עבור לתוכן

הטלבטות בין HD לפלאש

Featured Replies

פורסם

אני "התאהבתי" בX5L אבל אני לא בטוח שזה מה שאני אצטרך

זאת אומרת שאני לא זקוק כל כך לניגון סרטים .

גם תצוגת תמונות לא כל כך חשובה אך יש לי שימוש בה.

האם תוכלו להציע לי נגן שבו יש את אותה איכות סאונד ,

שיהיה יפה וקומפקטי,

ושממשק התפעול שלו יהיה נוח ביותר.

אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ושיוכל להכנס לכיס בקלות עדיפות לנגן פלאש עם כמה שיותר זיכרון.

אני אשמח לדעת אם יש נגן קטן עם עם מסך צבעוני .

אשמח גם לשמוע ביקורות על נגנים שיתימו לי.

אני יודע שיהיה קצת קשה להבין למה התכוונתי.

תודה מראש לעוזרים,

בר.

פורסם

לגבי נגני FLASH, יש ביקורת על נגנים טובים פה:

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=iaudio_flash

רק שים לב שהם מאוד יקרים יחסית לנפח, ככה זה ב FLASH....

ה COLOR CREATIVE ZEN MICRO החל לצוץ בחנויות באירופה שזה נגן HD עם מסך צבועני, אך יקח כמה ימים שהוא יגיע גם לפה...

יש לך כמובן את ה IRIVER H10 וכו'...

שוב, השאלה מה אתה צריך.. נגני FLASH במחיר נורמלי הם עד 1GB רק, נגנים קטנים הם לרוב 5-6GB, ונגנים גדולים מתחילים רק ב 20GB..

פורסם

איזה מעבר חד...

מX5 לנגן פלאש

פורסם

Ic3 CuB3 - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

בינתיים יש את הIFP-999 שהוא נגן פלאש קטן וצבעוני[וגל לתפעול] עם ג'יגה וסוללה של 40 שעות.

זה מה שאתה יכול לקנות אם אתה לא רוצה לחכות ל H10 ג'וניור וזה נראה לי שיקח חודשיים עד שיגיע לארץ...

פורסם

עדיף לקחת את הG3 עם 50 שעות סוללה

פורסם

אני דווקא הייתי אומר לך ללכת על המיקרו זן

פורסם

אבל הוא רוצה פלאש

פורסם

הוא לא רוצה אלא מעדיף יש הבדל ואני חושב שהיחס עלות תועלת יוכל לשכנע אותו(סתכלו בביקורת ותבינו על מה אני מדבר)

פורסם

עדיף לקחת את הG3 עם 50 שעות סוללה

נו באמת... אתה משווה את ה G3 לIFP99x? בדבר האיכות של הנגן שעולה על ה G3 מכל הבחינות אין על מה לדבר אבל חשוב לציין כי אם תשים את שני הנגנים על אותה רמה ואיכות שמע, הסוללה של ה IFP תחזיק יותר זמן וגם כן אל תשווה צריכת חשמל של מסך צבעוני למסך LED.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים