פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים היגעתי לשלב בעיר השלישית בקזינו שבוא אני צריך לעקוב אחרי איזו בחורה עד לאיזה חנות שמוכרים שם סרטי סקס ושם אני מתלבש באיזה בגד שחור ואחרי זה אני עוקב אחריה על לבית שלה ושם אני לא יודע מה עושים
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים כןאני לא בטוח בזה!חוץ מאוליי כמה משימות שההסבר שלהן לא כל כך ברור כל שאר המשימות ברורות ! ואני לא מבין מה הבעיות פה של אנשים!אם לא הבנתם מה צריך לעשות במשימה תעשו אסקייפ ואז יש שם בריף משו כזה! ורשום שם את המשםטים האחרונים שהיו כתובים במשחק!
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אני במשימה הזאת שצריך להרוג את smoke .עד כאן עברתי. ואז בא השוטר הכושי הזה ועושה שם שרפה ואני צריך לברוח.עכשיו אני לא מצליח לכבות את האש! יש רק דלת בהתחלה אני מצליח לכבות אבל אחרי זה לא.צריך באמת לכבות את כל האש שם או שרק צריך לצאת משם מהר?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אין צורך לכבות את כל השריפה...אתה צריך לברוח משם הכי מהר שאתה יכול.כל מה שאתה צריך לעשות זה להשפריץ עם המטף לבסיס של השריפה לכמה שניות ואז היא מתכבה. אם אתה בדקות האחרונות עוד בקומה השנייה או משהו, פשוט רוץ דרך כל השריפות כי אתה לא תספיק.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים טיפ קטן שיעזור לך לקצר את הזמן אם אתה רוצה לעהור בלי לכבות את האש אז תעשה לפני זה את המשימות של מכבאי האש ותסיים אותם ואז אתה תיהיה או אמור להיות חסין אש
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים לא יודע אבל הנה שיטהתן בוקס לשוטר ואל תעשה כלוםחכה שהוא יעצור אותך ואז תגיע לתחנת המשטרה הקרובה
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים השוטר יהרוג אותו,לא יעצור אותו.בשיבל שיעצור אותו צריך שהוא יוצאי אותך מהאוטו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.