פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מישהו יודע מתי אמור לצאת NFSU2והאם יש כבר תמונות או איזה דמו מהמחשק ל PC.?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים Need for Speed Underground 2 יצא כבר, אולי אתה מתכוון ל-Need for Speed Most Wanted, שהוא המשחק הבא בסדרה, וכן, יש לו תמונות.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים משהו צריך להחליף את ציטוט החודש מ:ציטוט החודש : "יש לחבר שלי יש את ה-X800XT והוא מאוד דומה ל-6600GT מה שכן הוא קצת איטי"ל:ציטוט החודש : "מישהו יודע מתי אמור לצאת NFSU2 והאם יש כבר תמונות או איזה דמו מהמחשק ל PC.?"
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר טוב שלא אלכתם אותי חי אכן התכוונתי ל Need for Speed Most Wanted משהו צריך להחליף את ציטוט החודש מ: ציטוט החודש : "יש לחבר שלי יש את ה-X800XT והוא מאוד דומה ל-6600GT מה שכן הוא קצת איטי" ל: ציטוט החודש : "מישהו יודע מתי אמור לצאת NFSU2 והאם יש כבר תמונות או איזה דמו מהמחשק ל PC.?" נראה לי שזכית לאיש השנה על ציטוט השנה!תתבגר ילד
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים צריך לצאת השנה, מתי? לא יודע להגיד לך. תמונות אכן יצאו וגם סירטון או שניים.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים חחחחחחחחח אחי אתה ממש לא מעודכן כבר סימתי את זה פשי ממזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (מתי בפעם האחרונה אתה בודק באתרים של חנויות ?????????. :lol: אופסית לא הסתכלתי דרך אגב הסתכלתי בגלריה שלך מה זאת התמונה הזאת הפנתר הורוד???????
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים ^^^מתי פעם אחרונה שקראת ת'רד לפני שהגבת כמו איזה נוב?אגב יומים לפני אני מקבל את הרישיון, איזה כיף אני לא יישחק עם מלווה :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.