פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מה לעזאזל הקשר?! זה בדיוק מה ששאלתי אותך, כשאמרת שראית ילדים קטנים עם נגן MP3....
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים עזוב, למה אתה מנסה להתווכח? שהרי כל מי שלא בראש אחד עם הדעה שלו מוגדר ישירות כפאנבוי.... ולא יעזור.. בכל מקרה, ב PATCH האחרון של ה RIO CARBON שלי הוסיפו גם FILE BROWSER, ככה שעכשיו יש את שתי השיטות
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים נכנעתי ד"א - כשאמרתי ילדים צעירים לא התכוונתי אנשים שהם חסרי ידע בנוגע למחשבים, אלה בעלי ידע בסיסי (שלא כמו הידע שלך - שדורש מנגן אפשרות להכניס שיר לתוך רשימה מסויימת שנמצאת בסיפריה שהיא תת סיפריה של סיפריה אחרת).
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים טוב שאתה לא גורם להבנה של מבנה מערכת הקבצים (סיפריות, תת-סיפריות, קבצים) להישמע כמו תהליך הכנה של פצצת מימן...
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים למה? העמדה שלי דווקא מאוד ברורה... "נגנים אחרים נותנים כל מה שהאייפוד נותן, ויותר - ועולים אותו דבר" - בזה זה מסתכם. (בנוסף לעובדה שהאייפוד lacks בדברים בסיסיים והכרחיים...)זה שאחרים מתעקשים למצוא דרכים מוזרות לעשות פעולות פשוטות, זאת בעיה שלהם... כמו שאמרתי - לנסוע להרצליה מנתניה דרך באר שבע...
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים הדעה שלי היא בדיוק כמו שלך, אני חושב שלקנות אייפוד זה או לפוזה או מחוסר ידע בנגני MP3.ולפי המורה שלי לגיאוגרפיה והיסטוריה בכיתה ה' זה לנסוע מחיפה לאילת דרך מטולה.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים זה שאחרים מתעקשים למצוא דרכים מוזרות לעשות פעולות פשוטותדרכים מוזרות?!?!?!פאק אני מרגיש בדיוק כמו בוויכוח פוליטי. ליצור רשימת השמעה בעלת ייעוד מסויים תוך חצי שניה שפועלת 100% כמו שאני רוצה זה דרך מוזרה?!?!?!זה מתחיל לעלות על העצבים.ד"אiRiver H10 RULZ!פאנבויzzzz
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מדבר מי שאווטר שלו זה אייפוד.... זה שאני מעריץ את דגם המיני הכי טוב זה לא אומר שאני פאן בוי... כי הוא הכי טוב על פי ביקורות בעולם ולכן קניתי אותו... ולפי השוואה שעשיתי אישית מצאתי אותו כמיני הטוב ביותר...
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים דרכים מוזרות?!?!?!פאק אני מרגיש בדיוק כמו בוויכוח פוליטי. ליצור רשימת השמעה בעלת ייעוד מסויים תוך חצי שניה שפועלת 100% כמו שאני רוצה זה דרך מוזרה?!?!?!זה מתחיל לעלות על העצבים.ד"אiRiver H10 RULZ!פאנבויzzzzמה שהוא מנסה להסביר לך חמש שעותז השיש את זה גם בIRIVER אז למה לשלם עוד כסף ?!?!?!
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים לא דיברתי אילייך, למרות שגם אתה לא רחוק.לקנות כיום אייפוד, זה בדיוק כמו לקנות מחשב למשחקים מבוסס אינטל.הטענות שלכם הם בדיוק כמו הטענות של חובבי האינטל שאומרים שמעבדי אינטל יותר "אמינים", כמו שאתם אומרים שהממשק של האייפוד יותר נוח.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים עזבו אייפוד אין כמו ה Rio PMP300 שלי עם ה32 מגה עלה 210 דולר בזמנו בנמל התעופה סכיפהול בהולנד כבר 8 שנים מזל שיש לו חריץ הרחבה אני עדיין משתמש כל יום באוטו עם מתאם לקסטה. מכשיר ענק 8 שנים של שימוש יום יומי ומעולם לא התקלקל לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.