פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אתה יכול להשתמש בקוד aezakmi נגד משטרה הם יפסיקו לרדוף אחריך אבל אם אתה לא רוצה להשתמש בקודים נראה לי שתצתרך לסבול אותם אוף.. אף אחד לא עבר את המשימה של המשטרה?? אני לא רוצה להשתמש בקודים עד עכשיו הסתדרתי יפה ואני לא רוצה להרוס אני כבר 96 אחוז ונשאר לי לאסוף חפצים ומשטרה
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים אוקי קיבלתי עכשיו gta:sa עכשיו אני בדילמות לפני ההתקנהשלשום פרמטתי תמחשב ושמתי דריברים אחרונים להכול גם לכרטיס 5.6 עכשיו ראיתי שיש בעיות עם gta ו 5.6 שזה כול הזמן נתקע וככהאבל יש לי בעיות כי עם 5.3 בקונטאר כול פעם שלוחקים ss המחשב כזה נתקע לדקהויש לי מפרט חזק עכשיו הם 5.6 הוא נתקע למאית שניה אז מה לעשות ?
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים שאלה המקום הזה קיים כי לפי המפה הקטנה זה בבצפר לאופנייםhttp://www.gtasanandreas.net/screenshots/gallery.php?image=1949זה וגם התמונה אחריהתודה
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים אנשים יש למישהו מושג איך עוברים תמשימה של טורנטוכשהוא אומר להוציא רישיון למטוס אז יש חלק שהוא השלישי בשלבים לקבלת רישיון שצריך לעוף בין עיגולים אדומים כאלה עברתי בכולם והוא אומר שלא עברתי איך עוברים את זה?
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים אין מה לעשות , תתאמן הרבה פעמים עד שתצליח.לכל בעלי כ. ATI שיש להם בעיות עם הדרייברים, יצא עכשיו דרייבר עדכני 5.6 של OMEGA , תנסו אותו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.