פורסם 2005 ביוני 1720 שנים תודהעריכה * שכחתי לשאול אותך מה עושים אחרי שמוצאים אותהנכנסים ולוחצים על 2. ואז תסע לאחד הבתים בסביבה ותיהיה לך אפשרות להכנס.אבל כל פעם שאתה נכנס לבית יש לך כמה שניות ואז את חייב לצאת אחרת השוטרים יבוא.אז תכנס תקח משהו (כמו טלויזיה), תצא ותכנס שוב.ואתה יכול לעשות את זה רק בין 20:00 ל 06:00
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים נכנסים ולוחצים על 2. ואז תסע לאחד הבתים בסביבה ותיהיה לך אפשרות להכנס.אבל כל פעם שאתה נכנס לבית יש לך כמה שניות ואז את חייב לצאת אחרת השוטרים יבוא.אז תכנס תקח משהו (כמו טלויזיה), תצא ותכנס שוב. (לוקחים עם אנטר או F)ואתה יכול לעשות את זה רק בין 20:00 ל 06:00**בטעות יצא לי, לא יודע איך. עשיתי עריכה וזה שלח חדש.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים לכל מי שנתקע במשימה שצריך לעלות על המטוס סילון ההוא ולהרוג את המתנקש.טוסו לכיוון המטוס, וכשאתם חושבים שאתם מתקרבים פחות או יותר למטוס תתחילו לטוס בזיגזג כדי להיות מוכנים לבצע פניה חדה, ברגע שתראו את המטוס על המפה תסתובבו אחורה ואז אפשר יהיה להשיג אותו.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים יש לי שיטה להפוך את המטוס במקום. תלחצו למטה עד שתגיעו למצב מאונך מן הקרקע ותלחצו על S בו זמנית. עכשיו המטוס שלכם יעצור במצב הזה ותוכלו לטוס לאן שתרצו.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים תביאו לי כמה קודים טובים ושימושיים בבקשהאה ואני ממש אבל ממש רוצה את הדבר הזה שמתלבש לךל על הגוף ואתה יכול לטוס איתו בקלות תודהואם אפשר להעלות איזה טריינר טוב....תודה רבה...
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=download&category=trainers&mirror=1&search=GRAND.THEFT.AUTO.SA.PLUS27TRN.PIZZADOX.ZIPזה טריינר אני לא יודע כמה הוא טוב כי לא השתמשתי אבל יש בוא 27 דברים....
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים שלום.- מישהו יודע איך אני מבצע טריקים עם האופנועים (קפצתי מהבניין שצונחים ממנו בעיקר הראשונה, עם אופנוע... זה היה כיף), מרימים גלגל קדמי (בוייס סיטי זה היה אפשרי) וכו'?- מתי אני כבר אסיים את המשימות בעיר הראשונה? אני עכשיו מתקדם מאוד עם OG LOC, ויש לי גם את ה- lowride הזה אבל אין לי מכונית מתאימה כרגע, ממילא זו לא משימה עיקרית.- כשאתה מגיע לעיר אחרת, איפה אתה גר, מתאמן, אוכל, רואה את חברה שלך וכו'?תודה מראש.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים - מתי אני כבר אסיים את המשימות בעיר הראשונה? אני עכשיו מתקדם מאוד עם OG LOC, ויש לי גם את ה- lowride הזה אבל אין לי מכונית מתאימה כרגע, ממילא זו לא משימה עיקרית.אני לא יודע מתי מסיימים ת'עיר הראשונה אבל אם אתה רוצה מכונית מתאימה לlowride יש שתי בתים מאיפה שמתחילים את המשימה אחת כזו
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים תקוע במשימה!אני לא מצליח לעבור את המשימה שצריך לטוס עם מטוס צעצוע... ולחסל איזה כמה אנשים...כל הזמן הדלק נגמר קודם....
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים תקוע במשימה! אני לא מצליח לעבור את המשימה שצריך לטוס עם מטוס צעצוע... ולחסל איזה כמה אנשים... כל הזמן הדלק נגמר קודם.... תשחק עם חבר אתה תנהג והוא ירא בהם רק ככה הצלחתי לעבור המשימה הבא עוד יותר קשה עם מסוק קטן. אני תקוע במשימה שמקבלים אחרי שעוברים את בית הספר לטיס אני צריך לעוף לאיזה מקום עם מטוס וכל הזמן יורים עלי טילים מהמידבר מה לעשות?! אני בעיר השלישית כבר איזה כיף
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים תשחק עם חבר אתה תנהג והוא ירא בהם רק ככה הצלחתי לעבור המשימה הבא עוד יותר קשה עם מסוק קטן. אני תקוע במשימה שמקבלים אחרי שעוברים את בית הספר לטיס אני צריך לעוף לאיזה מקום עם מטוס וכל הזמן יורים עלי טילים מהמידבר מה לעשות?! אני בעיר השלישית כבר איזה כיף זה לא הקטע שאני לא מצליח להרוג אותם לבד... פשוט כאילו הדלק לא הגיוני... אני לא יכול אפילו להגיע לשניים האחרונים בגלל שניגמר לי הדלק...
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים זה לא הקטע שאני לא מצליח להרוג אותם לבד... פשוט כאילו הדלק לא הגיוני... אני לא יכול אפילו להגיע לשניים האחרונים בגלל שניגמר לי הדלק... תגיד אתה נכה אני הצלחתי לעבור את המשימה מפעם שניה ונישאר עוד איזה רבע מיכל פשוט תגיע אליהם תנחת ותזיין להם את הצורה ואז תמריא מחדש אחרי זה יש משימה אם המסוק הקטן קיצר קרב חנונים אז אם זה היה לך קשה אז על זה תשבור את הראש בהצלחה
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים עכשיו ניסיתי עוד פעם... אני מצליח להרוג אותם אבל הוא מבקש ממני עוד לחזור חזרה "הבייתה"... ואין לי בכלל דלק...אחרי שאני מחסל את האחרון נשאר לי ממש טיפה של דלק... ככה שאני בכלל לא יכול לחזורועוד משהו... יש עוד משימה שאני יכול לעשות אבל לא מצליח... הוא אומר לי שאני צריך להיות טוב בשחיה ... איך אני מתאמן בשחיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.