עבור לתוכן

gta sa למה הוא מאט

Featured Replies

פורסם

מבוטל אחי

תעשו טובה 9800 פרו אמור להריץ את המשחק הזה ללא בעיה...תבדוק שאין לך איזה AA דלוק או משהו, ואולי באמת אתה מכביד על הכרטיס עם טקסטורות גדולות מדי...אם הכרטיס הזה מריץ את דום 3 חלק לא תהיה בעיה להריץ את SA חלק..למה מה הוא לוקח בכלל?

• תגובות 52
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תעשו טובה 9800 פרו אמור להריץ את המשחק הזה ללא בעיה...תבדוק שאין לך איזה AA דלוק או משהו, ואולי באמת אתה מכביד על הכרטיס עם טקסטורות גדולות מדי...אם הכרטיס הזה מריץ את דום 3 חלק לא תהיה בעיה להריץ את SA חלק..למה מה הוא לוקח בכלל?

המישחק רץ פחות או יותר חלק אבל בעיר הראשונה יש הרבה קטעים שזה ב 19 FPS זה מרגיז מאוד ואיאפשר לשחק ככה

פורסם

כנראה יש לך מעט זיכרון או מעבד חלש.

פורסם

כנראה יש לך מעט זיכרון או מעבד חלש.

1GBיש לו ומעבד 3200 +

מה חלש פה ?

=\

פורסם

המממ....שוב פעם...יש לך את ה-Catalyst האחרון? DirectX?

פורסם

אצלי ב 1024 3AA HIGH יש איטיות רק בלילה שיש הרבה מאד מכוניות אז כל האורות שלהם כנראה גורמות להאטה קלה..

אבל בעיקר שאני בא עם מטוס לתוך הרבה עננים זה ממש ממש איטי :(

אני חושב שאני צריך להוריד את הגרפיקה עוד קצת..

באמת מפתיע שמשחק עם גרפיקה כזאת מגעילה לא יכול לעבוד חלק :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

המממ....שוב פעם...יש לך את ה-Catalyst האחרון? DirectX?

כן אחי הכל חדש ומותקן

פורסם

בטח שיכול להיות, כך לדוגמא את בטלפילד 2, אתה לא יכול להגיד שהגרפיקה שלו עוצרת נשימה, היא בסדר מעל הממוצע אבל הוא אחד המשחקים הכי כבדים שיש, אפילו הלף לייף 2, שנראה הרבה יותר טוב ממנו ירוץ פי 2 יותר טוב ממנו

פורסם

אין הרבה מה להשוות בין GTA לבין HL2 ו-Battlefield 2. חוץ מבגודל שלבים (שגם זה אני לא בטוח), HL2 ו-Battlefield יותר כבדים מ-GTA בכל מידה אפשרית. אני מדבר על טקסטורות, מנוע פיסיקלי, AI וכו'. כל הדברים האלה לוקחים הרבה יותר משאבים מגודל השלבים של GTA, ככה שאם הייתה לי המערכת של kosta, גם אני הייתי רוצה מאוד שהמשחק יטוס אצלי על ההגדרות הכי גבוהות.

פורסם

לי יש X800XT ובאמת רוב המשחק רץ חלק חוץ מאזור מסוים שאני מגיע אליו ויש שם בקושי טקסטורה והמשחק פשוט עובד לאט... אני מריץ את המשחק עם המקסימום של ההגדרות

שטיות יש לך מחשב בדיוק כמו שלי רק אצלי 3000+ והמישחק עובד מושלם על 70FPS+ מגיע ל 40 לפעמים. כנראה יש לך בעיה בדריוורים.

על איזה הגדרות אתה מריץ את המשחק?

פורסם

תראו איזה מחשב יש לי ואני משחק הכול על הכי גבוהה!

פורסם
  • מחבר

תראו איזה מחשב יש לי ואני משחק הכול על הכי גבוהה!

אם ההגדרות הכי גבוהות זה לא אומר שהמישחק טס :nono:

פורסם

מה אתה תגיד עם אני יגיד בנסיעה זה 30-20 FPS כשאני טס הFPS מגיע ל 60-40.

פורסם
  • מחבר

מה אתה תגיד עם אני יגיד בנסיעה זה 30-20 FPS כשאני טס הFPS מגיע ל 60-40.

אני יגיד ש 20 fps זה ממש קצת

וכשאתה סט תמיד יש fps גבוהה

כל הבעיה זה שרוב הזמן אתה נוסע

פורסם

חשבתם על זה כולכם שאולי יש במשחק איזשהו באג קטן שמפריע? אולי דרייברים כלשהם לא עובדים טוב עם המשחק?

זה יכול להיות, קצת מוזר לי ש X800XT יקרטע למישהו שאמר פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים