עבור לתוכן

יש לי בעיה אם העכבר אז חשבתי להחליף אותו..מה כדיי?

Featured Replies

פורסם

mx 518 יותר נח הרייזר יעלה 900 שקל לפחות וגם 2000 די פי איי זה רק למפגרים אני גג אבל גג 800 די פי איי אתה יודע איזה מהירות 1600 די פי אי זז אתה מזיז סנטים זה כל המסך אי אפשר יותר מ 800 ולהנות

פורסם

900 שקלים?

המחיר המומלץ הוא 80 דולרים.

עדין לא מצאתי הסבר למה פד יקר טוב יותר מפד זול (חוץ מנוחות, וגודל שאפשר למצוא גם בפד שעולה 50 שקלים)

פורסם

80 דולר החדש? עים כן זה עדין 400 שקל בחול יבוא 550 חנות 700 לא שווה או שווה החלטה שלך

פורסם

לפי שער של 4.5 שמונים דולר זה 360 שקלים.

היבואן יוסיף עוד 50 שקלים, והחנות תוסיף לפחות בהתחלה עוד 150 , הגענו בסופו של דבר ל560 שקלים.

ולאחר שהוא יימצא בשוק חודש או שניים המחיר ירד, ואז תוכל לקנות אותו כבר ב480 שקלים.

פורסם

היבואן מוסיף מינימום 18 אחוז

פורסם

אתה משער או שזה חוק כלשהוא שאני לא מכיר?

כי פעמים רבות אני רואה שהמחירים של מוצרים עכשווים עולים כמעט אותו הדבר בארצות הברית ובארץ.

פורסם

תחשוב שניה אתה קונה 100 עכברים 8000 דולר אני חושב 200 דולר זה לבן אדם אחד מחס או מס לא זוכר בידיוק יזינו אותם בתחת על 50% ואז היבואן יזין עוד פעם ואז החנות תלקק להם תחריץ ו זה יעלה המוןןןןןןןןןןןןן

פורסם

זה היה תיאור מבחיל במיוחד למצב...

אבל מה קורה אם החנות קנתה 5000 אלפים עכברים כאלה, והיא מכרה 4000 בחודש הראשון, ועכשיו כל חנויות באזור מורידות מחירים לעכבר,

והעכבר כבר ירד מהחדשות? היא מוכרת במחיר יותר קרוב למחיר שבו היא קנתה אותו מהיבואן.

והיבואן מוסיף למחיר בארצות הברית עלויות משלוח לארץ, ואולי עוד רווח קטן.

בסופו של דבר העכבר יעלה 40 30 שקלים יותר מאותו עכבר בארצות הברית.

פורסם

אל תגזים כך למשל את ה mx 1000 אז הוא עלה 600 שקל בהתחלה לא או 500 לא זוכר והוא עלה בחול 50 דולר 250 שקל פי שתים אתה רואה וזה לוגיטק הם זולים והיבואן קבוע כי הם חברה גדולה יבואן גדול מביא יותר סחורה יותר זול אחרי זה בארץ לא?

פורסם

תחשוב שניה אתה קונה 100 עכברים 8000 דולר אני חושב 200 דולר זה לבן אדם אחד מחס או מס לא זוכר בידיוק יזינו אותם בתחת על 50% ואז היבואן יזין עוד פעם ואז החנות תלקק להם תחריץ ו זה יעלה המוןןןןןןןןןןןןן

אני מבקש ממך לשמור על תרבות דיון ולא לקלל בדיונים!

רק כדי להזכיר לך:

יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא.

אני מקווה שאני לא אצטרך להזהיר אותך שוב, משום שאתה כבר עברת על חוקים רבים מחוקי הפורום, ופעם הבאה לא תהיה אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים