עבור לתוכן

יש לי בעיה אם העכבר אז חשבתי להחליף אותו..מה כדיי?

Featured Replies

פורסם

יש לי עכבר פשוט של MICROSOFT אופטי....וגם עכבבר של גינוס..

הם כול הזמן קופצים..אז חשבתי ליקנות עכבר חדש...

אני חושב ליקנות MX518..

אבל ליפני כמה ימים ראיתי שrazer הוציאו עכבר חדש..

אז מה כדיי ליקנות???

פורסם

לפי מה שהבנתי העכבר צפוי עוד כמה זמן ולא זמים עדיין בחנויות

לך על ה518

פורסם
  • מחבר

אבל מבחינת נתונים הוא יותר טוב מיMX518...

וגם המחיר סבבה 80$...

הרייזר הוא עדין נמוך?

פורסם

הוא עדיין לא יצא.

וגם שהוא ייצא יקח לו זמן להגיע לישראל.

ותוסיף 20 דולר למחיר בישראל.

פורסם
  • מחבר

שאלה בקשר לMX518

הכפתורים נעימים למגה? וגם הם קלים ללחיצה?

פורסם

מוזר שעכבר אופטי של מיקרוסופט קופץ, הם לא שיא הדיוק והמהירות אבל מבחינת עבודה חלקה הם בדרך כלל ממש בסדר.

תבדוק אולי הפד או המשטח עבודה גורם לבעיה, ואז גם עכבר של מיליון דולר לא יעזור לך.

פורסם
  • מחבר

יש לי PAD...

גם אם PAD וגם בלי זה קופץ..רק בלי PAD זה ביכלל משתגע..

דפקה היום העכבר קמעת ולא קפץ..מוזר...

פורסם

אין קשר, גם ה XPAD של טרמלטק גורם לקפיצות היסטריות בחלק מהעכברים, זה תלוי מאוד בפד.

פורסם
  • מחבר

XPAD של טרמלטק WTF? מה זה בכלל?

יש לי פאד רגיל קניתי ב15 שקל הוא מבד

פורסם

יא לא מתוחכם ;D

זה הXPAD לדוגמא:

http://www.thermaltake.com/accessories/mousePad/xpad.htm

הוא עולה משהו כמו 20-30 שקל, ובגלל שהוא מצוייר ולא חלק, הוא גם מהווה בעיה לחלק מהעכברים.

הדבר הכי טוב זה משטח עם צבע אחיד, חלק חלק, ולא מבריק אפילו בקצת !

פורסם

אם הוא אפור זה בסדר, אם הוא כסוף אז רוב הסיכויים שהוא גם קצת מבריק, וזה לא טוב לעכברים אופטיים כי זה מחזיר את הקרן אור.

שמע אני אגיד לך את דעתי, אם אתה משקיע בעכבר TOP יהיה ממש מטומטם לשים אותו עם פד פשוט של 10 שקל, כי הוא לא ינצל את היכולות שלו.

אם בכל מקרה אתה צריך פד איכותי לעכבר החדש, אז עדיף לקנות את הפד קודם ולראות אם הוא תורם לעבודה של העכבר המיקרוסופטי.

פורסם
  • מחבר

הוא אפור...

ניראה לך שאני מיליונר!

אולי עוד כמה זמן אני יקנה משהו איכותי יותר ב100 שקל \= אבל לפי דעתי זה מופרז ליקנות PAD ב100 שקל....

פורסם

אם הוא אפור זה בסדר, אם הוא כסוף אז רוב הסיכויים שהוא גם קצת מבריק, וזה לא טוב לעכברים אופטיים כי זה מחזיר את הקרן אור.

שמע אני אגיד לך את דעתי, אם אתה משקיע בעכבר TOP יהיה ממש מטומטם לשים אותו עם פד פשוט של 10 שקל, כי הוא לא ינצל את היכולות שלו.

אם בכל מקרה אתה צריך פד איכותי לעכבר החדש, אז עדיף לקנות את הפד קודם ולראות אם הוא תורם לעבודה של העכבר המיקרוסופטי.

אחי מדברים פה בסה"כ על עכברים, פאד ב100 שקל?! לא ינצל את היכולות?! איזה יכולות בדיוק יש לעכבר?? יש לי כבר שנתיים איזה עכבר מעפן מ Ay Tech , אני שם אותו על חתיכת דף מקומט ואין שום בעיה.. גם אם אני אקח את MX512 אני לא ארגיש הבדל...

פורסם

לדעתי סתם שטויות.

עלק פד במאה שקל או יותר.

כאילו wtf?

פד בעשרה שקלים ייעשה את העבודה גם אם אתה קונה איזה עכבר עם צורה לא מוגדרת וחורים באמצע וכפתורים בצד ב100000 ש"ח,

הפד ייעשה את העבודה במלואה.

לדעתי, הכי הרבה שצריך להשקיע בפד זה 50 שח גג++++++ ובעכבר, 100 ש"ח ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים