עבור לתוכן

במה מתבטאת הנחיתות של נגני הIPOD יחסיתלנגנים אחרים?

Featured Replies

פורסם

ממש לא

• תגובות 92
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכות סאונד פחות טובה - על מה אתה מבסס את זה?

לא עושה כלום חוץ ממוזיקה - מה הוא אומר עוד לעשות? להכין אוכל?!

מחיר סתם גבוה

העברת קבצים עם תוכנה שזה מעיק - לא כשיש לך iTunes..

בקיצור סתם נגן

פורסם

על פי בדיקות שנעשו האייפוד לא הגיע במקום הראשון מבין כמה נגנים שנבדקו אם אני זוכר נכון היה בהם את ה-H320 והאלה של קריאטיב.

ואתה חי בחלום... עכשיו שתגיד לו שיש רדיו הקגלטה הצגת תמונות באחרים, אתה תגיד שאתה לא צריך את זה.

אתם פשוט חיים בבועה בגלל האייפוד הזה, כיום נגן בנורמה בא עם לפחות רדיו והקלטה! אייפוד לא! קרא את תגובתי הראשונה פה ותראה מה דעתי המורחבת יותר.

ועשיתם מהאייטונז איזו תוכנת פלא, אין ספק שלהעביר דראג אנד דרופ עדיפה.

פורסם

איכות סאונד פחות טובה אני מבסס על ידע אישי מהפורום הזה לדוגמה!!!

הוא אמור גם לעשות עוד דברים כמו רדיו ולא לקנות תוספת במחיר של רבע נגן כדי לשמוע רדיו

זה מה שהתכוונתי שלהעביר עם תוכנה זה מעיק (ITUNES זה תוכנה!!!!!!!!!)

עדיף פשוט להעביר ככונן וזהו!!!

פורסם

בנוסף ליתרונות של שאר הנגנים ( רדיו וכו.. )

דווקא הבאנדל יותר מורגש לדעתי .

אח שלי קנה את הH10 והוא הגיע עם נרתיק ( שעולה 30 דולר לאייפוד ) + האוזניות של האייריבר ( עוד איזה 13 דולר ) שהן אוזניות די טובות ( למיטב ידיעתי האוזניות שבאות עם האייפוד לא משהו ) .

רדיו וכל התוספות לאייפוד עולות גם הרבה כסף .

ככה שסה"כ אתה משלם יותר על מוצר נחות .

פורסם

האוזניות עם ה-H10 הינם ה-MX400 מבית סנהייזר.

פורסם

חברה, אין צורך להפגין פה את הפאנאטיות שמוכרת לחלקנו מפורום מעבדים שעושים על INTEL....

ה IPOD אולי לא שיא הטכנולוגיה כיום, אבל הוא כן תפס לו נישה מסויימת ויש לו יתרון של פשטות ונוחות וגם עיצוב טוב לאנשים שמחפשים את זה...

אבל תפסיקו לז#$ את השכל שאנשים מחפשים דברים אחרים חוץ מניגון מוזיקה... נכון שחלק כן, אבל לא כולם.. וגם לא כולם צריכים רדיו, אז די כבר...

פורסם

אתה בדיוק דוגמא לפאןבויס שאנו מדברים עליהם... :kopfpatsch:

פורסם

^^^

ואתה דומה לפאנבויס שהוא ציין

כי באמת למשל האייפוד נותן משהו שאין לשום נגן אחר בעולם וזה שיק וחוץ מזה קל ביותר להשתמש בנגן

פורסם

לא כי אני מקבל תמורה שאני קונה אייריבר או אייאודיו ואתה לא!

אתה מקבל מכשיר פוזה שיודע להשמיע שירים זהו...

ב-H10 לדעתי יותר קל לשימוש מהאייפוד שניסיתי את שניהם לא מעט.

פורסם

ויש לו יתרון של פשטות ונוחות וגם עיצוב טוב לאנשים שמחפשים את זה...

אולי דיי כבר עם החארטה הפאנבויית הזאת ?

האייפוד המעפן הזה אפילו לא יודע להציג קבצים בצורת file browser נורמלי. נגן שלא מאפשר את זה - בשבילי - הוא לחלוטין לא שמיש כי אני לא יכול למצוא בו את הקבצים שלי כפי שהם מסודרים במחשב ואני רגיל למצוא אותם ב-WinAMP.

אז עכשיו תגיד שאחרי עבודה על כל טגי ה-ID3 של הקבצים אפשר לגרום לו להציג הכל אותו דבר...

דבר ראשון, זה בכלל לא נכון ולא אפשרי. כי יש לי ספריית "general" שמחולקת לתת-סיפריות לפי ז'אנרים, ושם יש שירים שונים של זמרים שונים, והרבה פעמים של זמרים משותפים (x feat y וכו'). וזה לחלוטין בלתי אפשרי לסדר את זה באייפוד באותה צורה.

וזה עוד בלי לדבר על העובדה שבאייריבר שלי אני יכול לסדר את הקבצים לפי תאריך, כמו שאני תמיד עושה ב-WinAMP כשאני רוצה לשמוע נגיד את 5 השירים האחרונים שהוספתי לסיפריה שכוללת עשרות\מאות שירים... ולמצוא אותם לפי שם זה לא מעשי (מה גם שלפעמים אני אפילו לא זוכר את השם שלהם..).

דבר שני, גם אם נניח זה היה אפשרי (וזה לא), למה שאני אעשה את זה ?

אשקיע הרבה מאמץ, אוותר על פיצ'רים נוספים (וזה לא רלוונטי אם אני משתמש בהם או לא), ואשלם אותו מחיר (או אפילו יותר) לעומת נגן שנותן לי הכל מהכל - באותו מחיר...

אני שואל - למה ?!

פורסם

אז בשבילכם נגיד שנשאר לך רק הפוזה ויש אנשים שמוכנים לשלם עבור זה(כל ארה"ב)

פורסם

ואללה, ודי עם ההתלהמות המפגרת וחסרת כל הגיון הזו... עם כל הכבוד, ה FILE BROWSER זה כזה חרא שלא כדי להזכיר את זה... ויופי שלך ואני בטוח שלעוד כמה זה הכרחי (בעיקר לעלצנים שלא מסוגלים לסדר את ה ID3 TAGS), ודרך אגב, אפשר לעשות PLAYLISTS שהתוכן שלהם הוא כמו תיקיות...

ובשביל זה בדיוק יש מגוון של נגנים עם אופציות שיכולות להתאים לכל אחד, אבל מפה ולפסול באופן גורף את הנגן הכי נמכר אי פעם, זה כרגיל עוד שטות מפגרת של FANBOYS בדיוק כמו ה INTEL FANBOYS (או ה AMD FANBOYS כמו תפוחים)...

ואם תשימו לב, לפני שאתם כרגיל זורקים עוד שטויות באוויר, אני לרוב ממליץ אנשים על מה שהם מבקשים, ומשתדל להגיד מה האלטרנטיבות, לרוב זה בכלל לא על ה IPOD, וגם אם אני מזכיר, אני מציין בדיוק מה היכולות שלו לעומת האחרים...

ואתם צריכים עוד להבין, שלא כולם חיים בטירוף ומחפשים כל מני דברים שהם לא צריכים, יש אנשים שזה באמת מתאים להם... אם אתם לא מקבלים את זה, כנראה שהבעיה אצלכם...

פורסם

^^^ תבין לא משנה עדיין האייפוד הוא לא טוב אבל הנקודה שאני מנסה להבהיר שיש אנשים שקונים אותו בשבילך השיק שלו זה הכל

פורסם

אף אחד לא רוצה להיות פרייאר... לקנות ממש בעל תמורה קטנה זה לצאת פרייאר!

ואיזה שטויות אנחנו זורקים לאויר???  מה שהאייפוד לא משתלם, זה ממש לא שטות! זה המציאות!

מי שלא לוקח אייריבר או אייאודיו או כל חברה אחרת שעולה על האייפוד ולוקח אייפוד זה משלוש סיבות:

1. פוזה, רוב האנשים.

2. חוסר הבנה,  מתלכד עם הראשון.

3. פאנבויז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים