עבור לתוכן

FIFA 2006 כבר ב13 באוקטובר!!! תמונות וסירטונים בפנים!

Featured Replies

פורסם

פרו וולושון סתם משחק מסריח אין על פיפא

והפיפא הטובה ששיחקתי בה עד היום הייתה 98 כשהיה אפשר לשחק קטרגל באולם הזה

והיה כל מיני דברים מדליקים אבל בהחלט הגרפיקה שם לא היתה משהו(טוב נו 8 שנים עברו כבר)

דרך אגב אחרי ששמעתי את כל ההתלהבות אחרי הפרו וולושן אמרתי אני יוריד אותו גם נראה מה הוא שווה

לאחר שהורדתי אותן ראיתי את הגרפיקה של שנות ה90 משחק ממש מגעיל ומחקתי אותו לאחר 5 דק' משחק!

גרפיקה של שנות ה90 ? מה אתה רוצה? לדעתי יותר טובה משל פיפ"א.

פורסם

ראיתי כמה סירטונים שהציגו את המשחקיות של פיפא 06, בעיקרון אין הרבה שינויים, גם מבחינת הגרפיקה, אבל יש המון שיפורים במצב הקריירה, אפשר לאמן כל קבוצה שרוצים מתחילת הקריירה, יש אלמנט של מוראל שנוסף, למשל אם קבוצה מחטיאה המון במהלך המשחק אז המוראל שלה נמוך והסיכוי שלה לקבל גול במתפרצת הוא די גבוה, המסירות טיפה השתפרו הרבה איבודי כדור אם לא ממש מדייקים במסירה, אני מקווה שבכל זאת יוסיפו עוד שיפורים אני ממש אוהב את המשחק הזה, למרות שדי נמאס ממנו אחרי שבוע-שבועיים של משחק..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

משחק חמוד לא יותר מזה

דוגרי אחרי ששבוע זה כבר לא קשה ואתה מתחיל להתשמעם שאתה מנצח כול הזמן

נקווה שישנו את זה בפיפא 2006

פורסם

פרו וולושון סתם משחק מסריח אין על פיפא

והפיפא הטובה ששיחקתי בה עד היום הייתה 98 כשהיה אפשר לשחק קטרגל באולם הזה

והיה כל מיני דברים מדליקים אבל בהחלט הגרפיקה שם לא היתה משהו(טוב נו 8 שנים עברו כבר)

דרך אגב אחרי ששמעתי את כל ההתלהבות אחרי הפרו וולושן אמרתי אני יוריד אותו גם נראה מה הוא שווה

לאחר שהורדתי אותן ראיתי את הגרפיקה של שנות ה90 משחק ממש מגעיל ומחקתי אותו לאחר 5 דק' משחק!

הוא אוליי לא נראה טוב כמו פיפא! אבל הוא יותא מציאותי!

זה מהמשחקים ששוברים בהם את המקלדת! לפעמים זה יכול לשגע אותך שאתה לא מנצח!

גם לדעתי פיפא משחק מחורבן אבל בכל מקרה אני אנסה אותו חחח

הפיפא הטוב ביותר לדעתי זה FIFA 99

משחקיות מצויינת ומאז כל המשחק כדורגל נהרס

אני מעדיף NBA מאשר FIFA.. NBA משחק טוב ואני לא מדבר על רק של EA

אלר גם NBA STREET וכו'..

פיפא 99 כיף כשאתה בכיתה ג'!

עכשיו זה משחק ממש מפגר! אתה משיג שם תוצאות כמו בכדורסל!

מה שאני זוכר מהמשחק! זה שכל הזמן הייתי לוקח שחקן רץ איתו לאחד הצדדים מגיע עד השער של הקבוצה היריבה מקשית לכיוון השער ושמה מישהו כבר נוגח,בועט או כל מה שיוצא

זה כבר לא כיף אחריי כמה זמן!

פורסם

אני אישיתי נהנה מאוד להתערב אם חברים שלי שאנחנו משחקים ברשת

אל תזכיר לי את זה !!! יש לי שכן שעדיין חייב לי 10 שקל על פיפא 99 !!! :nono: (אני כבר לא זוכר מי זה אבל אני זוכר שמישהו חייב לי עדיין 10 שקל על זה)

כמה דברים הרווחתי בקיוסק מהפיפא הזאת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים