פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים איזה כרטיס כוסון חח ושמתי לב שכל הכרטיסים מסדרת X-FI הם אם PCB שחור! ו Anatoli תעבור לצוות ביקורות ותיקח את כל הכרטיסים לביקורת ותראה מה הוא שווה
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר גם כרטיסים מסידרת ה Audigy וה Live בעלי PCB שחור...אמת, אפילו אקצין ואומר שגם החיבורים שעל גבי האודיג'י 2ZS זהים לגמרי לחיבורים האילו (לפחות מבפנים). Anatoli תעבור לצוות ביקורות ותיקח את כל הכרטיסים לביקורתאם רק הדברים היו פשוטים כל כך. אבל אין לך מה לדאוג, אם ייצא לי לבדוק את הכרטיס, ללא כל קשר אם זה יהיה דרך האתר או לא, אני אפרסם את רשמיי ממנו.Anatoli.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים איזה כרטיס כוסון חח ושמתי לב שכל הכרטיסים מסדרת X-FI הם אם PCB שחור! ו Anatoli תעבור לצוות ביקורות ותיקח את כל הכרטיסים לביקורת ותראה מה הוא שווה חחחחחחחחחח לי יש Audigy 2 ZS וגם הוא בעל PCB שחור
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אני חושב שיש גם קטע פיזיקלי בעניין הצבע ששום דבר לא הולך לאיבוד או משהו כזה
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים נראה שהתינוק החדש גם צמא למתח, שמתם לב למחבר המתח של הפלופי בצידו הימני של הכרטיס?... או שמא מדובר במחבר שנועד להזין את ה"רעק" החיצוני, במידה ומדובר בגירסת הפלעטינום.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר נדמה כי מדובר בחיבור לפאנל הנפרד, כפי שהיה בכרטיסים מסדרת האודיג'י. התוספת הזו דיי נפוצה ונמצאת גם על גבי האימו שלי שניתן להזין לו פאנל חיצוני עם מגוון כניסות ויציאות לצורך הקלטת מספר ערוצים במקביל (עד 8 למיטב זיכרוני).Anatoli.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים רק קניתי AUDIGY 2 ZS האם זה ממש יהיה שווה לחליף אותו לגירסת גיימרים החדשה FATALETY X-FI FPS החדש או לא?
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים רק קניתי AUDIGY 2 ZS האם זה ממש יהיה שווה לחליף אותו לגירסת גיימרים החדשה FATALETY X-FI FPS החדש או לא? אני במקומך הייתי נשאר עם ה- Audigy 2 ZS (שאגב יש לי אותו במחשב) , לא צריך להשתגע...
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר אני במקום שניכם הייתי נוהג אחרת ומוכרת את האודיג'י וקונה איזה אימו או אודיופיל או ג'ולייט (שזה ד"א מה שעשיתי).קודם כל אף אחד לא יכול לתת תשובה האם שווה כי עוד לא שמענו את הכרטיס. כמו כן, העובדה שיש משהו חדש לא אומרת שצריך להחליף, אם מה שיש לך עכשיו לא מספיק לך אז אתה צריך להחליף.Anatoli.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אנטולי אתה מתעלם מהעובדה שאתה משתמש בכרטיס למוזיקה והם כנראה למשחקים(סקייליין אני יודע שכן)
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מען האמת אני משחק די מעט אני מקשיב למוזיקה ויוצר קטעים עם תוכנות כמו פרוטילופס חחח כן אני מיושן אבל אני עדיין אוהב את התוכנה... חוץ מזה אני מחבר שירים ביחד ויוצר מיקסים שיש לי כוח לזה זה לוקח די הרבה זמן לפחות כמה שעות עד שאני מוצא משהו ממש ממש טוב אז לא תמיד יש לי כוח לזה וגם המחשב שלי לא ממש חזק חוץ מהכרטיס יש לי גם לייב 5.1 ישן כמה ישן משנת 98 או 99 שהם יצאו לשוקהוא שירת אותי טוב עד שהחלפתי לאחרונה לאודיגי 2 הזה הקטע הכי חשוב היה שהכרטיס תומך 24 ביט איכות טובה די בהרבה ושומעים את זה במיוחד במשחקים (UT2K3,UT2K4)
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אנטולי אתה מתעלם מהעובדה שאתה משתמש בכרטיס למוזיקה והם כנראה למשחקים(סקייליין אני יודע שכן) צודק, למרות שלאחרונה אני לא משחק (המחשב ה"מעולה" שלי , אי אפשר לעשות איתו כלום. כשאני מפעיל מריו - הוא קורס , כשאני מפעיל דייב - הוא מקרטע וזה אותי משגע )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.