פורסם 2005 ביוני 2920 שנים תודה אחי...חשבתי על זה את האמת אבל זה ממש גבוהה, צריל לעשות איזה 4 סיבובים באוויר כדי להגיע לשם...
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים יש את המשימה(הלא חובה)שצריך להגיע מקצה אחד של העיר השניה לקצה השני ובחזרה עם מכונית ובלי לפגוע בה ואני לא מצליח יש למשהו טיפים או משהו כזה?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים רק להתאמן ולנסות. מישהו הצליח לעבור את המשימה של המשטרה.? זה שאתה לוקח מכונית משטרה ולוחץ ''2'' אז הבעיה שאני לא יכול לגמור את כל ה 12 המשימות בגלל שאם אני יורה מהאופנוע של המשטרה אז המשטרה רודפת אחרי ומפריעה לי מאד (אבל אני המשטרה! ) יש משהו שיגרום להם להפסיק לרדוף אחרי אני עושה את המשימות שלהם והם מפריעים לי
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אתה יכול להשתמש בקוד aezakmiנגד משטרה הם יפסיקו לרדוף אחריךאבל אם אתה לא רוצה להשתמש בקודים נראה לי שתצתרך לסבול אותם
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אתה יכול להשתמש בקוד aezakmiנגד משטרה הם יפסיקו לרדוף אחריךאבל אם אתה לא רוצה להשתמש בקודים נראה לי שתצתרך לסבול אותםאו זה או שהוא יכול ללכת לאיפה שצובעים את האוטו ואז השוטרים גם יפסיקו לרדוף אחריו.יש סמל של ספריי ירוק במפה יש שניים בכל עיר נדמה לי, אתה צובע את האוטו והשוטרים יעזבו אותך לנפשך.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים כן רק שהוא לא יכול לרדת מהאופנוע ליותר מאיזה 10 שניות ו-Pay N' Spray לא צובעים אוטו משטרהואם אחריי כל רצח של חשוד הוא יצטרך לבזבז זמן על הליכה ל-Pay N' Spray הוא פשוט לא יצליח את המשימה
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים חחח, באמת הת'רד ששבר שיאים פה.חשבתי כבר מתי הייה הסוף?הסוף יהיה שכולם יסיימו את המשחק
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים כן רק שהוא לא יכול לרדת מהאופנוע ליותר מאיזה 10 שניות ו-Pay N' Spray לא צובעים אוטו משטרהואם אחריי כל רצח של חשוד הוא יצטרך לבזבז זמן על הליכה ל-Pay N' Spray הוא פשוט לא יצליח את המשימהאה הוא באמצע משימה חח לא שמתי לב טעות שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.