פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אני תקוע במשימה בלאס ונטורס שיש לי שם את החברה ואני צריך להוציא אותה לאכול או לשתות כדי שבסוף היא תהיה מבסוטה ותיתן לי איזה קוד מסויים. לאיפה שאני לא לוקח אותה החולירע לא מבסוטה וכתוב לי שהיא לא עשתה חיים ושאני לא יודע איך להתנהג איתה.מה עושים עם הכונפה הזאת?
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים יאללה איזה תקיעה! אני בביצפר של המטוסים ואני תקוע בשלישי שצריך לעבוד דרך כמה עיגולים ולנחות זה ממש קשה! חכה לרביעית היא יותר קשה
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים חח סוף סוף מצאתי את זה משימה בכלל לא קשה רק מעצבן להרוג את הזה שמרביץ. ובשביל להגיע ל-100 אחוז אני גם חייב למצוא את כל ה-100 חלקים ועוד 50 חלקים ועוד 50 חלקים כמו צדפות?? אם חייב אני חושב לא יצליח זה קשה מדי (כאילו מעצבן )
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אם אתה רוצה אני יכול להביא לך מפה עם כל הדברים האלה שצריך למצוא10 דקות עם הג'ט פאק וסיימת
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים בכל מקרה אתה צריך להסיע אותה לבר או מסעדה, בורגר לא מתקבל על הדעת.. לראות אם היא אוהבת את האזור אם לא לנסוע לאחר, ככה כמה פעמים עד שתתקדמו ביחסים, והיא תביא לך את הKEY CARD
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אני לא יודע מה עושים במשימה הזאת יש 3 אנשים מכנופיה הספרדית על הקטר ויש איתי מישהו מאחורי באופנוע והוא אומר לי לעקוב אחרי הרכבת ולהתקרב לקטר כדי שיהרוג אותם אבל אני עושה את זה והם לא מתים ואז אני מגיע לאיזה מקום שאומרים לי MISSION FAILED ועשיתי כמה פעמים את זה ולא הבנתי איך אני עובר את זה עזרה בבקשה?
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אני תקוע במשימה בלאס ונטורס שיש לי שם את החברה ואני צריך להוציא אותה לאכול או לשתות כדי שבסוף היא תהיה מבסוטה ותיתן לי איזה קוד מסויים. לאיפה שאני לא לוקח אותה החולירע לא מבסוטה וכתוב לי שהיא לא עשתה חיים ושאני לא יודע איך להתנהג איתה.מה עושים עם הכונפה הזאת?אני יצאתי איתה פעם אחת והרגתי אותה ואז אתה יכול להכנס לבית שלה ולקחת את הכרטיס.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים יש לי באג מעצבן במשחק, כבר גמרתי את המשחק 77%, ופתאום הבאג הזה התחיל להופיע בלי סיבה - אני רוצה ללכת לחדר כושר כי השרירים שלי נחלשו, אבל כל פעם שאני מנסה להשתמש במכשירים, הוא אומר לי שעשיתי מספיק כושר היום ואני צריך לחזור מחר, אבל הקטע הוא שבכלל לא עשיתי כושר באותו יום. ניסיתי הרבה פעמים לעשות את זה בימים שונים, וכל פעם הוא אומר לי את זה. למישהו יש מושג מה לעשות?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים יש לי באג מעצבן במשחק, כבר גמרתי את המשחק 77%, ופתאום הבאג הזה התחיל להופיע בלי סיבה - אני רוצה ללכת לחדר כושר כי השרירים שלי נחלשו, אבל כל פעם שאני מנסה להשתמש במכשירים, הוא אומר לי שעשיתי מספיק כושר היום ואני צריך לחזור מחר, אבל הקטע הוא שבכלל לא עשיתי כושר באותו יום. ניסיתי הרבה פעמים לעשות את זה בימים שונים, וכל פעם הוא אומר לי את זה. למישהו יש מושג מה לעשות?אם זה ממש חשוב לך תתקין מחדש ת'משחק ותשמור את השמירות שלך
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים וזה בטוח יעזור?עריכה: זה בטוח לא יעזור, שלחתי את השמירות שלי לחבר וגם במחשב שלו זה ככה, זאת אומרת שהתקנה מחדש לא תעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.