פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני מעוניין ב- LCD למשחקים וסרטים עם כניסת DVI .התקציב הוא בסיבבות ה- 2000-240017 אינצ'... אם יש בתקציב הזה גם 19 זה טוב .ואני מעדיף של LG .. בגלל אחריות הפיקסלים
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר זה באמת המסך שחשבתי ללכת עליו.. נראה לי שאני יכך אותו בסוף..שאלה אחרונה:זה נכון האחריות של LG שאומרת שמספיק פיקסל אחד שרוף ואני מחליף מסך?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים לא האחריות מתחילה משלושה, ואם אתה מוכן לוותר על הDVI יש את ה L1750SQ שהוא מסך מעולה לי אישית יש אותו ואני מבסוט
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אם יש לך 2400 שקל להשקיע, אז לך על הViewSonic VP171http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=696אם לא היית חושש כל כך מאחריות הפיקסלים (באמת שאין סיבה לפחד מזה, זה שטויות), הייתי מציע לך את ה710T של סמסונג, וכך היית חוסך משו כמו 700 שקל.ב1780Q אתה משלם הרבה על העיצוב.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים ב1780Q אתה משלם הרבה על העיצוב.מה אתה חושב שעיצוב בא בחינם??עד כמה שזה מפתיע(NOT) גם העיצוב עולה כסף ושווה את הכסףאתה רוצה שולחן אסטטי ויפה.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מה אתה חושב שעיצוב בא בחינם??עד כמה שזה מפתיע(NOT) גם העיצוב עולה כסף ושווה את הכסףאתה רוצה שולחן אסטטי ויפה.אתה רואה שאמרתי את זה ?כל אחד וההעדפות שלו, הרוב יעדיפו ביצועים על עיצוב. אבל כשבחרתי ב710T אני לא התפשרתי ממש על העיצוב, לדעתי ה710T מסך יפה ואסתטי. תאמין לי אם ה710T היה נראה כמו הBenq fp71e לא הייתי לוקח אותו, בלי להסס לרגע.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אכן בעיצוב אין על LG בנתיים, גם הL1740 מסך יפה (וגם הL1720), כנראה שכל האלו שנגמרים במספר זוגי, הם בעלי עיצוב יפה (L17X0/19X0).
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים 19 זה סתם בזבוז כסף ולא נותן שום דבר נוסףה-1780Q יהיה אחלהלמה 19" זה בזבוז כסף?זה עוד 2" שלמים. זה לא הולך ברגל. העובדה שהרזולוציה נשארת זהה ממש לא משנה. מסך 19" איכותי זו הנאה יותר גדולה מ-17". עבדתי עם שניהם ומסך 19" הרבה יותר מהנה למשחקים וסרטים.הייתי ממליץ לבדוק את ה-VX912 של VIEWSONIC.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים זה בזבוז כסף כי הרזולוציה נשארת אותוד דבר ואתה בעצם לא מרוויח כלוםזה כמו לקחת תמונה ברזולוציה המקורית שלה ולהתחיל להגדיל אותה. אז נכון, היא תיהיה גדולה יותר, אבל לא קיבלת שום מידע חדש ככה שבעצם לא הרווחת כלום והיית יכול לבצע את אותה פעולה ע"י לקרב את העיניים עוד כמה סנטימטר למסך.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים ממתי להגדיל את התמונה זה רע?אתה רוצה להגיד לי שאתה יושב בבית עם טלויזיה 21" כי אין לך בעצם צורך ב-42"? אתה פשוט יושב ממש קרוב?אתה לא חייב להרוויח גם פרטים נוספים. הגודל לבדו מספק בהחלט.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אתה רוצה להגיד לי שאתה יושב בבית עם טלויזיה 21" כי אין לך בעצם צורך ב-42"? אתה פשוט יושב ממש קרוב?נו באמת...כאילו אתה לא יודע בעצמך את התשובה?!בסלון ברור שחשוב הגודל כי אתה יושב במרחק קבוע מהמסך. צריך להכניס שולחן ושטיח והרבה אנשים צריכים לצפות בזה בו זמנית.במקרה של מסך מחשב תמיד אפשר לקרב קצת את המסך בשולחןבקיצור נסיון חביב אבל לא ממש רציני
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים זה בזבוז כסף כי הרזולוציה נשארת אותוד דבר ואתה בעצם לא מרוויח כלום זה כמו לקחת תמונה ברזולוציה המקורית שלה ולהתחיל להגדיל אותה. אז נכון, היא תיהיה גדולה יותר, אבל לא קיבלת שום מידע חדש ככה שבעצם לא הרווחת כלום והיית יכול לבצע את אותה פעולה ע"י לקרב את העיניים עוד כמה סנטימטר למסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.