עבור לתוכן

Grand Theft Auto: San Andreas - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

וזה בטוח יעזור?

עריכה: זה בטוח לא יעזור, שלחתי את השמירות שלי לחבר וגם במחשב שלו זה ככה, זאת אומרת שהתקנה מחדש לא תעזור

זה בטח איזה באג בשמירה...

יש מלא באגים במשחק הזה....

• תגובות 1.9k
  • צפיות 131.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני תקוע במשימה של CV. הוא כותב לי הודעה ואני לא ממש מבין את המשמעות. צירפתי תמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה אמור לבוא עם רכב נמוך .

פורסם

רכב נמוך! מה הכוונה?

לא ידעתי שיש רכבים יותר נמוכים משל רכב המשטרה, חשבתי כולם אותו הגודל בערך!

פורסם

אוקיי. והמכוניות האלה נפוצות ברחוב או שייקח לי עכשיו שעות למצוא אחת?

פורסם

יש מכונית כזו חונה באחד הבתים ליד המשימה

פורסם

אוקיי, תודה. מצאתי אחת ועברתי כבר את המשימה.

רק עכשיו אני הגעתי למשימה שבה אחיו של CJ נורה ונכנס לכלא. ואז השוטר המושחת ההוא מוציא את CJ מהעיר, נותן לו מצלמה ומשימה

לרצוח עד ולצלם את הגופה. סיימתי את המשימה הזאת רק שעכשיו אין לי יותר משימות ??? במפה לא מסומן לי שום מקום עבודה שאני אמור ללכת אליו.

אז מה אני אמור לעשות עכשיו, סתם לשוטט בעיר!

פורסם

אוקיי, תודה. מצאתי אחת ועברתי כבר את המשימה.

רק עכשיו אני הגעתי למשימה שבה אחיו של CJ נורה ונכנס לכלא. ואז השוטר המושחת ההוא מוציא את CJ מהעיר, נותן לו מצלמה ומשימה

לרצוח עד ולצלם את הגופה. סיימתי את המשימה הזאת רק שעכשיו אין לי יותר משימות ??? במפה לא מסומן לי שום מקום עבודה שאני אמור ללכת אליו.

אז מה אני אמור לעשות עכשיו, סתם לשוטט בעיר!

חייבת להיות משימה...נראה לי הייתה צריך לקבל טלפון או משהו כזה

פורסם

טכנית כן אתה אמור לשוטט בעיר עד שמישוא יצללצל אילך אני עשיתי ככה כמה פעמים.

פורסם

נווו יש לך משימה במקום הזה שאליו אתה מחזיר את המצלמה אחרי שצילמת את הגופה...... אתה מחזיר את המצלמה מקבל הודעה MISSION PASSED

ואז יש לך שוב את העיגול האדום הזה להמשיך במשימות. אוף איך אני שונא את המשימות בעיירה הזאת במיוחד עם המשוגעת סאדו הזאת והצרחות שלה, 4 משימות הכי בלתי נסבלות בג'יטיאיי עד עכשיו.

פורסם

כל המשימות בעיירה מעצבנות...

לא היו צריכים לעשות את המקום הזה,הוא גדול מדי ואין שם מספיק כבישים,בתים וכאלה דברים...

פורסם

תודה, בסוף התקשרו אליי ועכשיו אני במשימה עם המשוגעת ההיא! בעעע, איזה מעצבן זה...

פורסם

בעיר השניה יש את w ואת z

נסיתי ללכת לw ובאיזה משימה הוא אמר לי שצריך כישרון בלהיות מתחת למים...אז איך מפתחים את זה? :s05:

ובz יש במקום שלו רק בית שאני יכול לקנות ואין משימה...מה צריך לעשות? :s07:

פורסם

אצל W צריך לפתח את הראות ע"י צלילה במים ,תצלול כמה פעמים כדי שהמיומנות שלך תעלה.

אצל Z צריך לקנות את הבית ואז יהיו לך משימות (מעצבנות :pissed:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים