עבור לתוכן

יש את המשחק battlefield 2 בגרסת דיסקים בחנויות?

Featured Replies

פורסם

שמתי לב בזאפ שיש אותו רק בגרסת ה-DVD. אי אפשר לרכוש אותו בגרסת דיסקים?

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

:s07:

אני עכשיו צריך להוציא 340 ש"ח על צורב DVD בשביל המשחק!

חבל שהם לא התחשבו באלה שאין להם כונן DVD במחשב.

תודה בכל מקרה, אני מקווה שהמשחק יהיה שווה את ההוצאות שאני הולך להוציא על המפרט שלי כדי שיפעל אצלי (כרטיס מסך, אוזניות וכו').

פורסם

ההנחה היא שמי שאין לו במחשב DVD כלומר מחשב ישן (מאוד) אז כניראה שגם אין לו את שאר החומרה כדי להפעיל את המשחק הזה שלא חוסך במשאבים כיודע לך

חוץ מזה תמיד יש אלטרנטיבות ... למשל אתה יכול להוריד אתה המשחק בגרסת הDVD להפעיל אותה עם כונן וירטואלי אבל להשתמש בסידיקי החוקי שקנית

והנה חסכתי לך 340-200 שקל :xyxthumbs:

אגב, זה חוקי אם אכן רכשת את המשחק

פורסם

B.F 2 הביא אותה בוואחד עאנדרסטעייטמענט... בעלי הג'יפורס 3/4 חייבים לשדרג, בעלי הסידירום חייבים לשדרג. :bash:

E.A הביאו אותה בדאבל, הארורים. :s07:

פורסם

האמת שזה בדיוק מה שאני עשיתי - קניתי צורב DVD כדי שאני אוכל לשחק במשחק. מצד שני, המגמה של משחקים שיוצאים בגרסאות DVD הולכת ומתחזקת בזמן האחרון, אני חושב שזה רק עניין של זמן (ולא הרבה) עד שכל המשחקים יופצו בפורמט הזה.

פורסם

מטעמי נוחות זה פשוט Must Have וההשקעה לדעתי משתלמת (מן הראוי ללכת על צורב דויד מאשר על קורא דויד בלבד). זה פשוט שואתי להחליף ארבעה-שישה דיסקים עם כל התקנה (E.A כבר אילצו את מרבית המשתמשים לעשות את זה לפחות פעם אחת, עם פאשלת הפאץ' שלהם).

פורסם
  • מחבר

אם המשחק היה בגרסת דיסקים, אז יכולתי לשים את ה-300 ש"ח האלה על כרטיס 6600GT במקום 6200 :(.

אבל לא נורא.

דרך אגב, אני לא רוצה להוריד מהרשת ולהשתמש רק בסידיקי החוקי מהמשחק שקניתי, כי הרבה פעמים קבצי המשחקים שמורדים מהרשת כוללים בתוכם המון באגים :-X. יותר מדי עצבים.

רק בקשה אחרונה, מי שיש לו כרטיס מסך 6200 והמשחק BT2 אז בבקשה שישלח לי לפרטי. אני רוצה לדעת איך זה ירוץ בדיוק על הכרטיס הזה.

פורסם

קודם כל זה לא נכון , דבר שני זה ממש לא נכון במיוחד ב BF2 .גם אני חשבתי ככה אבל גם במקורי היו לי בעיות כבר בהתקנה של המשחק שלא נדבר על המבול אחר כך

פורסם

פיש איזה מזל שאני הולך לשדרג את הגיפורוס 4 שלי!!!!!!!!!!!!!!

(חחחחח בלי שום קשר למשחק)

פורסם

הפעם אתה צריך להאשים את הד ארצי שבחרו להביא רק את גירסאת הדויד, בארהב ואירופה קיימת גירסאת סידי

פורסם
  • מחבר

זה משתלם להזמין משחקים מחו"ל? או שהמחיר אותו הדבר, ואפילו יעלה יותר?

פורסם

קשה להזמין משחקים מחול, כי בעיקרון אסור למכור חומרה מזון אחד לזון שני (זו הסיבה שאמזון לדוגמא לא שולחים משחקים לישראל אבל ספרים כן)

אבל גם אם תמצא, זה יעלה לך עוד סכום נכבד למידי לא עדיף כבר לקנות דיויד ולחסוך את הבעיות בעתיד?

פורסם
  • מחבר

אני לא שאלתי רק לגביי המשחק הספציפי הזה. רציתי לדעת לעתיד, אם שווה לי לקנות מחו"ל משחקים (חשבתי אולי ייצא יותר זול).

פורסם

משחקים חדשים לא, המחיר בארהב/אירופה הוא 50 דולר/יורו, מאד דומה למחיר בארץ, מה שכן המחיר יורד הרבה יותר מהר בחול אבל המשלוח די מקזז את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים