פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים איכותי הכוונה גם איכות שמע, גימור, מסך וכדומה וכן גם בלהתיחס בגודל [כמה שיותר קטן יותר טוב], באורך שימוש בסוללה וכן הלאה.אני שואל משום שאני חושב אולי לקנות נגן אמפי3 חדש טוב יותר .. אני מרוצה ממה שיש לי אבל יש לי קומבינות שאני יכול להחזיר את ה IFP995 [עלה לי אלף חמש מאות - הגרסה האירופאית] ולקחת משהו אחר עם תשלום של הבדלי המחירים.עוד משהו - סתם אני מתעניין לדעת לכמה מכם יש את הנגן IFP-99X של איריבר בגרסה האירופאית ולכמה מכם בגרסה האמריקאית.כמה עלה לכם ומאיפה קניתם?עריכה :למי ששואל - נראה לי שהאוזניות שמקבלים עם הגרסה האירופאית היא MX300 כי ה 400 זה עם בקרת ווליום.עוד שאלה קטנה, קניתי לא מזמן מהדיוטיפרי אזניות של סוני בשם q66 ב50 דולר לאחר שנאמר לי שהן הכי טובות ומומלצות. רציתי לדעת אם הן באמת שוות כמו שאמרו לי ולא סתם מכרו לי משהו פשוט.בתודה מראש.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים נתחיל בזה שלכל אחד יש טעם שונה ואין נגן מושלם.החברות הכי איכותיות (לפי ביקורות) בתחום הן: IRIVER, IAUDIOלהחליט על איזה דגם בדיוק זו החלטה שלך.אני מציע שתריץ חיפוש בפורום טחנו את הנושא כמו לא יודע מה
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הייתי הולך על ה-U10 שיגיע לארצנו.אם אתה לא יודע הוא מחברת iRiver או H10 junior.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הייתי הולך על ה-U10 שיגיע לארצנו.אם אתה לא יודע הוא מחברת iRiver או H10 junior.איך אתה יכול ללכת על נגן שלא יצא עדיין ואין עליו אפילו ביקורת אחת?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים התכוונתי לחכות לו, והוא יהווה לדעתי פריצת דרך בנגני הפלאש כמו שה-3XX הביא בנגני הארד דיסק.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר ראיתי את ה H10 באתר של איריבר והוא נשמע נחמד אבל אני לא רואה הבדל בינו לבין ה IFP99x שכן נראה לי שהIFP יותר טוב מהH10 בפלאש.תקנו אותי אם אני טועה פשוט קראתי את המפרט של הנגן ואני לא רואה משהו כ"כ משמעותי ומפליא בו מלבד מזה שהוא נראה בדיוק כמו הH10 מבוסס ארד דיסק...
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים לפותח - אתה בטוןח שהMX400 זה עם שלט? כי אני יודע שה400 זה בלי וה500 זה 400 עם שלט
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אתה לא יכול לקבוע את הדגם של האוזניות לפי האיכות שלהםגם לMX300 יש איכות מצוינת
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים הם גם די זהים במראה כך שקל להתבלבל.לדעתי זה ה-MX300 מהסיבה הפשוטה שבסדרת ה-H3XX מקבלים את ה-MX300 והם יצאו לשוק פחות או יותר באותו זמן.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר אם אין הרבה הבדלים ביניהם אז למה אנחנו מתאמצים כ"כ לדעת אם זה 400 או 300? רדו מזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.