פורסם 2005 ביוני 2720 שנים יש משימות שצריך לצלם (אני הגעתי רק לאחת והיא בעיר השנייה). ואתה יכל גם סתם לכיף...
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים infer73 תודה אחי.........סוף סוף אני מתחיל להתקדם במשחק...!!!! :yelclap: :yelclap:
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים שלום לכולםהגעתי בעיר השלישית למשימה של WOOZI(הדרקון לא הדולר) שאני צריך להיכנס למפעל לפלסטיקים ולהרוס שם כמה מכונות כאלה אבל זה בלתי אפשרי כי יש שם איזה מאה אנשים שיורים עלי נון סטופ ואני בא עוד עם ארמור מלא ומלא תחמושת של M4 ועוזי ולא מצליח!ראוי לציין שיש לי גם רוקט לאונצ'ר.יש למישהו טיפים? עצות? תודה.
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים חבר'ה איך אני עושה שיהיה במשחק את המוזיקה שאני רוצה? ואיך אני פורץ לאנשים בלילה? הוא מראה כזה דלת סגורה אני מתקרב וזה לא עושה כלום
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים הכל רשום ב120 + עמודיםפשוט תחפש משאית בשביל הגניבותומוזיקה בשביל המוזיקה שלך
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים אמאלההמטוס הכי גדול במשחק [שאפשר להטיס] הוא ע-צ-ו-םזה המטוס המסחרי שאתה טס עליו כשאתה קונה כרטיס טיסהאפשר לעלות עליו רק דרך רמפה של מדרגות O_oהוא נמצא בLAS VENTURAS בתוך האנגר עצום שנמצא מצד שמאל לכניסה לשדה תעופה
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים יש לי שאלהאני סיימתי את כל המשימות בעיר השלישית ועכשיו שיחחרתי את אח שלי מהכלא וחזרתי לעשות משימות משעממות בגטוכמה משימות כאלה יש?ומה יש אחר כך? חוזרים למשימות הכיפיות?
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים אני השתמשתי בROCKET LUNCHERזה היה ממש מהיר ויעילכנראה שלא הבנתי אותי..להרוס את הדברים האלו היא לא הבעיה! אלא כל האנשים האלו שנראה כאילו לא מפסיקים לבוא, אתה הורג אחד, השני בא.באמת מרגיז.
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים הגעתי לשלב במשחק שבו אתה יכול לעשות מלחמות כנופיות ולהשתלט על שטחים.יש סיכוי להשתלט על כל השטחים? כי זה מה שאני מנסה לעשות, אבל זה לוקח זמן וחבל לי לבזבז אותו.מישהו ניסה כאן לעשות את זה?ובעעע, לא יכול לשחק היום, בגרות בהיסטוריה מחר :-\.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.