עבור לתוכן

האיפוד נטען אך לא מזוהה

Featured Replies

פורסם

שלום.

חבר שלי קנה אייפוד 4 גיגה בלי צבעים.

הוא חיבר אותו למחשב והכל פעל טוב בפעם השנייה המחשב לא מזהה את האייפוד רק טעון אותו.

החיבור הוא דרך USB .

Windows xp

פורסם

הוא בטח שינה בהגדרות שזה יטעים מהUSB

כי או שאתה מטעין מהUSB או שאתה מחבר לUSB כדי להעביר דברים

פורסם

מה אתה מדבר שטויות?

מטרת החיבור למחשב היא כדי להעביר קבצים מהמחשב לנגן, הטענת המכשיר היא רק אופציה, ומומלץ להטעין את המכשיר דרך המטען כי זה לוקח פחות זמן.

כנראה שהבעיה נובעת מזה שהחבר שלך לא התקין את הדרייבר של האייפוד ולכן המחשב לא מזהה אותו - אז שיתקין אותו.

פורסם

אני לא מדבר שטויות

אולי לא הבנת אותי נכון

מטרת החיבור היא להעביר למחשב או להטעין דרכו!

פורסם

האי פוד דפוק!

גם לי היה את זה, קניתי אי פוד מיני 4 גיגה בהונג קונג, חיברתי אותו למחשב שלי (XP SP2) וגם הוא לא זיהה אותו ורק הטעין אותו..

ממשתי את האחריות הבין לאומית, (אמרו שהמכשיר מקולקל) קיבלתי חדש, הטענתי אותו וחיברתי אותו וישר זיהה לי אותו (ככונן נייד וגם כאיפוד, גם בלי הדריברים).

אז המכשיר שלך מקולקל, ליתר ביטחון תנסה אותו על מחשב אחר, אם לא תממש את האחריות (בחינם!)

טומי

פורסם

האייפטד הוא לא כמו האייריבר!

הוא נטען מהusb ומהusb בלבד..! או עם מתאם לחשמל שנרכש בנפרד בדגמי המיני והוא גם עם יציאת USB ולא של שנאי כמו של האייריבר..

פורסם

אני לא מדבר שטויות

אולי לא הבנת אותי נכון

מטרת החיבור היא להעביר למחשב או להטעין דרכו!

הבנתי אותך...בדרך מאוד מעוותת.

אתה מתכוון שהחיבור משמש גם להטענת המכשיר עם כבל שמחובר למטען (שמחובר לשקע) וגם להעברת קבצים מהמחשב (שבאותה עת המכשיר מוטען מהמחשב).

בכל מקרה, יש להתקין קודם כל את הגרסה האחרונה של ה-iPod updater (שאותה ניתן להוריד מהאתר של Apple), לעדכן את המכשיר, ואז לא אמורה להיות שום בעיה בהעברת הקבצים מהמחשב למכשיר.

פורסם

הבנת אותי נכון

זה מה שהתכוונתי

בקיצור בגלל הבעיות האלה עם הIPOD שצריך להטעין דרך USB וצריך ITUNES הנגן הזה מציק

פורסם

האייפטד הוא לא כמו האייריבר!

הוא נטען מהusb ומהusb בלבד..! או עם מתאם לחשמל שנרכש בנפרד בדגמי המיני והוא גם עם יציאת USB ולא של שנאי כמו של האייריבר..

איזה בולשיט!

יש לי במיני איפוד שנאי נפרד (לא כבל USB שמתחבל לשנאי) וקיבלתי אותו עם המכשיר.

אז למה לדבר שטויות

פורסם

בטח ששטויות

רק בשאפל ההטענה היא דרך USB!!!

כל נגני הHD (גם אם זה מיני HD) נטענים מהחשמל!!!

פורסם

בטח ששטויות

רק בשאפל ההטענה היא דרך USB!!!

כל נכני הHD (גם אם זה מיני HD) נטכנים מהחשמל!!!

צודק, וכל מילה שהוא אמר כאן, אמת, והכל נכון !

פורסם

איזה בולשיט!

יש לי במיני איפוד שנאי נפרד (לא כבל USB שמתחבל לשנאי) וקיבלתי אותו עם המכשיר.

אז למה לדבר שטויות

עובדה שלא קיים כזה מוצר באתר של אפל בכלל אז אל תגיד לי שטויות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים