פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הבקו"ם נמצא בתל השומר : אגב מה עושים בירפא א?(בשביל אח שלי) כבר רשמו למעלה.. ירפ"א חלק א - מבדקים דומים לפסיכוטכני בצו ה-1 רק שהם נמשכים בערך 6 שעות.. ירפ"א א חלק ב - סימולטור מטוסים מלפני 400 שנה בערך.. חמוד אבל
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים ירפ"א א חלק ב - סימולטור מטוסים מלפני 400 שנה בערך.. חמוד אבל אתה יודע בקמרה מה השם שלו? יש מצב להוריד אותו באי מיול?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לך?זה כל כך עתיקזה כמו המשחקים הראשונים בדוסוגם כדי להתאמן על זה בשביל אח שלך הוא צריך מצערת (לא בטוח שככה קוראים לזה)
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים לא.מצערת לא קשורה לג'וסטיק. זה 2 אמצעים שונים.מצערת = שסתום לוויסות אספקת הדלק למנוע (פועל יוצא הוא מהירות המטוס).ג'וסטיק = שליטה בכיוון הטיסה.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני יודע בדיוק איך זה ניראהראיתי כבר תא טייס כמה פעמים בחיים שלי וזה עושה את אותה פעולה של דוושהמה זה משנה אם ביד או ברגל?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מסתבר שאתה יודע הרבה דברים אבל טועה במה שאתה כותב, למשל כשכתבו מצערת אתה כתבת:ג'ויסטיק?ואני חידדתי.אז סליחה שהגבתי.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים כשאמרו מצערת באמת לא ידעתי על מה מדובר כי לא הכרתי את המילה ולכן שאלתי אם מדובר בג'ויסטיקאחריי שהסברת שזה החלק שאחראי לויסות הדלק ישר הבנתי על מה מדובר מבחינה ויזואלית. וכן, התפקיד שלו הוא כשל הדוושה באוטו
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני הייתי בזה בתל השומר, לפני אההה תן לחשוב רגע 9 שנים. הירפ"אות זה חרטא. וגם הגיבוש.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני הייתי בזה בתל השומר, לפני אההה תן לחשוב רגע 9 שנים. ואני חשבתי שאני הכי זקן פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.