פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר טעות שלי מעבד p4 -2000 לא ממש יודע איזה לוח כי זה מחשב של חבר שלי ניתי בתוכנה MM5
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים הוא התכוון שבלתי אפשרי שלא יהיה חיישן.אני תומך בדעה שלו.אגב, Sisoft Sandra תגלה לך איזה לוח, והביוס יראה לך את החיישנים.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר אוקי, איפה אני יכול למצוא את התוכנה ומה אני צריך לעשות בביוס בשביל לבדוק ?ערכיה : ד"א ביוס אין לי מושג איך אני נכנס לביוס אצלי נסיתי עם del לא עוזר[ Genuine Intel® D850GB system board, win xp]
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים תוכל למצוא את התוכנה באגף ההורדות באתר. בנוגע לביוס.. גם לא הגיוני.פשוט תלחץ del, הרבה פעמים מהר.. עם הדלקת במחשב. ;D
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אוקי, איפה אני יכול למצוא את התוכנה ומה אני צריך לעשות בביוס בשביל לבדוק ?ערכיה : ד"א ביוס אין לי מושג איך אני נכנס לביוס אצלי נסיתי עם del לא עוזר[ Genuine Intel® D850GB system board, win xp]זה בורד של INTEL F2 אותך בשמחה לביוס
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים יש לך חישנים 100% ..נו באמת זה לוח של אינטל!! חוץ מזה לשים חיישנים על לוח פנטיום 4 זה מאוד פשוט אז לכול הלוחות יש.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר אתם לא עוקבים הלוח שאני חושב שאין בו חישנים לא שלי של חבר הבעיה עם הכנסיה לביוס היא אצלי במחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.