילופס חחח כן אני מיושן אבל אני עדיין אוהב את התוכנה... חוץ מזה אני מחבר שירים ביחד ויוצר מיקסים שיש לי כוח לזה זה לוקח די הרבה זמן לפחות כמה שעות עד שאני מוצא משהו ממש ממש טוב אז לא תמיד יש לי כוח לזה וגם המחשב שלי לא ממש חזק

חוץ מהכרטיס יש לי גם לייב 5.1 ישן כמה ישן משנת 98 או 99 שהם יצאו לשוק

הוא שירת אותי טוב עד שהחלפתי לאחרונה לאודיגי 2 הזה

הקטע הכי חשוב היה שהכרטיס תומך 24 ביט איכות טובה די בהרבה ושומעים את זה במיוחד במשחקים (UT2K3,UT2K4)

פורסם

אנטולי אתה מתעלם מהעובדה שאתה משתמש בכרטיס למוזיקה והם כנראה למשחקים(סקייליין אני יודע שכן)

צודק, למרות שלאחרונה אני לא משחק (המחשב ה"מעולה" שלי , אי אפשר לעשות איתו כלום. כשאני מפעיל מריו - הוא קורס , כשאני מפעיל דייב - הוא מקרטע וזה אותי משגע :nixweiss: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים