עבור לתוכן

במה מתבטאת הנחיתות של נגני הIPOD יחסיתלנגנים אחרים?

Featured Replies

פורסם

סרטים זה דווקא נחמד

אבל סך הכל האייפוד הוא נחמד... אני קניתי iAudio כי הוא קצת יותר קומפקטי אבל בכל זאת יש לו יותר פיצ'רים... והוא עולה בערך אותו הדבר אז למה לא?

• תגובות 92
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וכמובן בואו לא נשכח, ל IPOD יש גם LINUX וגם DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM

תראו לי את זה על נגן אחר :)

http://www.ipodlinux.org/Doom

Doom_front.png

פורסם
  • מחבר

תסלחו לי, אבל הדיון הזה קיבל פנים מכוערות.

המסקנה המתבקשת מכל הת'רד הזה היא שאין אמת מוחלטת וכל אחד וטעמו.

לאחד נוח IPOD ולאחד IRIVER.

כמו רמקולים, זה סוביקטיבי

פורסם

וכמובן בואו לא נשכח, ל IPOD יש גם LINUX וגם DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM

תראו לי את זה על נגן אחר :)

http://www.ipodlinux.org/Doom

Doom_front.png

אבל אין לו רדיו

אין לו הקלטת קול

אין בו סרטונים

המחיר שלו גבוה יותר (זה החלק הכי חשוב)!!!!

פורסם

DOOM ב-2 FPS.

לא מציג סרטונים, אבל DOOM כן...

תסלחו לי, אבל הדיון הזה קיבל פנים מכוערות.

המסקנה המתבקשת מכל הת'רד הזה היא שאין אמת מוחלטת וכל אחד וטעמו.

לאחד נוח IPOD ולאחד IRIVER.

כמו רמקולים, זה סוביקטיבי

אז שלא!

לאייריבר יש כל מה שיש לאיפוד (95 אחוז), ועוד פיצ'רים שאין לו.

פורסם

אז ככה.. לחבר שלי יש אייפוד 20 ג'יגה, ורציתי להגיד שהנוחות שימוש שלו (אני מדבר עם המכשיר עצמו לא מול המחשב) באמת ראויה לציון, וזה לא סתם פאנבוייזם (לי אישית יש זן מיקרו, ולאייסברייק יש ריו קרבון עד כמה שאני זוכר לאדע מה נדבקתם אליו).

לגבי כל הקטע של הפייל ברואסר.. אני אישית בכלל תוקע את כל השירים שאני שומע בדרך כלל על הנגן ושם את כולם בשאפל, רק שישארו לי מסודרים לפי ארטיסט ברשימה אם אני רוצה לחפש משו.. ככה שאני לא דוגמה פה. ראיתי אצל חבר שלי את האייטונס, זה בתכלס כמו הממשק עם המדיה פלייר, רק שבמדיה פלייר אני יכול לעשות גם right click על שיר ->add to playlist וברגע שאני אחבר את המכשיר זה יעביר את זה אוטומטית (במידה והפלייליסט שבחרתי נמצא ברשימה של הפלייליסטים שהוגדרו להעברה לנגן).

הבולשיט של ה"יש אנשים שלא צריכים את הפיצ'רים הנוספים" זה.. בולשיט. נגן ב300 שקל ג'נרי מפי1000 ישים לך רדיו FM והקלטה.. שלא לדבר על file browser דיי נוח האמת.

פורסם

הבולשיט של ה"יש אנשים שלא צריכים את הפיצ'רים הנוספים" זה.. בולשיט. נגן ב300 שקל ג'נרי מפי1000 ישים לך רדיו FM והקלטה.. שלא לדבר על file browser דיי נוח האמת.

מה הקשר בין "יש אנשים שלא צריכים את הפיצ'רים הנוספים" לבין נגן ג'נרי ב300 שקל?

פורסם

שאם לנגן ג'נרי ב-300 ש"ח יש רדיו והקלטה, אז בטח שלאייפוד צריך להיות שעולה פי 5 ממנו.

פורסם

שימו לב, שבעוד שב ROCKBOX רק עכשיו מגיעים להשיגים מוגבלים...

את ה IPOD LINUX אפשר להתקין ב 2 שניות, והוא לא הורס את המכשיר, ולא פוגע ביציבות (כשמפעילים אותו אפשר לעשות DUAL BOOT, ל IPOD OS או LINUX IPOD)...

כאשר אתה ב IPOD LINUX, אתה יכול בין היתר:

1) לחבר למכשיר מיקרופון דרך החיבור אוזנייות, או LINE IN ולהקליט עד 96KHz (הרבה יותר מה IRIVER).

2) לעשות FILE BROWSER ובתוכו לראות תמונות, לנגן שירים וכו'....

3) לשחק DOOM :)

4) לראות סרטים.

עכשיו נכון שזה לא הפתרון לכל NEWB מתחיל, אבל בהחלט אופציה מעניינית למי שבאמת צריך את הדברים האלו..

ו pMor עזוב, אל תנסה בכלל להבין למה הם נבדקים אלי...

פורסם

אנחנו לא נדבקים לאף אחד.

אנחנו פשוט מנסים להבין למה לעזעזל מישהו יבחר אייפוד על פני מתחריו וזה הכל.

פורסם

אממ מישו אמר פה משו עם 1) 2) 3) כזה משו על פוזה ואי בקיאות בשוק.. זה פחות או יותר מסכם את העליונות של האייפוד בשוק (מבחינת שליטה ומכירות)

פורסם

אני אמרתי על הפוזה אבל מאיפה הבאת את השני???

וזה לא העליונות בשוק אלא במכירות

פורסם

הוא התכוון להודעה שלי:

אף אחד לא רוצה להיות פרייאר... לקנות ממש בעל תמורה קטנה זה לצאת פרייאר!

ואיזה שטויות אנחנו זורקים לאויר??? מה שהאייפוד לא משתלם, זה ממש לא שטות! זה המציאות!

מי שלא לוקח אייריבר או אייאודיו או כל חברה אחרת שעולה על האייפוד ולוקח אייפוד זה משלוש סיבות:

1. פוזה, רוב האנשים.

2. חוסר הבנה, מתלכד עם הראשון.

3. פאנבויז.

והוא אמר שזה מסכם את נתח השוק של האנשים הקונים את האייפוד.

פורסם

מה שאתם לא מבינים שipod זה מותג! כמו כל מותג בעולם הוא לא חייב להיות הכי טוב כדי להמכר הרבה!!!!

כמו שתקנה נייק אבל ניו באלאנס הם יותר טובות וגם זולות (אני לא אומר שזה נכון אבל זה דוגמא).

כמו שתקנה שישית קוקה קולה ששישית פפסי זולה הרבה יותר (ואל תתחילו לבלבל את המוח על הטעם)

כמו שתקנה טלויזיה של סוני כאשר LG או סמסונג יותר טובות וגם זולות...

מותג זה מותג וכאשר הוא תופס חזק אנשים חושבים שהוא טוב כי הוא מוכר לכולם ומרשה לעצמו לקחת מחירים מופקעים לעומת התמורה בעוד

המתחרים הקטנים מנסים לתת יותר בתמורה להמחיר ראה IRIVER שבוא נודה אפילו לא מוכרת רבע מאפל...

כל החרטטנות של מי יותר טוב לא משנה בסופו של דבר כי כאשר בן אדם מהרחוב בא לקנות נגן MP3 הוא בחיים לא שמע על IRIVER

ועל הIPOD הוא לא מפסיק לשמוע... בוא נחשוב מה הוא יקנה?

פורסם

אה בסדר טעות שלי, למרות ש

1. פוזה, רוב האנשים.

2. חוסר הבנה, מתלכד עם הראשון.

3. פאנבויז.

מסכם גם את הסיבה שבגללה האייפוד מוכר יותר.. והתכוונתי עליונות בשליטה ובמכירות של השוק, לא עליונות טכנולוגית..

שלא תבינו לא נכון, אני נגד אייפוד ומעדיף את המתחרים anytime anyday, אבל אין מה לעשות האייפוד פחות או יותר שולט בשוק :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים