פורסם 2005 ביולי 120 שנים פייי אני תקוע במשימה monster עם ה4X4... ניסיתי איזה 700000000 פעם או שאני מתהפך או שאני מגיע במינימום 7 דקות :-Xכשאתה מסיים את המשימה תחנה את הרכב בחניון שלחא יעלם לך.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים [quote name='trz_tאחרי שמסיימים משימה(אצל z או בבית מלון שצריך להחנות מכוניות)יש כזה סימן של דולר($)יש למשהו מושג מה זה?חחח כן יא דביל זה מביא לך כסף חינםםםםםםם
פורסם 2005 ביולי 120 שנים תודה על העידוד עברתי סופסוף אני עכשיו בקורס טייס(אמרו לי זה מעצבן ). ד"א, לא עשיתי עדיין בעיר השנייה את המשימה האחרונה של זירו(Z) ואת הביצפר נהיגה. איך זה פתח לי משימות כבר במדבר? אני אצטרך לחזור לשם בעתיד?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מי שתקוע בקורס טייס קחו המלצה שלי ;Dתשנו את הזווית ראייה לזווית מתוך המטוס..שעתיים ניסיתי לעשות את המשימה השלישית בקורס טייס בזווית רגילה, ולא הלך כלום. על הפעם הראשונה ששיניתי זווית למתוך המטוס עברתי, ועוד עברתי על זהב!
פורסם 2005 ביולי 220 שנים חבר'ה אני תקוע בעיר השנייה, סיימתי את כל המשימות גם עם CESAR, גם עם Z הילד המטומטם הזה והמשימות המעצבנות שלו, ועכשיו נשאר לי רק את ווזי W, וכשאני בא לעשות את המשימה שלו, זה רושם לי "YOU NEED MORE PRACTICE UNDERWATER", מה עושים???
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מישהו יודע איפה אפשר לקנות מיניגאן בחנות לכלי נשק אחי ולא תמיד יש עם הזמן נפתח לך עוד כלי נשק תלוי עם אתה בשלב מתקדם
פורסם 2005 ביולי 220 שנים בחנות לכלי נשק אחי ולא תמיד יש עם הזמן נפתח לך עוד כלי נשק תלוי עם אתה בשלב מתקדםזה לא יכול להיות כי סימתי את המישחק ואני כבר על 80 אחוז ואין לי בחנות הזאתי מניגאן מיניגאן זה הרובה המסתובב הזה במקום בזוקה או להביור שמשחרר 3000 כדורים בדקה
פורסם 2005 ביולי 220 שנים לא מוכרים אותואבל אצלי הוא מופיע בבית של הבלש שביקש ממך לגנוב מטוס קרב יש שם גם להביור RPG וטיל מתבייט חום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.