עבור לתוכן

לגבי PUREVIDEO, זה לא חוצפה מצד NVIDIA?

Featured Replies

פורסם

למה טכנולוגית ה PUREVIDEO של NVIDIA, שמוצגת כ FEATURE בכל הכריטיסים, עולה כסף מעבר לקניית הכרטיס עצמו?

לא נראה להם קצת חוצפה....

מישהו ניסה את זה וראה שיש שיפור אמיתי באיכות התמונה?

http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_1.02-150-trial.html

פורסם

מה זה נותן ה-PUREVIDEO הזה?

פורסם
  • מחבר

איפה אני משיג אותו בחינם לכרטיס שלי ?

זה נותן אפשרות להשתמש ב GPU בשביל להציג HD מדיה בצורת WMV או MPEG2 (עם כל מני פילטרים שאמורים להציג תמונה טובה יותר).

פורסם
PureVideo: טכנולוגיה זו היא למעשה יחידה נפרדת ב-GPU (Graphics Processing Unit) אשר אחראית לטפל בכל מה שקשור לוידאו.

בעת הפעלת סרטון וידאו, רוב עבודת הפענוח מבוצעת על ידי ה-GPU במקום המעבד המרכזי (CPU), דבר שמוריד מהעומס של המערכת. גם בעת קידוד וידאו, חלק מהעבודה מתבצעת ביחידה האחראית על הוידאו בליבה וכתוצאה מכך, זמן הקידוד מתקצר ובמקרים מסוימים ישנו אף שיפור באיכות התמונה.

http://www.hwzone.co.il/reviews-files/dan/pov6600/PP.JPG

פורסם
  • מחבר

השאלה איך אני מפעיל / שולט על זה, מעבר למה זה..

פורסם

מוריד את התוכנה ומתקין

אחרי 30 יום אתה צריך לשלם לנווידיה ולקבל סיריאל

פורסם
  • מחבר

אז כמו שאמרתי זה חוצפה.. היה כדאי לציין שה FEATURE הזה עולה כסף...

פורסם

קודם כל זה באמת קצת חוצפה.. לפרסם את זה כתוסף שבה עם הכרטיס ובסוף אתה צריך עוד לשלם עליו בנפרד :\

דבר שני לא הבנתי כל כך איך אני מפעיל את זה ועל איזה סרטים זה משפיע ?

האם ברגע שאני מתקין את זה כל סרט במחשב שלי לא משנה מאיזה סוג ישפר את איכותו ?

והאם זה תוכנה כלשהי פיזית שאני רואה ? או שזה פשוט משהו שברגע שמתקינים זה משתנה אוטומטית .. כי התקנתי את זה ולא נפתחה לי שום תוכנה, שום דבר אז אני מניח שזה פשוט אוטומטית פועל לא ?

פורסם
  • מחבר

לא זה לא.. למיטב הבנתי זה עובד סרטי MPEG2/DVD ו WMV9, וצריך לגשת איכשהו למאפיינים של זה כדי להפעיל את זה (אבל לא התקנתי, אז אני לא יודע איך)..

פורסם

כסף זה רק מה שבראש שלהם

פורסם

אתה לא מפסיד כלום תאמין לי:

א) זה עובד רק אם אתה רואה סרטי DVD ו mpeg2 דרך windows media player (מי משתמש בתוכנה הזאת? גועל נפש).

ב) אין הבדל באיכות,לפחות לא הבדל שנראה לעין האנושי,כל התמונות שהם מפרסמים זה הגזמה.

ג) תרגיל שיווקי מדהים,כדי לקחת מאנשים עוד כסף.

מסקנה:

לא הפסדת כלום,לדעתי WINDVD 7 עדיין עדיף רק בגלל שיש בו הרבה יותר אפשרויות במיוחד בסאונד מאשר מדיה פלייר,היתרון היחידי שיש pure video הזה זה שהוא משתמש פחות ב CPU ויותר ב GPU....ואוו,שמחת זקנתי הצולעת.

פורסם

ג) תרגיל שיווקי מדהים,כדי לקחת מאנשים עוד כסף

מסכים איתך אחשלי ואין שיפור גם בסרטים בדקו את זה אני חושב שראיתי את זה באיזה פורום אין הבדל לעין אתה רואה אולי תיפה יותר טוב אתה לא מרגיש את ההבדל בכלללל . :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תנסה למצוא סיריאל פרוץ :cool2:

פורסם
  • מחבר

בשביל 1150 ש"ח שהוצאתי, אני לא יחפש סיריאל פרוץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים