עבור לתוכן

Grand Theft Auto: San Andreas - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אחים שלי סיימתי את המחשימה של הכנופיות ועכשיו כאילו מתחיל להיות כאילו כל המפה בצבעים (סגול-אויב. ירוק-שלי)

איך אני משתלט על סגולים אחרים סתם במפה??

אני לא יכול סתם לצאת ולהרוג כי זה לא יתן לי את השטח נכון? אז מה צריך לעשות כאילו בשביל שיפתח לי משימה כזאת שתתן לי להשתלט?

אתה הולך לשטח בצבע אחר מירוק.

יורה בלפחות 4 חברי כנופיה יריבה שם, ואז מתחילה מלחמת כנופיות.

יבואו לך כל פעם גל של כמה חברי כנופיה, תהרוג את כולם ואחרי 3-5 (אני לא זוכר בדיוק) גלים השטח שלך.

ועדיף שתביא איתך כמה מחברי הכנופיה שלך, שיעזרו לך.

• תגובות 1.9k
  • צפיות 131.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך בדיוק אפשר להביא חברי כנופיה איתך?

פורסם

אתה לא חייב שתפתח לך משימה, פשוט תיקח איזה כמה חברה מהמפיה שלך(אתה מכוון עליהם נשק ע"י לחיצה ימנית בעכבר ולוחץ על H)

תיסע למקום שאתה רוצה "לכבוש" ותתחיל לירות .....

פורסם

תודה :)

פורסם

האמת היא שיותר קל לבד. החברים שלך לא עושים כלום וסתם נתקעים לך בדרך. אני תמיד עשיתי לבד ולא התקשתי.

Anatoli.

פורסם

הם באמת סתם טיפשים ולא עוזרים

אבל לפחות

SWEET עזר לי קצת :)

פורסם

אחים שלי אני בתוך המשחק SA לא יצאתי עדיין עשיתי ALT + TAB כדי לצאת כי אני בתוך משימה ואני לא יודע מה לעשות!

רכבתי על אופנוע על הר ואני בתוך בקטה קטנה עם איש ואני עם מצלמה ועל האיש יש חץ אדום אני מצלם אותו ולא קורה כלום!

מה צריך לעשות?

פורסם

איך הורגים את השוטר הזה במשימה האחרונה של קראש?

פורסם

ומה עושה G שאני בוחר כנופיה?

אפשר לשלוט בכנופיה להגיד להם לתקוף?

פורסם

אחים שלי אני בתוך המשחק SA לא יצאתי עדיין עשיתי ALT + TAB כדי לצאת כי אני בתוך משימה ואני לא יודע מה לעשות!

רכבתי על אופנוע על הר ואני בתוך בקטה קטנה עם איש ואני עם מצלמה ועל האיש יש חץ אדום אני מצלם אותו ולא קורה כלום!

מה צריך לעשות?

אתה צריך לפני שאתה עולה להר לקנות איזה 3 מחסניות של עוזי (אפשר הכ זול זה לא משנה) ואז אחרי שאתה מצלם אותו אתה צריך להתקרב לבית, הוא בורח עם אוטו ואתה אחריו עם אופנוע ויורה על המכונית עם עוזי ואז הוא יוצא, אתה הורג אותו, מצלם את הגופה ולוקח את הצילומים חזרה לבקטה...

פורסם

ומה עושה G שאני בוחר כנופיה?

אפשר לשלוט בכנופיה להגיד להם לתקוף?

אותו דבר כמו H, אני חושב.

אתה צריך לפני שאתה עולה להר לקנות איזה 3 מחסניות של עוזי (אפשר הכ זול זה לא משנה) ואז אחרי שאתה מצלם אותו אתה צריך להתקרב לבית, הוא בורח עם אוטו ואתה אחריו עם אופנוע ויורה על המכונית עם עוזי ואז הוא יוצא, אתה הורג אותו, מצלם את הגופה ולוקח את הצילומים חזרה לבקטה...

לא חייב.

אתה יכול להגיע לבקתה להרוג את השומרים מבחוץ.

להרוג את האיש שצריך לצלם לפני שהוא נכנס לרכב, ולצלם את הגופה.

ואז לחזור לנקודה האדומה.

ככה אני עשיתי.

ואם בכל זאת אם אתה מחליט לרדוף אחריו, אל תפוצץ את המכונית שהאיש בפנים. אתה חייב לצלם את הגופה שלמה.

פורסם

סיימתי את כל המשימות בעיר השנייה, חוץ מהמשימה שCeaser קורא לי והבצפר לנהיגה (אם זה קשור) ושום דבר לא נפתח\קורה!

סיזר כבר לא מתקשר אליי שאני אבוא לעזור לו וסיימתי גם את המשימה עם הסרסור, מה אני צריך לעשות עכשיו??

מישהו יודע?

פורסם

דבר ראשון אי אפשר לפוצץ אותה לפני כי הוא קופץ החוצה, ודבר שני להרוג את כל השמרים והכל יקח הרבה יותר כדורים...

אבל כל אחד איך שנוח לו... (חוץ מזה האפשרות שאתה נתת לא הולכת לפי העלילה... ;D)

פורסם

מישהו יודע?

תעשה כחל מה שיש לך. ותקנה גם עסקים כל מה שיש לך. את החנות RC של ZERO, ואם כבר יש לך אז גם את הסוכנות רכב.

Anatoli.

פורסם
סיימתי את כל המשימות בעיר השנייה, חוץ מהמשימה שCeaser קורא לי והבצפר לנהיגה (אם זה קשור) ושום דבר לא נפתח\קורה!

סיזר כבר לא מתקשר אליי שאני אבוא לעזור לו וסיימתי גם את המשימה עם הסרסור, מה אני צריך לעשות עכשיו??

מישהו יודע?

טוב ענו לך כבר על התשובה , המשימה בבצפר לנהיגה היא חובה כדי להמשיך במשחק וגם כדי לקנות את הסוכנות.

טיפים ל- "כבישת שטחים".

1.האנשים שאתה לוקח איתך לא ממש עוזרים לך והם נהרגים מהר.

2.כדיי לבחור מקום אסטרטגי טוב(שלט יקיפו אותך מכל הכיוונים) ולא להתחיל לירות סתם באמצע הרחוב.

3.רצוי להצתייד ברימונים(לפעמים הם באים בקבותה של 5-10) RPG גם יעשה את העבודה.

4. כדי גם לקנות רובה M16 הוא הורג הרבה יותר , והטווח שלו הרבה יותר גדול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים