פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים http://fifa-il.com/הולך להיות משחק ענקקקקק ;D ;D ;D ;Dהתאריך הרישמי הוא 13 באוקטובר(מניסיון שלי זה יצא כשבוע לפני התאריך הרישמי ל#$%$
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים ואי אני לא מאמין שמישהוא פתח נושא על המשחק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!גועל נפש שאנשים ישחקו במשחק הזה אני מודה בהתחלה התלהבתי ממנו (לפני שאתם יורדים עלי בגיל 8 !!!!!!)
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים תרגעו, פיפא זה לא כזה משחק גרוע, ואני בטוח שיש הרבה שאוהבים אותו יותר מPES או כל מתחרה אחר
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אם EA מחזירים את ה gameplay למה שהיה ב fifa 98 \ mondial 98 זה יכול להיות הרבה יותר טוב מ PES פיפא 98 היה המשחק הכי טוב עד עכשיו במחינת gameplay כמובן.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים יש טורנירים שלמים .. והרבה כסף הולך לשם אותי אישית זה לא מעיניין אבל תודה על ההודעה..
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אם EA מחזירים את ה gameplay למה שהיה ב fifa 98 \ mondial 98 זה יכול להיות הרבה יותר טוב מ PES פיפא 98 היה המשחק הכי טוב עד עכשיו במחינת gameplay כמובן. דווקא הבנתי שפיפא 96 הוא הפיפא הטוב ביותר אי-פעם (ברמת המשחקיות). ב 98 יש תפריטים מגניבים, פס-קול משובח. הכל היה מרשים, מלבד המשחק עצמו. מודיאל 98 זה עושק, דרך מוצלחת של E.A פשוט לעשוק עוד כסף.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מה קרה לכם חבריםזה סדרה טובה מאוד לחובבי הכדורגלאני אישיתי נהנה מאוד להתערב אם חברים שלי שאנחנו משחקים ברשתכנ"ל גם סדרת PES ו NBAאין אליהםולדעתי FIFA 2005 יותר טוב מ PES4נחייה ונראה במשחקים החדשים!
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים פיפא לדורותיו משחק פשוט מחורבן ומתאים לאנשים שלא יודעים לשחק כדורגל או כאלה שנהנים להבקיע מחצי מגרש.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים גם לדעתי פיפא משחק מחורבן אבל בכל מקרה אני אנסה אותו חחחהפיפא הטוב ביותר לדעתי זה FIFA 99משחקיות מצויינת ומאז כל המשחק כדורגל נהרסאני מעדיף NBA מאשר FIFA.. NBA משחק טוב ואני לא מדבר על רק של EAאלר גם NBA STREET וכו'..
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר פרו וולושון סתם משחק מסריח אין על פיפאוהפיפא הטובה ששיחקתי בה עד היום הייתה 98 כשהיה אפשר לשחק קטרגל באולם הזהוהיה כל מיני דברים מדליקים אבל בהחלט הגרפיקה שם לא היתה משהו(טוב נו 8 שנים עברו כבר)דרך אגב אחרי ששמעתי את כל ההתלהבות אחרי הפרו וולושן אמרתי אני יוריד אותו גם נראה מה הוא שווה לאחר שהורדתי אותן ראיתי את הגרפיקה של שנות ה90 משחק ממש מגעיל ומחקתי אותו לאחר 5 דק' משחק!
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים ^^ :kopfpatsch: אתה יודע למה מחקת אותו?-כי הוא היה קשה לך לשחק ולא הובלת 5-0 תוך עשר דקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.