פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אז קניתי ב-ksp מחשב ואמרתי למוכר שיביא לי את המעבד- ?Athlon64 3200+ (S-939)?אבל הוא שם לי-?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE?מה זה לעזאזל? ההפרש במחיר הוא 50 שקלים והאם עליי להתלונן על כך?(אני לא יודע עוד מה זה VENICE CORE?)
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר אם אפשר יותר לפרט אני לא מבין בזה כל כך ובכל זאת אני רוצה לדעת מה יש לי
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הוא גם הפסיד עוד 50 שקלים אבל הם שוים תקנייהקיאספי מומחים בדברים האלו שאומרים שאין להםאבל מה גניבה מה הזמנת לבית תמעבד?או הלכת לשם?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אין AMD3200 עם SDהיתרונות של וניס על הליבה הישנה (ווינצ'סטר) הם (ונראה לי שזה הפעם המאה שאני אומר את זה): יותר גמישות באוברקלול, מעט יותר קרה, סט פקודות נרחב ויכולת להתמודד עם 4 זכרונות ב-400 מגה הרץ (אך על T2).
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר הלכתי לסניף כמובן לא דרך הרשת ואני פוחד עכשיו להפעיל את המערכת(כפי שמוזכר בדיון אחר שפתחתי) כי יש לי שם חלקים יקרים כמו הכרטיס מסך וכ'ו וחסכתי כל שקל על המחשב הזה ואני פוחד שהוא ישרף עם הספק שמגיע לי עם המארז
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים למה אתה מפחד להפעיל את המערכת?ספק ג'נרי לא שורף סתם ככה את המערכת.חוצמזה, גם אם תשרף - בעיה שלהם, לא שלך. תשקול להחליף ספק בתום תקופת האחריות.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אל תפחד להפעיל את המחשב.יש לך אחריות וגם אם KSP לא תמיד בסדר באחריות - אם תעמוד על שלךהם חייבים להחליף לך כל חלק אם יישרף בגלל הספק.כל עוד אתה לא עושה OC זו לא בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.