פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים יש לי איזה 10 מכשירים של רשת פלאפון עכשיו אני טס לאוקראינה עוד מס' ימים לכמה שנים לגור שםעכשיו מה אני יכול לעשות עם הפלאפונים שלי הם עובדים ברשת CDMA וממה שהבנתי באוקראינה זה GSMאז מה אפשר לעשות אפשר לשנות משהו במכשיר??
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים תדבר עם רשת פלאפון, בדרך כלל הם נותנים לך זמנית מכשיר שפתוח לאותה הארץ.אבל הוא עובר לגור שם ככה שזה לא יעזור לו....
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים נסה בEBAY אם לא תצליח למכור בארץ. ואתה בטוח שכללל הטלפונים באוקרינה זה CDMA ?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים לא תוכל להשתמש בהם,נסה למכור אותם. אם יש לך 10 מכשירים בטח הםרובם ממש ישנים ככה ש...
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר לא תוכל להשתמש בהם,נסה למכור אותם. אם יש לך 10 מכשירים בטח הםרובם ממש ישנים ככה ש...כל המכשירים חדשים (3 חודשים) חוץ מ2 שהם שנהכולם עברו שידרוגואני טס כנראה או בחמישי או בשבת :-\
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים ראיתי שאתה נוסע למוסקווה.אז רק שתדע שיש שם מלא מלא פלאפונים חדשים שרק יצאו ומחירים ממש לא יקרים.ולפי מה שהבנתי אתה נשאר שם כמה שנים אז תצטרך פלאפון לא?...האתר המוביל www.mobile-review.comהם במקור רוסים.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר כן אני יודע שם איפה מוכרים את הפלאפונים הייתי שם לפני שנה יש שם מרכז נק למוצרי אלקטרונייקה תודה בכל זאת
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים וואי יש שם פלאפון שעם אתה לוחץ על כפתור הוא מוציא מיטריה [תיראו תפרסומת בדף הראשי]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.