פורסם 2005 ביוני 2920 שנים וזה בטוח יעזור?עריכה: זה בטוח לא יעזור, שלחתי את השמירות שלי לחבר וגם במחשב שלו זה ככה, זאת אומרת שהתקנה מחדש לא תעזורזה בטח איזה באג בשמירה...יש מלא באגים במשחק הזה....
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אני תקוע במשימה של CV. הוא כותב לי הודעה ואני לא ממש מבין את המשמעות. צירפתי תמונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים רכב נמוך! מה הכוונה?לא ידעתי שיש רכבים יותר נמוכים משל רכב המשטרה, חשבתי כולם אותו הגודל בערך!
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אוקיי, תודה. מצאתי אחת ועברתי כבר את המשימה.רק עכשיו אני הגעתי למשימה שבה אחיו של CJ נורה ונכנס לכלא. ואז השוטר המושחת ההוא מוציא את CJ מהעיר, נותן לו מצלמה ומשימהלרצוח עד ולצלם את הגופה. סיימתי את המשימה הזאת רק שעכשיו אין לי יותר משימות ??? במפה לא מסומן לי שום מקום עבודה שאני אמור ללכת אליו.אז מה אני אמור לעשות עכשיו, סתם לשוטט בעיר!
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אוקיי, תודה. מצאתי אחת ועברתי כבר את המשימה.רק עכשיו אני הגעתי למשימה שבה אחיו של CJ נורה ונכנס לכלא. ואז השוטר המושחת ההוא מוציא את CJ מהעיר, נותן לו מצלמה ומשימהלרצוח עד ולצלם את הגופה. סיימתי את המשימה הזאת רק שעכשיו אין לי יותר משימות ??? במפה לא מסומן לי שום מקום עבודה שאני אמור ללכת אליו.אז מה אני אמור לעשות עכשיו, סתם לשוטט בעיר!חייבת להיות משימה...נראה לי הייתה צריך לקבל טלפון או משהו כזה
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים טכנית כן אתה אמור לשוטט בעיר עד שמישוא יצללצל אילך אני עשיתי ככה כמה פעמים.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים נווו יש לך משימה במקום הזה שאליו אתה מחזיר את המצלמה אחרי שצילמת את הגופה...... אתה מחזיר את המצלמה מקבל הודעה MISSION PASSEDואז יש לך שוב את העיגול האדום הזה להמשיך במשימות. אוף איך אני שונא את המשימות בעיירה הזאת במיוחד עם המשוגעת סאדו הזאת והצרחות שלה, 4 משימות הכי בלתי נסבלות בג'יטיאיי עד עכשיו.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים כל המשימות בעיירה מעצבנות...לא היו צריכים לעשות את המקום הזה,הוא גדול מדי ואין שם מספיק כבישים,בתים וכאלה דברים...
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים תודה, בסוף התקשרו אליי ועכשיו אני במשימה עם המשוגעת ההיא! בעעע, איזה מעצבן זה...
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים בעיר השניה יש את w ואת z נסיתי ללכת לw ובאיזה משימה הוא אמר לי שצריך כישרון בלהיות מתחת למים...אז איך מפתחים את זה? :s05: ובz יש במקום שלו רק בית שאני יכול לקנות ואין משימה...מה צריך לעשות?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אצל W צריך לפתח את הראות ע"י צלילה במים ,תצלול כמה פעמים כדי שהמיומנות שלך תעלה. אצל Z צריך לקנות את הבית ואז יהיו לך משימות (מעצבנות )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.