עבור לתוכן

מערכת סטיראו בלי יציאות לחיבור למחשב/טלויזה?!

Featured Replies

פורסם

צוהריים טובים

תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!!

האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?

פורסם

אין לך מאחורה חיבור כפול בצבע אדום ולבן?

אולי יש לך כניסת מיקרופון שאליה אתה יכול לחבר משהו חיצוני, אבל זה לא ישמע משהו כי זה לא נועד לכך.

ואם אין לך אף אחד מהם, אתה לא יכול סתם להוסיף כניסה, זה כרוך בידע רב באלקטרוניקה ויותר מדי עבודה.

פורסם
  • מחבר

אין לך מאחורה חיבור כפול בצבע אדום ולבן?

אולי יש לך כניסת מיקרופון שאליה אתה יכול לחבר משהו חיצוני, אבל זה לא ישמע משהו כי זה לא נועד לכך.

ואם אין לך אף אחד מהם, אתה לא יכול סתם להוסיף כניסה, זה כרוך בידע רב באלקטרוניקה ויותר מדי עבודה.

אני יודע אחי!

עם משיהו יביא לי מדריך אני מסוגל לעשות את זה! יש לי את הכלים ידע קצת פחות אבל אפשרי!!

פורסם

השאלה היא אם המערכת הזאת שווה את העבודה ?

כיום אפשר לשלב רמקולים איכותיים למחשב עם כרטיס קול איכותי שלא היו מבישות( ואף מתעלות עליהם )הרבה מערכות קולנוע ביתי שמוכרים בארץ

פורסם

כיום אפשר לשלב רמקולים איכותיים למחשב עם כרטיס קול איכותי שלא היו מבישות( ואף מתעלות עליהם )הרבה מערכות קולנוע ביתי שמוכרים בארץ

כנראה שלא שמעת מעולם מערכת איכותית, אחרת לא היית פולט את השטות הזאת... ::)

פורסם

נו באמת הכל יחסי !

אם אין לו במערכת יציאות כאלה אז כניראה שזו לא מערכת High-End Hi-Fi במעל ל10K

הרי גם ככה רוב תרבות האודיו בארץ מסתכמת במערכת קולנוע ביתי ב200$ ולזה יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות

דבר שני יש רמקולים למחשב שנחשבים איכותים מאוד אך ברור שהכל יחסי ואי אפשר להעמיד מולם רמקולים באלפי שקלים + + עם מגבר ושלל הציוד הנלווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים