עבור לתוכן

Grand Theft Auto: San Andreas - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חחחחח גם אני דווקא נהניתי מהבית ספר לטיסה ולעומת זאת חבר טוב שלי נתקע שם ואחרי זה לא המשיך לשחק חח,אז אני מכיר את שני הצדדים.

הקטע הכי מצחיק בGTA שכל פעם שהיית לוקח מכונית,ישר היו עובדרות לידך המון מכוניות מהסוג שאתה לקחת.

ככה היה קור תמיד שהיית מחפש מכונית נדירה איזה שנה,מוצא אוצה,ברגע שאתה מתחיל לנסוע בה תוך דקה אתה רואה 5 מכוניות בדיוק כמוה :lol:

• תגובות 1.9k
  • צפיות 130.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חחחחח גם אני דווקא נהניתי מהבית ספר לטיסה ולעומת זאת חבר טוב שלי נתקע שם ואחרי זה לא המשיך לשחק חח,אז אני מכיר את שני הצדדים.

הקטע הכי מצחיק בGTA שכל פעם שהיית לוקח מכונית,ישר היו עובדרות לידך המון מכוניות מהסוג שאתה לקחת.

ככה היה קור תמיד שהיית מחפש מכונית נדירה איזה שנה,מוצא אוצה,ברגע שאתה מתחיל לנסוע בה תוך דקה אתה רואה 5 מכוניות בדיוק כמוה :lol:

היה עוד משהו מעצבן שהיה יותר בVC אבל עדיין.... שאתה הולך ברגל, מחפש מכונית. וכל הרחוב ריק לא משנה איזה שעה. אחרי דקה את הרואה מכונית אחת מצליח לגנוב אותה ואחרי שנייה כל הרחוב מתמלא במכוניות! זה היה מעצבן.

בSA זה היה פחות....

נ.ב

אני רואה שהדיון הזה מתפתח לדיון ראשי נוסטלגי על המשחק....

ויש הרבה דפיקויות באינטיליגנציה מלאכותית במשחק...

קרה לי מלא פעמים שהולכי רגל במקום לקפוץ לנתיב השני הם היו קופצים על המכונית שלי.... (במקום לברוח הם קופצים ומתים\נפגעים).

או אם אתה יורה במשהו בראש שהוא בתוך המוכנית אז הוא פותח את הדלת ואז מת בחוץ חחחח

ויש עוד מלא.

פורסם

חחחחחחחח כן GTA SA מלא בכל הדברים האלה.האנשים שקופצים לנתיב הורגים אותי מצחוק כל פעם מחדש...

אבל משחק כל כך אדיר,מגיע לו שרשור נוסטלגיה מדי פעם :silly:

אני רואה GTA4 למחשב :'( :'( :'(

פורסם

קרה לי מלא פעמים שהולכי רגל במקום לקפוץ לנתיב השני הם היו קופצים על המכונית שלי.... (במקום לברוח הם קופצים ומתים\נפגעים).

זה עוד כלום.. לי הם נעמדים באמצע הדרך עם הידיים לצדדים ומחכים שאני ידרוס אותם.

משהו כזה: O

--|--

\/

פורסם

זה דיון ראשי עתיק וארוך

אל תספימו אותו.

רק אם יש לכם שאלות בעיות תשאלו כאן.

פורסם

אני משחק במשחק כבר הרבה זמן, וסימתי אותו איזה פעמיים שלוש.

אבל ראיתי באיזה מקום שאפשר לפרוץ לבתים :o

זה נכון? אם כן אז איך?

ואם מישהו יכול לתת לי שמירה של100% למשחק.

כי פירמטתי את המחשב, וכל השמירות נמחקו >:(

ושתבינו השמירה הייתה מעולה! כל השטחים בעיר א' היו שלי.

שרירים 100

סיבולת 100

שחיה 100

קישורי נהיגה 100

וכו' וכו'

איזה עצבים :pissed: :pissed:

פורסם

אחרי משימה שאתה גונב מבית כמה ארגזי נשק, נוספת לך האפשרות לפרוץ לבתים בתור משימה צדדית.

אתה צריך לנהוג באותה המסחרית שהשתמשת בה במשימה, בלילה תלחץ על + אם אני לא טועה בשביל להפעיל את המשימה ותתחיל לגנוב מבתים כמה שרק תוכל.

שמירה תוכל למצוא ב- http://www.cheathappens.com/cheat_index.asp?titleID=10675#isSavegame

פורסם

אוקיי תודה מצאתי!

איזה מסחרית זאת הייתה?אני כבר לא זוכר.

פורסם

גם אני ממש לא זוכר... אבל אם תראה מסחרית מוסתרת איפשהו, זאת אמורה ליהיות המסחרית הזאת...

פורסם

אתה לא באמת יכול לפרוץ לכל הבתים, יש כמה בתים מסויימים שאפשר, בתוך אזור מסויים, זה מין שימה כזאת של הוואן השחור...

פורסם

אם אני זוכר נכון, "המשאית" הזאת נמצאת באזור של המכון כושר בעיר הראשונה.. ממולו (ניראה לי) יש מין שכונה כזאת של בתים דו קומתיים, וביניהם דשא.

המשאית חונה בין הבית הראשון לשני.

פורסם

אוקיי הבנתי תודה! מכיוון שהתקנתי את המשחק על וויסטה שהייתה לי, הוא לא עובד עכשיו בגלל שחזרתי לXP:/

אז מחר חבר יביא לי אני אתקין וישחק, תודה :)

פורסם

הורדתי את השמירה, הכנסתי לתקיה SAN ANDREAS USER FILE ולא עובד לי!

מישהו יודע למה?

השמירה עולה אבל במשימה הראשונה

ועכשיו מצאתי גם את השמירות שלי על המשחק, במחיצה של הוויסטה!

אבל גם הם מעלות את המשחק במשימה הראשונה, למרות שכתוב את השם של המשימה האחרונה וזה לא עובד :-\

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום כולם...

יש לי בעיה עם המשחק...אי אפשר לשחק עם העכבר...הוא לא מזיז את הזוית של השחקן ותפריטים כשאנילוחץ על השמאלי הוא לא עושה כלום אבל רואים את העכבר זז...ממה זה יכול לנבוע??

תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים