פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מצטער על ההקפצה אבל אני לא מצליח להכנס לסאן אנדרס..התקנתי את המשחק מחדש החלפתי קראק כלום לא עוזר ):זה כותב לי "שלח דוח שגיאות"מה לעשות? תודה.אזהרה שניה. בשלישית תורחק מהפרום.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים שלוםהתקנתי לאחרונה את GTA סאן אנדראס על המחשב החדש שליכשאני מפעיל את המשחק ומגיע לתפריט, העכבר רק מזיז את הסמן, אבל אין זיהוי של הלחיצותאם אני מתחיל משחק, אז הוא לא מזהה את העכבר לגמרי (גם לא לכיוון) ורק המקלדת עובדת.העכבר הוא MX 518, אבל גם כשהחלפתי עכבר לעכבר פשוט זה לא עובד.ולפני שאתם שואלים, המשחק מקורי, ולא צרוב או פרוץ.אשמח לעזרה ממי שנתקל בבעיה דומה או יודע איך לפתור אותה
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים ניסיתיגם בתפריט וגם במשחקאצלי זה לא עובד, אבל תודה בכל מקרהיש הצעות נוספות?
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים תנסה בהגדרות של המשחק לשנות את אמצעי השליטה ל-KeyBoard + Mouse, ואולי גם לעדכן את המשחק לגרסה האחרונה.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים שלום לפורום הנכבדיש לי תקלה מאוד מוזה במשחק gtasan andreas וגם בgta vice city יש לי אותה תקלהאת שני המשחקים התקנתי מספר פעמים ושום דבר לא עזר.כשאני משחק במשחק העכבר לא מגיב, לא מסתובב ולא יורה (בקיצר לא עושה כלום)מידי פעם זה כן עובד (זה נדיר שזה קורה)בהגדרות של המשחק הכל על ONןיש לי עכבר טוב מאוד של logitec שעובד תמיד (ניסיתי גם עם עכבר אחר ועדיין אותו דבר)מי שנתקל בכזה דבר או מי שיודע מה אפשר לעשותאני אשמח לתשובה או עצהבתודה מראש:דודוB
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים היה לי משהו כזה גם שהתקנתי לאחרונה את המשחק בשביל לבדוק אם ה 6200 LE שהיה לי מזיז אותו בכלל . אני חושב שעשיתי איתחול הגדרות שם וזה חזר או משהו בסגנון לא זוכר בדיוק ... ואז עדכנתי את המקשים מחדש .
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים שלום לפורום הנכבד יש לי תקלה מאוד מוזה במשחק gtasan andreas וגם בgta vice city יש לי אותה תקלה את שני המשחקים התקנתי מספר פעמים ושום דבר לא עזר. כשאני משחק במשחק העכבר לא מגיב, לא מסתובב ולא יורה (בקיצר לא עושה כלום) מידי פעם זה כן עובד (זה נדיר שזה קורה) בהגדרות של המשחק הכל על ON ןיש לי עכבר טוב מאוד של logitec שעובד תמיד (ניסיתי גם עם עכבר אחר ועדיין אותו דבר) מי שנתקל בכזה דבר או מי שיודע מה אפשר לעשות אני אשמח לתשובה או עצה בתודה מראש: דודוB הודעה 800 אני זוכר שהייתי נלחם בGTA חח הייתי מנסה כמה פעמים לפתוח את הקליינט עד שהעכבר עבד
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים תלחץ ESC בלי סוף עד שהעכבר "מסתדר" (כנס לתפריט, תצא, כנס, תצא וכולי..) אני זוכר שזה היה הפתרון הכי טוב שמצאתי בזמנו
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים זה קרה לי אתמול(סיימתי את המשחק לפני שנתיים עם צ'יטים וחזרתי לשחק בלי) וזה נכון. פשוט ללחוץ ESC ולעשות RESUME GAME..(אני עושה את זה פעם אחת, לא קרה לי שאני צריך לחזור על הפעולה כמה פעמים...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.