פורסם 2005 ביולי 120 שנים SHAY951 אין שם שום MOnster Truck? סתם קרוונים מסריחים.תגידו לי איפה MOnster Truck? [רק מי שסיים תמישחק].
פורסם 2005 ביולי 120 שנים SHAY951 אין שם שום MOnster Truck? סתם קרוונים מסריחים.תגידו לי איפה MOnster Truck? [רק מי שסיים תמישחק].מוזר....אני לא סיימתי את המשחק, אבל בדקתי עכשיו והיא שם....
פורסם 2005 ביולי 120 שנים אז ככה בלוס סאנטוס יש את אצטדיון המרוצים הזה איפו שאתה עושה את המרוץ הזה.אם אתה מנצח במרוץ בחניית האצטדיון מופיע מכונית מרוץ וMONSTAR TRUCK.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים יש איזה משימה שאומרים לי: recruit couple family gang membersנראה שצריך לשכנע אנשים אבל אני לא יודע איך עושים את זה בבקשה תעזרו ליבבקשה תעזרו לי אני תקוע
פורסם 2005 ביולי 120 שנים אה זה המרוץ הזה שאתה עושה ככה ואז יש ככה ואז מופיע חניה באציטדיון? עכשיו הכול מובן... ועם אתה מתכוון תמרוץ עם המוטוקרוס אז סיימתי אותו.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים לא חייבים לסיים את המשחק כדי לקבל את המונסטר.יש איזה משימה שאומרים לי: recruit couple family gang membersנראה שצריך לשכנע אנשים אבל אני לא יודע איך עושים את זה בבקשה תעזרו ליאתה מכוון עלהם את הנשק(לחיצה ימנית על העכבר) ולוחץ H , עושים את זה לאנשים שאיתך במאפיה.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים פייי אני תקוע במשימה monster עם ה4X4... ניסיתי איזה 700000000 פעם או שאני מתהפך או שאני מגיע במינימום 7 דקות :-X
פורסם 2005 ביולי 120 שנים אחרי שמסיימים משימה(אצל z או בבית מלון שצריך להחנות מכוניות)יש כזה סימן של דולר($)יש למשהו מושג מה זה?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים פייי אני תקוע במשימה monster עם ה4X4... ניסיתי איזה 700000000 פעם או שאני מתהפך או שאני מגיע במינימום 7 דקות :-Xאז תנסה שוב...פשוט סע בזהירות למשל כשאתה בכביש אתה יכול לתפוס מהירות אבל בשטח תיזהר...אני הצלחתי על הפעם הראשונה ב5 וחצי דקות...
פורסם 2005 ביולי 120 שנים פייי אני תקוע במשימה monster עם ה4X4... ניסיתי איזה 700000000 פעם או שאני מתהפך או שאני מגיע במינימום 7 דקות :-X זה נורא קל הצלחתי על הפעם הראשונה בלי להתאמץ. פשוט סע בזהירות תתמצא במפה חפש קיצורי דרך אם אפשר. זה לא אמור להיות כזה מסובך. אבל למשל בעליולת וירידות בהרים אל תלחץ על הגז ואז לאוטו תיהיה יותר יציבות. תזכור לא ללחוץ על הגז בירידות מסוכנת. זה הדבר שכנראה גרם לך להתפך הרבה פעמים. ד''א משימה כיפית תהנה ממנה כל עוד אתה יכול
פורסם 2005 ביולי 120 שנים בבקשה תעזרו לי אני תקועאחי פשוט תכוון למישהו אקדח כאילו אתה רוצה לירות בו חבר מהכנופיה שלך עם קליק ימני בעכבר (צריך להיותץ מסומן חץ צהוב מעל הראש)ואז תלחץ על האות h או האות g אני פשוט לא זוכר אבל ככה עושים
פורסם 2005 ביולי 120 שנים כן רק חבל שהמקום שאמרת מביא לך 5 משטרות אם אתה נכנס לשם(אני מניח שהשתמשת בצ'יטים)יש דרך להשיג את ההאמר גם בלי לקבל משטרה אחתכן אחי אבל רק בזה של בלי משטרה aezakmiסורי.... :s05:
פורסם 2005 ביולי 120 שנים בעעע אין לי כישרון בנהיגה בגרושואין לי מושג איפה בית ספר לנהיגה מי שיכול לשלוח מפה אולי ולהראות לי תודה מראש....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.