עבור לתוכן

GENIUS SW 5.1

Featured Replies

פורסם

משהו פעם התנסה ברמקולים:

GENIUS SW 5.1 CHANNEL HOME THEATRE SYSTEM NEW 3600 WATT + REMOTE

???

פורסם

3600watt MY ASS ! :lol:

אם כבר אז ההספק של הרמקולים האלה הוא 120Watt וזה ההספק האמיתי ב-RMS. זה מכובד מאד למערכת כזאת. זה יותר חזק מה-ADA880 של אלטק שנחשבים לרמקולים מאד טובים.

פורסם

למה לא ללכת על האזטק?

פורסם
  • מחבר

איזה? ולמה לא ללכת על אלה?

פורסם

ראה את הביקורת באתר.

נ.ב, למה לא?

כי ג'ניוס חברה שאני אישית לא הייתי מתקרב אליה לא משנה מה היה המפרט, בענייני אודיו כמובן.

ועם האזטק כבר יש נסיון מוכח.

פורסם

אני אישית קבלתי את המערכת במתנה מחברה של חבר.

בהתחלה לא התלהבתי מהמפרט ומהחברה... אבל אני חייב להודות שטעיתי, המערכת הייתה מצוינת מבינת סאונד היא

150 W RMS והווליום שלה פשוט מעולה חיברתי אותה גם ל DVD ויצאתי מבסוט ;D קיצר מה אני יגיד לך... שווה קנייה, דרך אגב איזה מחיר נתנו לך?

פורסם
  • מחבר

919.

פורסם
  • מחבר

ראה את הביקורת באתר.

נ.ב, למה לא?

כי ג'ניוס חברה שאני אישית לא הייתי מתקרב אליה לא משנה מה היה המפרט, בענייני אודיו כמובן.

ועם האזטק כבר יש נסיון מוכח.

א. באיזה חנות מוכרים אותם?

ב. הם די ישנים

פורסם

נשמע מחיר טוב. חבר שלי אמר לי שהוא מביא את זה ב820 וזה מחיר ספק... אז אם הוא רוצה ללמכור את זה בחנויות זה אומר שזה יעלה לצרכן בערך 1200-1100 שקל, קיצר מה שאני בא להגיד זה... מה הקומבינה שלך ??? ואם לא איזה חנות (או ספק)?

פורסם
  • מחבר

נשמע מחיר טוב. חבר שלי אמר לי שהוא מביא את זה ב820 וזה מחיר ספק... אז אם הוא רוצה ללמכור את זה בחנויות זה אומר שזה יעלה לצרכן בערך 1200-1100 שקל, קיצר מה שאני בא להגיד זה... מה הקומבינה שלך ??? ואם לא איזה חנות (או ספק)?

Panda ;D

פורסם

סבבה :) אחלה מחיר.

פורסם

אולי תעשו ביקורת על המערכת החדשה?

שמעתי שמדברים עליהם הרבה... חוץ מזה אני רוצה לשמוע דעה מקצועית ;D

פורסם

מאיפה משיגים את זה ב-820 ש"ח ? מאגר ??

פורסם

אולי חבר שלי הוא ספק משני (לא מיבא מג'יניוס) אין לי מושג מאיםה הוא מביא את זה, וגם אין לי מושג מהו המחיר המדויק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים