עבור לתוכן

מה נגן הפלאש הכי איכותי וטוב?

Featured Replies

פורסם

איכותי הכוונה גם איכות שמע, גימור, מסך וכדומה וכן גם בלהתיחס בגודל [כמה שיותר קטן יותר טוב], באורך שימוש בסוללה וכן הלאה.

אני שואל משום שאני חושב אולי לקנות נגן אמפי3 חדש טוב יותר .. אני מרוצה ממה שיש לי אבל יש לי קומבינות שאני יכול להחזיר את ה IFP995 [עלה לי אלף חמש מאות - הגרסה האירופאית] ולקחת משהו אחר עם תשלום של הבדלי המחירים.

עוד משהו - סתם אני מתעניין לדעת לכמה מכם יש את הנגן IFP-99X של איריבר בגרסה האירופאית ולכמה מכם בגרסה האמריקאית.

כמה עלה לכם ומאיפה קניתם?

עריכה :

למי ששואל - נראה לי שהאוזניות שמקבלים עם הגרסה האירופאית היא MX300 כי ה 400 זה עם בקרת ווליום.

עוד שאלה קטנה, קניתי לא מזמן מהדיוטיפרי אזניות של סוני בשם q66 ב50 דולר לאחר שנאמר לי שהן הכי טובות ומומלצות. רציתי לדעת אם הן באמת שוות כמו שאמרו לי ולא סתם מכרו לי משהו פשוט.

בתודה מראש.

פורסם

נתחיל בזה שלכל אחד יש טעם שונה ואין נגן מושלם.

החברות הכי איכותיות (לפי ביקורות) בתחום הן: IRIVER, IAUDIO

להחליט על איזה דגם בדיוק זו החלטה שלך.

אני מציע שתריץ חיפוש בפורום טחנו את הנושא כמו לא יודע מה

פורסם

הייתי הולך על ה-U10 שיגיע לארצנו.

אם אתה לא יודע הוא מחברת iRiver או H10 junior.

פורסם

H10 JUNIOR בכלל יוצא מתישהו?

פורסם

הייתי הולך על ה-U10 שיגיע לארצנו.

אם אתה לא יודע הוא מחברת iRiver או H10 junior.

איך אתה יכול ללכת על נגן שלא יצא עדיין ואין עליו אפילו ביקורת אחת?

פורסם

התכוונתי לחכות לו, והוא יהווה לדעתי פריצת דרך בנגני הפלאש כמו שה-3XX הביא בנגני הארד דיסק.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ה H10 באתר של איריבר והוא נשמע נחמד אבל אני לא רואה הבדל בינו לבין ה IFP99x שכן נראה לי שהIFP יותר טוב מהH10 בפלאש.

תקנו אותי אם אני טועה פשוט קראתי את המפרט של הנגן ואני לא רואה משהו כ"כ משמעותי ומפליא בו מלבד מזה שהוא נראה בדיוק כמו הH10 מבוסס ארד דיסק...

פורסם

אני לא מבין.

מישהו יכול להסביר לי מה זה ה H-10 ג'וניור מה יהיה מיוחד בו ?

פורסם

לפותח - אתה בטוןח שהMX400 זה עם שלט? כי אני יודע שה400 זה בלי וה500 זה 400 עם שלט

פורסם

MX400 זה בלי שלט!!!

פורסם
  • מחבר

אם ה400 בלי שלט אז כנראה שזה ה MX400 לפי האיכות המצויינת...

פורסם

אתה לא יכול לקבוע את הדגם של האוזניות לפי האיכות שלהם

גם לMX300 יש איכות מצוינת

פורסם

הם גם די זהים במראה כך שקל להתבלבל.

לדעתי זה ה-MX300 מהסיבה הפשוטה שבסדרת ה-H3XX מקבלים את ה-MX300 והם יצאו לשוק פחות או יותר באותו זמן.

פורסם

ולא ררק במראה- אפשר להתבלבל בינהם אם בשיר אין הרבה מהיי

פורסם
  • מחבר

אם אין הרבה הבדלים ביניהם אז למה אנחנו מתאמצים כ"כ לדעת אם זה 400 או 300? רדו מזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים