פורסם 2008 במרץ 2417 שנים כן אני יודע נזכרתי מאוחר לשחק...המשימה אחת הראשונות עם המקסיקסיקנים והאוטו הקופץ... שצריך להתחרות.כל פעם שהחצים עוברים בעיגול על מה אני צריך ללחוץ? כאילו במועדון שהוא רוקד אני לוחץ על חצים הרגילים וזה מצליח אבל עם האוטו לא.מה אני צריך לעשות?
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים ואיי אחי איזה נסוטלגיה!!זאת משימה ים לעומת מה שאתה הולך לעבור שם, גהנום אמיתי המשימות במשחק הזה.רק ההתחלה כיפית, אחרי זה זה סתם נהייה יותר מדיי בלאגן.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מסכים איתך אלה משימות סתם אחרי זה יש אם המטוסים שצריך לטוס שעה ויש לך שתי שניות להיסתובב וליכנס בתוך עיגול או משהו
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים זה אחלה משחק, יש משימות מעצבנות פה ושם אבל אני אוהב את המשחק הזה, סיימתי אותו משהו כמו שלוש פעמים ועכשיו כל שנותר הוא לחכות ל- GTA IV.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים כטייס מעולה ( ) שעשה הרבה משימות לחברים ובכלל אני חייב לציין שדיי אהבתי את המשימות עם המטוסים.... בכלל אהבתי לטוס....
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים הקטע של הטיסה זה הכי כיף במשחק. זה היה אחד השיפורים הכי משמעותיים לעומת משחקים קודמים, שסופסוף פיתחו את כלי הרכב האוויריים.זה קל...
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים גם אני בין האלה שאהב את המשימות טייס וגם אני בין האלה שעבר את המשימות האלה לחברים ;D בקיצור כן, הטיסה מוסיפה המון למשחק
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים אני דווקא לא הכי אהבתי את המשימות טיסה, אבל המטוסים שאפשר לטוס בהם מחוץ למשימות מוסיפים המון למשחק.מה שהכי אבהתי לעשות זה לברוח משוטרים עם מטוס (או מסוק) קרבי. וכשיש ג'וייסטיק שמגיב טוב ומהר, זה ממש כיף. רק חבל שהשוטרים ממש מפגרים...
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים לא רק השוטרים כולם מתנהגים שם כמו בוטים!אי אפשר לנסוע בכביש בלי שאוטו יעבור נתיב בדיוק שאתה לידונקווה שישפרו את האינטיליגנציה המלאכותית במשחק הבא!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.