פורסם 2005 ביוני 2120 שנים חברה בבקשה עזרו לא מצליח לעבור את מבחן הטיסה ה3 אני כבר שנה תקוע על זה! אפשר עזרה טיפים משהו,תודה מראש, אלי.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים דבר ראשון אי אפשר לפוצץ אותה לפני כי הוא קופץ החוצה, ודבר שני להרוג את כל השמרים והכל יקח הרבה יותר כדורים...אבל כל אחד איך שנוח לו... (חוץ מזה האפשרות שאתה נתת לא הולכת לפי העלילה... ;D)לא ממש, אני קניתי פיסטול מושתק (15 כדורים) והספקתי להרוג את כל השומרים ואת המלשן, צריך פשוט לכוון לראש.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אתה צריך לפני שאתה עולה להר לקנות איזה 3 מחסניות של עוזי (אפשר הכ זול זה לא משנה) ואז אחרי שאתה מצלם אותו אתה צריך להתקרב לבית, הוא בורח עם אוטו ואתה אחריו עם אופנוע ויורה על המכונית עם עוזי ואז הוא יוצא, אתה הורג אותו, מצלם את הגופה ולוקח את הצילומים חזרה לבקטה...תודה אחי הצלחתי כבר...
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים חברה בבקשה עזרו לא מצליח לעבור את מבחן הטיסה ה3 אני כבר שנה תקוע על זה! אפשר עזרה טיפים משהו,תודה מראש, אלי.הצלחתי את זה סוף סוף עכשיו אני עם האפצ'י , אפשר כמה טיפים
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים איפה הבצפר לטיסה? כבר עברתי את הבצפר של המכונית ושל האופנוע ושל הסירות אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לטיסה
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים הטיסה קרוב לאופנוע תעשה את המשימות תגיע.. חזרה לשאלה: הצלחתי את זה סוף סוף עכשיו אני עם האפצ'י , אפשר כמה טיפים
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אנשים אני ב- LOS SANTOSאיפה אני מוצא את המשאית שאיתה שודדים בתים ?ועוד משהו איך אני עושה סופר ספרניט ?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים שאלה:נתקעתי במשימה שצריכים לעקוב אחרי בחורה מהקזינו כדי לקחת ממנה את ה- Keycard (בדרך גם עוברים בחנות לאבזרי מין) ואז היא נכנסת לבית שלה ולא הבנתי מה עושים שמה :s05:
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אתה צריך לחכות ליד הבית שלי עד שיגיע ה GIMP. אחד קירח כזה והוא מחזיק בלון ואתה לא צריך לתת לו להכנס לבית שלה אם הוא יכנס אז נפסלת.. ואז אתה נכנס לבית שלה ואז.. :lol: :lol:
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אתה צריך לחכות ליד הבית שלי עד שיגיע ה GIMP.אחד קירח כזה והוא מחזיק בלון ואתה לא צריך לתת לו להכנס לבית שלה אם הוא יכנס אז נפסלת.. ואז אתה נכנס לבית שלה ואז.. :lol: :lol: : :-X אני הרגתי את הכלבה... כל הזמן תיקח אותי לשתות תיקח אותי לרקוד ? מה אני ? אני איש עסקים עסוק מאוד יש לי ראשי מאפיה על הראש אין לי זמן לאחת כזו ! לקחתי אותה לאכול אמבורגר אבל מסתבר שזה לא טוב לה מספיק... אז יריתי בא ,פרצתי לבית שלה ולקחתי את הכרטיס... ד"א חתיכת מופרעת זו איזה בית יש לה אלוהים ישמור
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים היגעתי לשלב שבוא צריכים ליכנס לאיזה בית ולקחת קופסאות ואני לא מצליח לעבור את זה כל הזמןהזקן מתעורר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.