פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים ראיתי שרשמתם בפורום שעל האתר את זה, ואני אישית לא מבין את זה.לא כל אחד צריך רדיו ואפשרות הקלטה.תסבירו לי במה המכשיר נחות טכנולוגית יחסית לאחרים?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אין לו רדיו, אין יציאת ליין אין, אין מיקרופון מובנה, כל החלקים שלו יקרים מאוד, היופי שלו גובר על האייריבר (וזה לדעתי)..אהה ועוד משהו, אין לו USBOTG לעומת האייריבר האירופאי שמגיע גם עם הבטריות הנטענות :]
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים USB ON THE GO, וזה אומר שלמשל תוכל לחבר נגן/מצלמה למכשיר ולהעביר מנגן אחר שירים ישירות למכשיר שלך,או לצורך העניין, במצלמה, תוכל להעביר תמונות ללא עזרת המחשב כמעביר הראשי.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הוא פשוט אינו משתלם לעומת מכשירים אחרים.זה שאין לו דברים שלחלק מין האנשים לא נחוצים, זה רק תירוץ של פאןבויס של האייפוד למה האייפוד הכי טוב.הם אומרים שהם לא צריכים, נו באמת... זה בולשיט! זה שהם לא צריכים זה לא אומר שהוא הכי טוב, וגם באיכות המוזיקה - הדבר היחיד שהאייפוד עושה הוא לא מוביל בתחום.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני קניתי אותו למען האמת (את הצבעוני), כי אמרו לי שהאיכות שלו טובה ודומה לשל האייריבר, אני ממש לא צריך רדיו וכל פ'יצר אחר, רק התוספת שהאייריבר יכול לנגן סרטים חסרה לי, ולא יודע איך הגעתי להשוואה רק לאייריבר, בכל זאת שאלת לגבי נגנים אחרים, וזה מה שאני יודע בינו לאייריבר..
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר את הצבעוני קנית? איזה זה? הבנתי שהוא יקר ולא משתלם יחסית, אבל להגיד שהוא חרא זה די דבילי אני אישית לא צריך ניגון סרטים, מי רואה סרטים במסך כזה? אנשים שוכחים שזה נגן MP3!
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים "אנשים שוכחים שזה נגן MP3!"דברים משתנים עם הזמן...פעם גם השתמשו ב-16mb זיכרון פנימי, אזמה?היום הנורמה שנגן MP3 בא לפחות עם רדיו ואפשרותצ הקלטה.אפל שוט עלו על הגל מהתחלה וידעו שלמה להם להשקיע כסף פפיתוח פיצ'רים שהם יכולים להציג מכשירים נחותים ועדיין לשלוט בשוק.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים דרך אגבה CNET כתבו שהפוטו יותר טוב איכות מהאריבר ומהאיאודיוועוד חיסרון- באנדל
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים ו-YNET כתבו שנגן ג'נרי שאין לו USB 2 אפילו שווה 5 כוכבים מתוך 5.CNET זה אתר שמקבל שוחד, בטוח! או שיושב שם מטומטם במחלקת הסיקורים והביקורות.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים עלק הפוטו טוב יותר מIRIVER וIAUDIOאיזה שטויות זההפוטו הוא אולי חצי מIRIVERאיכות סאונד פחות טובהלא עושה כלום חוץ ממוזיקהמחיר סתם גבוהעיצוב זה הדבר היחיד שטוב יותר בוהעברת קבצים עם תוכנה שזה מעיקבקיצור סתם נגן
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני גם מתלבט בין הIPOD MINI,H10,ZEN MICRO אבל נראה לי שאני ילך על הקריאטיב..גם לZEN יש את ה- USBOTG?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.