עבור לתוכן

Grand Theft Auto: San Andreas - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

סיכוי קלוש, אבל תנסו את הדרייברים של OMEGA לכרטיסי מסך ATI. אולי זה יפתור לכם את הבעיה!

http://www.omegadrivers.net/

• תגובות 1.9k
  • צפיות 132.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יכול להיות שאתם נתקלים בבעיה הזו בגלל שNVIDIA שילמה קצת לROCKSTAR?

פורסם

אם כבר אז בחלק מהמוצרים של NVIDIA יש דפיקות עם המשחק! לגביי הכרטיסי קול.

זה נשמע לי קצת מופרך לגביי עניין התשלום תמורת יצירת אי תאימות מסויימת! הרי בסופו של דבר זה רק ייפגע בשם של

ROCKETSTAR אז לא חושב שהיא הייתה מסכימה לזה.

פורסם

malcolmx9 , אני חושב שהרעיון שלך עבד!

ז"א התקנתי את הדרייברים, נכנסתי לשחק..חרשתי את האזור בעיר שבו זה נתקע בד"כ למשך איזה חצי שעה וזה עבד חלק בלי שום בעיה...אני מקווה שזה לא מקרה חד פעמי והבעיה נפתרה, אם זה יחזור אני אעדכן...

ד"א גם אני לא חושב שבגלל ש NVIDIA שותפים במשחק הזה עם ROCKSTAR הם יעשו משהו שידפוק את הכרטיסי מסך של המתחרים שלהם..

פורסם

אני במשימה עם הלימוד טיסה

אני תקוע עם המסוק הזה... שאתה צריך לפוצץ 3 משאיות ו2 מכוניות שנוסעות עשיתי פשוט הכל המקסימום שהגעתי זה 63 אחוז

למישהו יש דרך כלשהי?

או שלא עשיתי את זה נכון?

מישהו יודע?..

פורסם

שמח שזה עזר SHAY951 :)

רק שלא לקחת קרדיט, לקחתי את הרעיון ממשתמש בתחילת התרד הזה פה.

פורסם

malcolmx9 , אני חושב שהרעיון שלך עבד!

ז"א התקנתי את הדרייברים, נכנסתי לשחק..חרשתי את האזור בעיר שבו זה נתקע בד"כ למשך איזה חצי שעה וזה עבד חלק בלי שום בעיה...אני מקווה שזה לא מקרה חד פעמי והבעיה נפתרה, אם זה יחזור אני אעדכן...

ד"א גם אני לא חושב שבגלל ש NVIDIA שותפים במשחק הזה עם ROCKSTAR הם יעשו משהו שידפוק את הכרטיסי מסך של המתחרים שלהם..

במקרה שתיראה שזה בטוח עזר...אז תעדכן כאן...תודה (פשוט לחבר שלי יש אותה בעיה בדיוק)

פורסם

Install מנסיון אישי זה עוזר.

גם אני קיבלתי מסכים כחולים, ואחרי שהסרתי את הדרייבר של NVIDIA והתקנתי את הדרייבר שציינתי לכרטיס קול הבעיה נעלמה.

פורסם

לא הבנתי מה קשור הדרייבר של nvidia לדרייבר של הכרטיס קול?

פורסם

כרטיסי הקול המובנים על לוחות האם , צ'יפסט NFORCE. דרושים דרייברים של NVIDIA (מן הסתם) כדי שיפעלו, אבל לא ידוע למה

יש התנגשות בין הדרייברים של כרטיסי הקול (של צ'יפסט NFORCE) לבין המשחק מה שגורם לרוב האנשים תקלת מסך כחול.

אז התקנת דרייבר אחר, לא של NVIDIA, לכרטיסי הקול האלה פותרת את הבעיה.

פורסם

אפשר לינק לדרייבר שהתקנת?

פורסם

נתת לינק לדרייברים של אומגה (כרטיסיי מסך) ביקשתי לדרייבר של הכרטיס קול......

פורסם

ערכתי את ההודעה הקודמת שלי (וגם לדרייבר הזה הבאתי לינק ד"א בעמ' 119)

פורסם

זה?:

Realtek AC97 Codec Driver v3.73
Original filename wdm_a373.exe
Filesize 13.84 MB
OS: Windows 98 Gold, Windows 98se, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003

Note: For Windows 98 SE, DirectX 8 or better is required to enable advanced features.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים